ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Понякога любовта е като минно поле, но на този ден бъдете особено внимателни! Уловката ще е в емоционалната лекота, към която енергията на небесните тела ви правят склонни. В това състояние можете лесно да се влюбите, да направите ново запознанство, но не по-малко лесно е възможно, да загубите ума си, правейки много грешки. Така че, мотото на деня: наслаждавайте се на живота, но не забравяйте за дискретността!

 

ОВЕН

В любовните отношения Овните могат смело да установят свои собствени правила и да ги променят, когато пожелаят! Денят ги дарява с чар и самочувствие, което означава, че ще бъдат направо неустоими в очите на противоположния пол. Дори и най-неочакваните ситуации ще се развият по начин, който е изгоден за Овена и според неговия сценарий. Той трябва да се възползва от това и да действа, докато желязото е горещо.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът трябва да помисли за факта, че прекаленият перфекционизъм пречи на личния му живот. Разбира се, фантазиите са чудесно нещо, но е важно да се разбере правилно разликата между тях и реалността. Можете да чакате цял живот за идеалния принц (принцеса), преминавайки покрай истинската си любов. Големите очаквания са част от изискванията на необвързаните, но ако Телецът иска да бъде щастлив, ще трябва да приеме любимия човек такъв, какъвто е: с всичките му много плюсове и минуси.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Дневен хороскоп за 22.10.2021 петък

БЛИЗНАЦИ

Звездите предупреждават Близнаците, че идва времето за промяна в личния им живот! Новите хора и новите събития, вече се задават на хоризонта и много скоро те ще се покажат. Дори, ако Близнаците смятат, че знаят какво предстои, най-вероятно грешат: промените ще бъдат неочаквани, както за тях, така и за партньора им. Всичко, което Близнаците могат да направят, е да се подготвят психически и да се доверят на съдбата, да приемат изненадите, които тя им е подготвила.

 

РАК

Ако Ракът иска да се сдобие и сближи с обещаващо любовно познанство, всичко, което трябва да направи за това, е да не се меси в работата на съдбата. Достатъчно е да отговори на усмивка с лъчезарна усмивка, да не поглежда настрани, а да направи романтично предложение за среща. „Защо, ли?“ С други думи, Ракът ще се държи, противно на навиците си, трябва да се довери на инстинктите и хода на събитията. И може би, малко по-честичко от обикновеното да казва „да“, отколкото „не“.

 

ЛЪВ

На днешният ден влюбеният Лео е в състояние да разбере идеално любимия си човек. Двамата ще резонират на еднаква честота и ще могат наистина да се чувстват прекрасно един с друг. Ето защо, именно на този ден Лъвът трябва да говори с избраницата си за това, което го тревожи в една връзка. Ако между тях има недоизказани думи или негодувание, денят е подходящ за спокойно обсъждане на някои теми, да се разберете и да си простите, поставяйки се на мястото на другия.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 22.10.2021 петък 

ДЕВА

Денят предразполага Девата и може да се реши на някаква сериозна, отговорна стъпка! Може би, в нея е настъпила глобална повратна точка или може би иска да изведе чувствата и отношенията на ново ниво. Няма значение, дали Девата ще реши важен въпрос с избраника си, ще обсъди перспективите или ще направи предложение за брак, сега е моментът да го направи. През следващите дни ще бъде много по-трудно да събере същата смелост.

 

ВЕЗНИ

Дори да са свикнали с факта, че в любовта винаги правят първата крачка, Везните, все пак трябва да поемат инициативата и сега в свои ръце! Ситуацията ще се развие по такъв начин, че или Везните ще останат без нищо (или по-скоро с никого), или ще проявят постоянство и активност, необичайна за тях. Така че изборът е изцяло в техни ръце, достатъчно е само да решат кое е по-важно за тях: връзката с човек, в когото са влюбени, или навикът да чакат „времето край морето“.

 

СКОРПИОН

Скорпионът трябва да помисли какво търси в любовта и защо все още не всичко в живота му върви гладко? Може би, представителят на този силен знак, се стреми към по-сериозна и по-дълбока връзка? В този случай той трябва да търси партньор, който има същите силни и стабилни емоции като него. Мимолетните романси само ще създадат ненужни усложнения, а риска ще го накарат да почувства вътрешна празнота.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

СТРЕЛЕЦ

На днешният ден Стрелецът е като красив паун, който сигурно ще разпери прелестната си опашка! Е, тъй като Стрелецът е човек, той ще може да привлече вниманието на противоположния пол по други начини: ярки дрехи, грим (за нежната част), слънчева усмивка на лицето. Стрелецът ще бъде сто процента сигурен в собствената си привлекателност, което означава, че ще бъде неустоим. Той трябва да използва това, за да покорява сърца, давайки на своите съперници поводи за завист.

 

КОЗИРОГ

Още от самата сутрин, Козирогът ще се върти като катерица в колело и докато се успокои, няма да има време за романтична връзка. Звездите го съветват, да се отпусне и да медитира въпреки натовареността – дори ако ситуацията изобщо не е благоприятна за това. В този ден, след като подреди мислите и чувствата си, Козирогът ще бъде много по-лесно да се справи с нещата. И дори ще има време за флирт и нови запознанства.

 

ВОДОЛЕЙ

В този ден, дори и невинен флирт може да се превърне в нещо повече за Водолеите. Неочаквано за тях ситуацията може да излезе извън контрол, като отношенията преминат към друго ниво на развитие. Водолеят трябва само да реши: харесва ли му това състояние или не? Ако се интересува от човека и между тях има „искра“, защо да не отдели необходимото време за опознаване от близо?

 

РИБИ

Това е денят, в който Рибите и любимият им човек са склонни на малка романтична лудост, за да се порадват един на друг. Може би, изведнъж Рибите ще поискат да купят цветя на сродната си душа без повод или да направят по-скъп и приятен подарък, а вечерта да вечерят на свещи. Не се съпротивлявайте на тези прекрасни импулси! Нека любовта ви да бъде като в приказка: ако не всеки ден, то поне понякога.

Вижте още ⤵️

Дневен хороскоп за 22.10.2021 петък 

Късметче за 22.10.2021 петък 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе