Психологически трика, които ще го накарат да му липсвате
Любов и партньорство

Психологически трика, които ще го накарат да му липсвате

Да накараш един мъж да усети липсата ти е лесна задача, когато знаеш какво правиш. Всъщност всичко е игра и трябва да използвате различни техники, за да излезете победител. Жената винаги трябва да бъде победител, нали така, дами?

Така че се пригответе много скоро той отново да ви се моли и да прави всичко възможно, за да му дадете втори шанс. Мъжете не са чак толкова трудни за контролиране, особено когато знаете какво да правите.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Психологически трика, които ще го накарат да му липсвате

Играйте роля на „трудна за получаване“

Нека си признаем: този човек може да ви има отново само с една дума. Би било достатъчно той да ви намигне или да ви погледне по-продължително, за да се изпълните отново с надежди за вас двамата. Това осъзнаване обаче няма да ви направи привлекателни. Той не трябва да знае това. Вместо това той трябва да мисли, че трябва да се бори за вас.

Ето защо ще играете роля „трудна за получаване“. Дори да дойде при вас и да ви каже колко много му липсвате, не се дръжте така, сякаш това сте чакали през цялото време.

Напротив, дръжте се така, сякаш се замисляте. Той трябва да спечели вашата любов, уважение и внимание. В крайна сметка повечето мъже са просто големи деца. Те искат това, което не могат да имат, и това всъщност е единствената причина зад този психологически трик. Няма да ви лъжа: това поведение е доста токсично. Но пък работи. Винаги.

Задействайте инстинкта му на герой

Вторият от тези психологически трика, които ще го накарат да му липсвате, също е игра, която можете да играете с него.

Ето някои важни съвети за връзката: всички мъже обичат да бъдат герои. Виждате го в приказките и романтичните комедии с причина. Ето защо следващата ви стъпка е да задействате инстинкта на героя на този човек. Повярвайте ми, в него е скрито малко момче, което мечтае да стане Чаровния принц.

Не се притеснявайте, никой не ви мисли за неспособна да живеете живота си без мъж до себе си. Но това, че си независим и самодостатъчен, не те доведе никъде, нали?

Е, това е на път да се промени. Без да бъдете прекалено настойчиви, помолете вашия мъж за услуга. Няма да е нещо голямо – фокусирайте се върху малките неща. Препоръчваме ви да го направите, защото така ще накарате този мъж да се почувства необходим и желан. Знаем какъв е първият ти инстинкт: да скочиш на крака всеки път, когато този човек се обади. В крайна сметка, ако той ви потърси, това трябва да означава, че и вие му липсвате. И точно това искахте през цялото време.

Въпреки това, ето суровата истина: този вид поведение е това, което ви доведе тук на първо място. Да бъдеш прекалено достъпен е грешка номер едно и това трябва да се промени. С времето този мъж започва да ви приема за даденост. Ти му показа, че може да те има, когато и както пожелае.

И така, има ли шанс да му липсваш? Е, ако той знае, че сте само на едно обаждане разстояние – определено не. Ето защо трябва да промените това. Не бъдете на една ръка разстояние. Не му позволявайте да ви вижда през цялото време и дори да се обади, кажете му, че сте заети.

Покажете на този мъж, че трябва да заслужи вашето присъствие в живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Лъжата убива любовта бавно, но сигурно

Истинската любов – красивата мечта на всяка жена

Как да спасите брака си след изневяра

Tagged , , , , , , ,
на горе