Виж защо трябва да се разделиш с него завинаги

Виж защо трябва да се разделиш с него завинаги
Любов и партньорство Психология

Виж защо трябва да се разделиш с него завинаги

 

Раздялата е болезнена и трудна. И повечето жени се страхуват от нея. Затова се примиряват с лошото отношения от страна на партньора си и се надяват, някой ден, той да се промени. В повечето случаи си нежния пол си остава само и единствено с надеждата за по-добра и щастлива връзка. Ако се намираш в подобно положение е време да разбереш признаците ѝ и да приключиш отношения с този мъж. Истината е, че когато една връзка е пълна с проблеми, нещата между партньорите трудно може да се оправят. Токсичната връзка е тази, която вреди на теб и здравето ти. И никоя жена не заслужава това. На първо място ти трябва да си уважавана от твоя партньор и да се чувстваш спокойна и щастлива, когато си с него.

Представяме ти част от признаците, които показват, че е време за раздяла и е за твое добро.

Живееш в миналото

Всяка една връзка в началото е романтична и сладникава. Чувстваш се така, сякаш си най-щастливата жена в света и най-голямата късметлийка. Но трудностите започват, след като този период отмине. Ако живееш в миналото все още и си се хванала за спомените, колко добре се е отнасял той с теб в началото, това означава, че няма какво хубаво да си спомняш в настоящия момент за връзката ви и е твърде вероятно това да не се промени. Този вид празнота е първият признак, който подсказва, че е време да се разделиш с него и да дадеш шанс на някой, който няма да те кара да живееш със спомените за отминали моменти и всеки ден ще показва колко специална си за него.

Обиждате се един друг

Може би ти или той сте направили неща, които са ви наранили. И вместо да съжалите за това и да се опитате да поправите нещата, и двамата сте потиснали болката и обидата, които са се превърнали в голямо разочарование. А да разочароваш човека, когото обичаш е по-страшно от всичко друго.

„И всичко се повтаря отново“

Друг признак, който показва, че трябва да скъсаш с него е постоянните ви раздели и събирания. И така до безкрай. Двойките се нуждаят от известно време, за да си починат един от друг, но не и това да се превръща в постоянна рутина. Какво ви подтиква към временната раздяла? И защо отново се събирате? Може би е време да сложиш край на връзката си, но този път окончателно. Финалът на книгата вече си я прочела и той няма да се промени, колкото и пъти да я прочетеш отново.

Ти си тази, която се е борила повече

Здравата връзка изисква постоянни грижи, но и от двамата партньори. Ако чувстваш, че цялата тежест за това да се бориш за връзката ви, пада върху теб, това е сигурен знак, че е време да я прекратиш. Ти си единствената от двама ви, която се интересува от партньора си, а той не спира да те пренебрегва.  Няма никакъв смисъл да продължаваш да бъдеш до някой, който не прави нищо, за да те задържи.

Изневерила си или си била измамена

Може би един от най-неприятните признаци, които няма как да не останат споменати. Изневярата има различни форми – физическа, емоционална, дори финансова. Съществуват толкова много начини, по които да предадеш доверието на половинката си. След подобна изневяра, е трудно да възстановите отношенията си.

Нямате си доверие един друг

Много неща могат да доведат до липса на взаимно доверие. И изневярата е само едно от тях. Да криеш неща от него или той от теб, да спреш да му споделяш за решенията ти и лъжите, които изричаш постоянно, са тези неща, които рушат доверието ви, а то е в основата на здравата връзка.

Всички ти го казваха

Твоето семейство и приятели са тези, които те обичат най-много. И единственото нещо, което искат е да бъдеш щастлива. Но когато виждат, че нещата между теб и партньора ти не вървят добре, няма да ти го спестят.  Защото те ти мислят доброто и осъзнават, че този човек не ти влияе добре. Те най-добре виждат ситуацията, в която се намирате двамата. И ако те посъветват да оставиш този човек, значи наистина е настъпило време за раздяла.

Струва ли си цената, която плащаш

За да продължите вашата връзка, и двамата трябва да гледате в една посока. Ако вижданията ви за бъдещето, както и целите ви се различават, отношенията ви са застрашени. Тук е моментът, в който трябва откровено да си поговорите какво искате от живота. И да откриете баланс между исканията и желанията си. В случай, че някой от вас двамата пренебрегне себе си, за сметка за щастието на другия, е нечестно, грешно и след време ще се отрази на отношенията ви. Цената, която плащаш, за да си с този човек е прекалено висока. И най-доброто решение е да се разделиш с него. За твое добро.

Вижте още ⤵️

9 признака, че е влюбен във вас без да го осъзнава

10 неща в женската визия, които вбесяват мъжете 

7 знака, че вървите срещу съдбата си и трябва да смените посоката

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе