Кога той се е превърнал в нещо повече от приятел
Любов и партньорство

Кога той се е превърнал в нещо повече от приятел

Приятелството между мъж и жена понякога може да се превърне в нещо повече, дори и да не сте си представяли точно това. Много е вероятно, ако се окажете на една вълна, търсещи едно и също нещо, между вас да се породи любов, която да доведе до връзка. Много е ценно, когато човекът до вас е нещо повече от приятел. Тогава можете да се доверите изцяло на партньора си и да сте спокойни за всички тайни, които имате.

Кога той се е превърнал в нещо повече от приятел

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

Ето обаче как можете да усетите, че той се е превърнал в нещо повече от приятел:

Подкрепяте и насърчавате неговите мечти и цели

Щастието и успехът му стават ваш основен приоритет. Усещате нещо повече от проста загриженост, защото всичко това е и ваша мисия. Това означава, че подкрепяте и насърчавате неговите мечти и цели, независимо колко големи или малки изглеждат те. Независимо дали мечтата му е да пътува по света, да започне бизнес или да преследва страст, вие сте негов фен номер едно и ще направите всичко по силите си, за да му помогнете да постигне стремежите си.

Да го виждате как процъфтява и постига целите си е удовлетворяващо не само за него, но и за вас, тъй като знаете, че вашата любов и подкрепа са изиграли роля това да се случи.

Кога той се е превърнал в нещо повече от приятел

Чувствате се ревниви, когато той е около други хора

Няма съмнение, че има нещо повече, ако ревнувате. Ако ви се случва да усетите това чувство, когато вашият специален човек прекарва времето си с някой друг, това може да е знак, че сте влюбени. Това чувство се дължи на страха да не го загубите заради някой друг и на желанието да го имате само за себе си.

Така че, ако се уловите, че се питате „влюбена ли съм?“, докато изпитвате пристъпи на ревност, струва си да се вгледате по-дълбоко в чувствата си към него, защото тук се случва нещо повече от приятелство.

Липсва ви, когато не е наоколо

Макар че липсата на някого не винаги е най-приятното чувство, тя е сигурен признак, че има нещо повече от приятелство. Може би е заминал на екскурзия през уикенда или просто е имал натоварен работен ден, но мисълта, че не можете да го видите или да говорите с него, може да ви накара да се почувствате непълноценни. Може дори да се окаже, че постоянно проверявате телефона си за съобщения или да усещате празнота в сърцето си, докато той се върне.

нещо повече

Имате силни емоционални реакции към него, както положителни, така и отрицателни

Емоциите, свързани с любовта, могат да бъдат силни. Това включва силни реакции към партньора ви, независимо дали са положителни или отрицателни. Когато го виждате, усещате вътрешна топлина, която е трудно да пренебрегнете, а когато сте далеч от него, може да изпитвате чувство на копнеж.

Чувствате, че можете да бъдете себе си около него

Не е нужно постоянно да следите какво казвате или да се притеснявате, че ще излезете „твърде странни“ или „недостатъчно готини“. Ако се случва нещо повече и сте влюбени, ще се чувствате така, сякаш можете да бъдете напълно себе си около тях, без да се страхувате от осъждане или отхвърляне. Този вид уязвимост и откритост е признак на истинска емоционална връзка и доверие и е нещо, което трябва да се цени.

Имате желание да създадете бъдеще с него

Не става въпрос само за това да сте щастливи с тях в момента, но и да виждате дългосрочен ангажимент един към друг. Започвате да мислите за нещо повече – от брак и деца до закупуване на дом и съвместно пътуване по света. Самата мисъл, че те не са в живота ви, в дългосрочен план, е немислима.

нещо повече

Давате приоритет на техните мнения и чувства

Един от най-големите признаци за това, че става нещо повече от приятелство е, че давате приоритет на мнението и чувствата на партньора си. Техните мисли и емоции имат голяма тежест и значение за вас и се стремите да гарантирате, че те се чувстват ценени и чути. Вземането на решения се превръща в екипно усилие, тъй като преди да предприемете действия, вземате предвид тяхната гледна точка.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ до края на 2023

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Tagged , ,
на горе