Мило момиче, ако той не те обича, някой друг чака да го направи

Мило момиче, ако той не те обича, някой друг чака да го направи
Любов и партньорство

Мило момиче, ако той не те обича, някой друг чака да го направи

Мило момиче, трябва да се научиш дори в негативизма да откриваш капка позитивизъм. Да, може би отначало ще е толкова трудно, почти невъзможно, но само ако разбереш колко ползи би ти донесло, ще направиш всичко възможно, за да гледаш винаги позитивно на ситуациите, в които попадаш, независимо колко неприятни може да са те понякога.

И когато става дума за любов, истината е, че няма голяма философия тук. Любовта е проста. Споделената е щастлива. Несподелената – тъжна. И насила не става. Нито сега. Нито после. И нито една надежда, че той някога ще се промени и ще се влюби в теб не струва времето, което ѝ отделяш. Защото няма. Това е мираж. Илюзия. За твое добро. Или поне така казват.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мило момиче, виж знаците, които показват, че няма да се влюби в теб

Той прави планове с теб в последния момент

Нека бъдем честни, той вероятно е имал някакви планове с приятелите си, но тъй като те го зарязаха, той ти се обади, защото не иска да бъде сам. Ти си последната му възможност и той предпочита да прекара известно време с теб, отколкото да се прибере вкъщи и да скучае.

Уважавайте родителите си, защото те са безценен подарък от Бог

Той не те представя като своя приятелка

Ако той не те представи като своя приятелка, това е, защото не те вижда като такава. Това е знак, че той вероятно има някой друг (или повече от тях), но иска да те запази като опция. Той не мисли, че си важна част в живота му и не иска да те запознае с хората, които са важни за него.

Престъпно е да лъжеш жената, която те гледа с толкова обич и доверие

Търси те, само когато иска

Ако го хванеш да ти пише съобщение в 2 часа сутринта, че му липсваш и че иска да си близо, това означава, че не си нищо повече от забавление и кукла, с която си играе. Той просто те използва, за да получи това, което иска, и изобщо не иска да се обвързва. Той играе игри, но от теб зависи колко дълго ще го търпите.

Отнасяйте се към себе си като към някой, когото обичате и животът ви ще се промени

 Той не иска да се среща с приятелите ти

Дори да си казала, че в живота ти има хора, които са изключително важни за теб, той никога няма да иска да ги срещне. Всъщност той дори няма да иска да те опознае по-добре. Иска да си там, когато му е интересно и да го оставиш сам, когато има нужда от пространство. Ако видиш тези знаци, трябва да му кажеш, че не си неговата марионетка и че той не може да прави с теб каквото си поиска.

 Любовта не е сделка и не подлежи на договаряне – запомни го

Той изчезва и не се свързва с теб

Мъж, който те харесва, ще ти каже, ако няма да е на разположение, защото знае, че ще се тревожиш. Но ако гаджето ти изчезне за няколко дни и се държи нормално, когато се върне, трябва да знаете, че той не те уважава.

Вярвай, че Бог знае какво е най-добре за теб. И един ден ще ти изпрати правилния човек. А до тогава – учи се от грешките си, но не допускай да се въртиш в омагьосан кръг. Ако един мъж не се влюби в теб още от началото на връзката ви, защо си мислиш, че след време ще го направи?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ето какви мъже са най-отблъскващи за жените

Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе