Защо вашият нарцистичен бивш иска да останете приятели
Любов и партньорство

Защо вашият нарцистичен бивш иска да останете приятели

Дори вашият нарцистичен бивш вече да не е част от живота ви, той ще направи всичко по силите си, за да бъде близо до вас. Виждате ли, може да сте прекратили връзката си, но той не приема това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Не може да приеме факта, че вече не сте негова жертва, която използва, както си иска. Също така му е трудно да се справи с факта, че не може да изсмуче цялата ви енергия и да ви накара да се чувствате нещастни, само за да може той да се почувства по-добре. Не може да приеме, че сте решили да продължите напред.

Ето защо той ще се държи като човек, когото не разпознавате, само за да се върне обратно при вас. Неговата тактика е да ви остави за известно време, за да може вие сама да започнете да го търсите. Той беше доминиращият през цялото време във вашата връзка, докато вие се подчинявахте на всичките му правила. Гласът ви не можеше да бъде чут и вие направихте точно това, което той искаше.

Вие бяхте всичко, което той искаше да бъдете, но изведнъж нещо се промени. Вие се променихте. Събудихте се от сън и отказахте да бъдете малтретирани от мъжа, когото обичате най-много. Но той не може да приеме това. И трудно би ви оставил на спокойствие. Наранявате егото му, нещото, което е най-важно за него и което той никога няма да ви прости.

Ето защо той винаги ще бъде там, където и да отидете. Той ще се опита да направи всичко по силите си, за да съсипе живота ви, само защото нещата не са се развили така, както е искал. Ако прекратите връзка с нарцисист, има вероятност той да ви преследва по-късно. Виждате ли, той не може да понесе факта, че сте получили цялата тази власт изведнъж и че сте решили да се утвърдите с него. Той беше силният във вашата връзка, докато вие бяхте покорната. Но сега сте променена и това се случи без неговото одобрение.

И да го изненада по този начин определено не е това, което искаше. Ето защо той ще направи всичко, за да остане приятел с вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ако един мъж те обича, ще направи всичко възможно, за да те спечели отново

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Tagged , , , , , ,
на горе