6 съвета как да му намекнете, че имате чувства към него
Любов и партньорство

6 съвета как да му намекнете, че имате чувства към него

Почти всяка жена, която е имала чувства към даден мъж, се е чудила дали тя да не направи първата крачка към него. Не винаги мъжете улавят намеците, че са обект на интерес от страна на някоя дама. Това налага инициативата да бъде поета от момичетата, а това не винаги е лесно. Жените имат доста идеи за срещи и тяхното развитие, което може да е плюс. Когато обаче те трябва да покажат чувствата си към него има различни варианти. Тук ще ви покажем няколко от тях.

6 съвета как да му намекнете, че имате чувства към него

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Ето как да му намекнете, че изпитвате нещо към него:

Използвайте общ приятел

Ако имате общ приятел, който познава мъжа, от когото се интересувате, помолете го за помощ при организирането на среща. Помолете приятеля си да спомене на този човек, че имате чувства към него, или поискайте да организира групово излизане, на което ще можете да прекарате качествено време с въпросния човек.

към него
как да му намекнете, че имате чувства към него

Планиране на среща за гледане на филми

Когато искате да покажете, че имате чувства към него, гледането на филм заедно е класически начин. Ето няколко добри и забавни начина да го направите:

Изпратете му съобщение

Изпратете текст, който включва игра на думи, свързана с някой филм. Поканата не трябва да бъде директна, но и в същото време е добре момчето да разбере отношението ви към него.

Направете персонализиран комплект за филмова вечер

Създайте комплект, който включва някои от любимите му храни, напитки и уютно одеяло. Добавете бележка, в която пише: „Да си направим филмова вечер заедно!“

Използвайте закачлива реплика

Използвайте закачлива реплика, за да го поканите на среща. Например: „Вярваш ли в любовта от първия филм?“ Така той ще усети, че имате чувства към него и трудно би отказал такава покана. Разбира се, този подход е за по-смелите.

Направете забавен видеоклип

Създайте забавен видеоклип, който включва някои от любимите му предавания или филми, и завършва с покана да се присъедини към вас за филмова среща.

Дайте му пъзел или загадка

Създайте пъзел или загадка, свързана с филми или някое от любимите му предавания, и включете като решение поканата за среща.

Не забравяйте, че е важно да проявите уважение и ясно да обясните намеренията си, когато каните мъж на среща за гледане на филм. Уверете се, че и двамата сте на едно мнение за това какво ще включва срещата, и съобщавайте очакванията си. Така вие правите първата крачка към него, но трябва да сте много деликатни, за да не ставате досадни.

към него
как да му намекнете, че имате чувства към него

Използвайте романтично съобщение

Ако търсите романтичен начин да поканите мъж на среща, помислете за голям жест. Например можете да напишете любовно писмо или да направите персонализиран подарък, например албум със снимки или албум за изрезки. Това е смел ход, но също така може да покаже на мъжа какво изпитвате към него. Можете да следвате тези съвети, за да си помогнете в планирането на един сладък романтичен момент:

Планирайте романтичния жест

Помислете какъв романтичен жест би бил значим и специален към него. Например, можете да създадете персонализиран плейлист с любимите му песни, да му напишете любовно писмо.

Изберете място за срещата

Изберете място за срещата, което е романтично и специално, например живописна гледка, ботаническа градина или уютен ресторант. Така ще покажете, че наистина намеренията ви към него са сериозни.

Включете жеста в поканата

Когато го каните на среща, включете романтичен жест в поканата. Например, ако му подарявате подарък, приложете бележка с надпис: „Ще отидеш ли на среща с мен?

Направете срещата специална

Планирайте подробностите на срещата, за да я направите специална и запомняща се. Помислете дали да не включите неговите интереси и предпочитания и добавете лични щрихи, които показват, че ви е грижа за него.

към него
как да му намекнете, че имате чувства към него

Предложете му да го научите на нещо

Ако имате определено умение или хоби, за което мъжа, от когото се интересувате, е любопитно, предложете му да го научите. Това може да бъде забавен и ненатоварващ начин да прекарате време заедно и да се опознаете по-добре. Така вие ще покажете вашето отношение към него.

Използвайте важно събитие

Ако предстои важно събитие или фестивал, които според вас биха му харесали, предложете го като идея за среща. Това може да бъде забавен и неангажиращ начин да прекарате време заедно и да разгледате града си.

Направете персонализиран плейлист

Ако сте любители на музиката, помислете дали да не направите насочен към него плейлист. Включете песни, които смятате, че ще му харесат, и добавете бележка, с която го каните на среща.

Вижте още:

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

ЖЕНСКИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ, КОИТО КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТ – НЕ СЕ ОТЪРВАВАЙТЕ ОТ ТЯХ

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе