Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти

Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти
Любов и партньорство

Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти

Перфектните комуникационни умения не са нещо, което повечето момчета притежават, когато се изправят пред жената на мечтите си. Те ще направят всичко възможно да скрият чувствата си още в началото. Няма много мъже, които ще бъдат честни и откровени за всичко от самото начало.

Те не искат да изпреварват себе си и ще искат да знаят дали чувствата им са реципрочни, преди да се отворят. Въпреки това, ще има някои странни признаци в поведението им, които ще показват, че сте пленили сърцата им.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че си пленила сърцето му

Ще харесва това, което и ти харесваш

Мъжете имат това желание да впечатлят жените, които харесват, дори и да не го осъзнават. Той ще слуша внимателно и вероятно ще каже, че споделя повечето от вашите интереси, дори ако всъщност не го прави. Той също може да последва примера ви. Така че, ако поръчате вино, той ще поръча вино – дори и да предпочита уиски. Ако поръчате риба, той ще поръча риба – въпреки че е любител на месото.

Малко е странно, нали? Но инстинктите му ще го накарат да повтори повечето от вашите действия.

 Той започва да имитира гласа ви

Това очевидно е нещо, което повечето мъже напълно не знаят. Ако започнете да говорите по-силно, той също ще го направи. Ако имате различен акцент, те ще го разберат – въпреки че ще звучи супер странно, когато той го направи. Това е нещо, което можете лесно да тествате. Вмъкнете думата „понякога“ в разговора няколко пъти и вижте как „понякога“ също става любимата му дума.

Той ще забрави много неща

Като името и фамилията му и деня, в който е роден. Цялата основна информация за себе си ще бъде трудна за запомняне, защото той е пренасочил целия си фокус към това да ви впечатли. Въпреки че в началото може да изглежда странно, трябва да признаете, че е и напълно сладко. Привързаността му към вас е толкова голяма, че мозъкът му не функционира.

Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Tagged , , , , , , ,
на горе