Най-страшната битка е тази между сърцето и ума! Когато знаеш, че трябва да продължиш напред

Най-страшната битка е тази между сърцето и ума! Когато знаеш, че трябва да продължиш напред
Любов и партньорство

Най-страшната битка е тази между сърцето и ума! Когато знаеш, че трябва да продължиш напред

Сърцето може много да понесе. Скъпа моя, не плачи. Да, този мъж те напусна, но знай, че всяко нещо в този живот, което ни се случва е с причина. И в полза за нас. И ако сега не виждаш това, то ще дойде ден, когато ще осъзнаеш. За тези дами от вас, които не знаят: психолозите казват, че в това време, когато нямате контакт с бившия, можете да го преодолеете, да започнете да мислите трезво и да се научите да се контролирате.

Но големият въпрос е как всъщност да стане това? Как да спрете да поддържате какъвто и да е вид контакт с някой, който все още означава света за вас?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Сърцето и умна: Но как да продължа напред?

Фокусирай се върху себе си

Работата е съвсем проста. Ако се фокусирате върху себе си, няма да мислите за него. Ако не е в мислите ви, няма да имате желание да се свържете с него. Лесно, нали? Но най-важното в целия този процес е, че трябва да останете верни на себе си и на обещанията си.

Не трябва да променяте решението си, защото той се е сетил за вас и ви е писал. НЕ!  Без значение какво прави, моля, не променяйте мнението си, защото по-късно ще разберете защо това е добър избор.
Ако всеки път се връщате към него – ще боли повече и повече.

 Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти

Правете неща, които ви правят щастливи

Може би сте били твърде фокусирани върху него и напълно сте пренебрегнали себе си и желанията си. Но сега е моментът най-накрая да започнете да мислите за себе си и своето щастие. Започнете ново хоби. Запишете се на спорт. Знаете ли колко освобождаващо и приятно е спортуването? Говорете с различни хора, научете неща от тях и ги оставете да бъдат във вашата компания.

Всички тези неща всъщност могат да ви спестят от това да посегнете към него и да продължите същата история.  Ако просто си дадете още един шанс да бъдете щастливи, повярвайте ми, че животът ще ви се усмихне и нещата най-накрая ще бъдат по-добри, отколкото си мислите.

Мъжете губят интереса си към жената, която вече са спечелили

Прекарвайте време навън

Дори ако това изглежда като нещо, което няма да работи, то наистина помага в случаи като този. Когато сте навън, има по-голям шанс да срещнете нови хора и да се забавлявате. Освен това ще ви попречи да мислите за него и ще се почувствате много по-добре. Няма да чувствате, че целият ви свят се разпада и ще осъзнаете, че ако един човек е бил лош, това не означава, че всички останали също ще бъдат лоши.

Ще се научите да се наслаждавате на живота си сами и когато най-накрая останете сами, дори няма да имате нужда да се свързвате с бившия си, защото се чувствате много по-добре без него

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето

И мъжете имат нужда от грижа и любов! Дами, отнасяйте се добре с тях

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе