Мъжете губят интереса си към жената, която вече са спечелили

Мъжете губят интереса си към жената, която вече са спечелили
Любов и партньорство

Мъжете губят интереса си към жената, която вече са спечелили

Случвало ли ви се е да бъдете обсипвани с комплименти и подаръци от мъже, които си падат по вас, но вие все още не изпитвате нищо към тях? Когато един мъж има интерес към жена, която все още не е спечелил, той се превръща в неузнаваемо същество, способно да свали света в краката на любимата си (само на думи), а в момента, в който тя му обърне внимание и премахне стената, която е сложила помежду им (поради редица причини), някак си интереса на мъжа внезапно изчезва. Истината е, че това се случва доста често в отношенията между двата пола по цял свят.

Мъжете преследват жената, която харесват, като правят и казват всичко възможно, за да я накарат да се почувства така, сякаш тя означава всичко за тях, а след това, след като най-накрая имат възможност да бъдат с нея, играта свършва. Мъжете губят интерес. Признаваме, че това не е никак приятно и наранява жената, като я кара все по-трудно да се доверява на всеки следващ мъж.

Представяме ти някои от причините, поради които мъжът губи интерес към жената, чието внимание тъкмо е спечелил.

Не толкова голям интерес

Преди всичко друго, трябва да си зададете един въпрос: наистина ли се е променил толкова много този човек? Напълно възможно е той никога да не е проявявал голям интерес, като начало, и преследването може да е било само в ума ви. И сега, когато сте били интимни го виждате такъв, какъвто винаги е бил: някой, който само наполовина се интересува да бъде с вас.

Запитайте се: колко внимание наистина ви е отделил той, преди да го пуснете в леглото си? Наистина ли имаше интерес към вас или просто ви е харесвала тръпката от всичко това.

Вие вече не сте предизвикателство                                                 

Едно от най-лесните обяснения защо мъжът проявява интерес към жена, след като е спечелил нейното внимание, е толкова просто: преследването е успешно приключило, тогава защо да продължава.

Може би неговата цел е била точно тази. Да бъде с теб за кратко, но не е имал никакви сериозни намерения. Просто си му се сторила интересна, искал е да нахрани егото си и хоп – играта свърши. Да, няма да назоваваме с епитети този тип мъж, за да не засегнем някой от тях, но истината е, че ги има в изобилие и трябва много да се внимава на кого се доверяваме и колко бързо стигаме до нечие легло.

Не ви харесва като човек

Да, външния вид е повод за запознанство, но не и за връзка и обичане. Така че този мъж може би е харесал вашата външност и излъчване, но когато е започнал да ви опознава е осъзнал, че вие не сте неговия тип и човека, който той търси за връзка. Да, външната красотата не е достатъчна, за да обичаш някого.

Различен стил на привързване

Всички имаме свои собствени стилове на привързаност или начина, по който се държим, когато започнем интимна връзка. Някои от нас имат сигурен стил на привързаност, което ни прави идеалния партньор, който иска да готви, да споделя опит и дава цялата любов на партньора си. Други са по-различни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе