Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen

Станислав е големия победител в Hell's Kitchen
Интересно

Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen

Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen! Със сръчност, решителност и кулинарно майсторство Станислав преодолява всяко предизвикателство и побеждава всички съперници по пътя към победата и чека за 100 000 лева в петия сезон на Hell’s Kitchen.

Станислав е големия победител в Hell's Kitchen

Защо изгониха Цвети от Hell’s Kitchen – момичето чудо

Най-забавните бисери на Цвети в Hell’s Kitchen

Станислав от Перник спечели последния сезон на готварското риалити Hell’s Kitchen и получи чек за 100 000 лева. На финала се изправи срещу сладкарката  Виолета от София и успя да спечели победата. Междувременно Виктория Капитонова стана победител в Star Team Hell’s Kitchen

Вечерта започна с много напрежение за Станислав и Виолета, които веднага се хвърлиха в битката за победата на Hell’s Kitchen

На финала двамата тръгнаха по различни пътища. Станислав заложи на роладин със свински пържоли и савичи с миди и пюре от целина. Виолета поставя високо летвата със заешко, сотирани зеленчуци и нарязан градински чай.

Станислав още в тази битка излезе крачка напред пред Виолета,тъй като чинията на неговатаконкурентката , която пое голям риск със заешко се оказа не толкова добра, колкото на перничанина.

Коментара на шеф Ангелов за  чинията  на Станислав беше:“ Мога да говоря за чинията ти до утре. Много естетика, много вкус и надграждане, не се повтаряш. Не си спомням да съм ял нещо такова в този сезон. Сосът – забележителен, много вкусен. Но пропуснал си един фин детайл. Накълцал си лангустината. Грешката ти може да е фатална.“

На финала двамата готвят очи в очи, но не сами, а с други напуснали шоуто участници. Предимството на Станислав беше, че той първи избра кой да готви с него на финала.

При резервацията за вечерта в Hell’s Kitchen Кристиан отказа да се бори рамо до рамо със Станислав, и така той се оказа с човек по-малко в кухнята, така че Виолета се оказа една крачка напред, тъй като екипът й беше пълен.

Припомняме ви, че по-рано в риалитито Станислав и Кристиан се скараха яко и аз се сбихме. Единият от тях все още може да таи злоба срещу другия, отказвайки да му помогне да спечели топ 100 в решителния финал.

Въпреки това всички те бяха развълнувани от победата и началото на кариерата си.  Докато Станислав и Виолета готвеха и издавха поръчките, гостите им, освен че вечеряха от срахотните чинии,но и  попълваха въпросници, които  се оказаха ключови при определянето кой ще спечели Hell’s Kitchen.

Спомняме си, че в риалитито Станислав и Кристиан се скараха яко и аз се сбихме. Единият от тях все още може да таи злоба срещу другия, отказвайки да му помогне да спечели топ 100 в решителния финал.

В решителния финал след състезанието шеф Ангелов нарече Станислав „закалена пернишка стомана“ със „завидно кулинарно IQ“, който може да управлява цял ресторант на неговата възраст, докато на много от неговите връсници  все още  „мама им пере гащите“.

След финалните и насърчителни думи на шеф Ангелов, той обяви и големия победител в Hell’s Kitchen : Станислав.

infomax-logo-50-15-HW „Пазители на галактиката vol. 3“ с гласа на Мария Бакалова е начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе