ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Звездите на хороскопа обещават да ви дарят с невероятно усещане за емоционална лекота. Опитайте се да запазите това усещане в себе си до края на деня! В това състояние ще бъдете сигурни в успеха в бизнеса и подкрепата на околните. Бъдете готови за приятни изненади. Може да ви бъде направена изгодна оферта, която обещава да бъде полезна и печеливша. Но по отношение на здравето, бъдете внимателни – не злоупотребявайте със съмнителни удоволствия, особено като алкохол, в противен случай рискувате да загубите чувството си за мярка. Това е особено нежелателно, тъй като това е свързано с множество рискове.

 

ОВЕН

Овенът едва ли ще пропусне печалбата си, в колкото и невероятна форма да се върти в ръцете му! Казват, че парите не миришат, но Овните буквално ще помиришат техния подход и ще могат да се възползват и от най-малкия шанс да попълнят портфейла си. Ето защо, денят е чудесен за сключване на сделки, пазаруване и продажба, обсъждане на финансови идеи или намиране на работа. А също и за разговор с шефовете за повишаване на заплатите – ако, разбира се, Овенът има основателни причини за това.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът може да бъде изненадан от внезапно откритие, че другите са несъзнателно привлечени от него. Колегите искат съвет или просто се обаждат за чат; познатите са по-дружелюбни от обикновеното, а враговете се държат необичано приветливо. И всичко това, защото самият Телец буквално блести със спокойна увереност, което толкова впечатлява всички, които са до него. Звездите на хороскопа съветват Телеца да запомни това чувство. Трябва да се опита, да се връща към него отново и отново и ще се изненада колко магически ще се отрази това върху животът му!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците ще бъдат под влиянието на яркото си въображение. Денят им дава творческа нотка и ярко въображение, които Близнаците могат да приложат във всяко начинание или хоби, особено в развитието на творческите идеи и при въпроси, които изискват нестандартен подход. Звездите на хороскопа обещават, че с новия си поглед върху света, ще могат да намерят неочаквано решение на проблем или да видят грешка там, където другите не могат да я забележат. Днес техните очи ще виждат  повече от обикновеното и това трябва да се използва.

 

РАК

В този ден дори и най-скептичният Рак ще има шанс да се сблъска с поредица от съвпадения, които се случват точно пред очите му през деня! Тези съвпадения могат да бъдат свързани с делата на Рака или с това, което се случва около него. Може би, в цялата къща оборудването ще се повреди или някой ще направи грешка няколко пъти подред. Не е изненадващо, че всичко това ще смути Рака, което ще затрудни фокусирането му върху ежедневието. Всичко ще се нареди, защото звездите ще го заредят със звездна магия.

 

ЛЪВ

Лъвът ще има рядката възможност да привлече покровителството на някой съмишленик или влиятелна личност. Лео е в състояние да направи добро впечатление на началниците си във всяка обстановка – и в оживената офис-атмосфера, и в строгата заседателна зала, и на фирменото парти, и по телефона. С други думи, в този ден Лъва трябва да поддържа козовете си подготвени: съдбоносен разговор с началството може да се случи във всеки един момент!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

ДЕВА

Звездите от хороскопа обещават на Девата успех във всеки бизнес, свързан с общуването. Нейните комуникационни таланти ще бъдат страхотни! Провеждане на трудни преговори, защита на вашата гледна точка, създаване на ново обещаващо запознанство – всичко това ще бъде лесно за Девата. Може дори да й се стори, че изобщо няма пречки по пътя й! Е, почти всичко е възможно – възползвайте се от това, за да изведете живота си на следващото ниво.

 

ВЕЗНИ

Дребни несъответствия и недоразумения ще принудят Везните да се мобилизират и да покажат всичко, на което са способни! Денят ги дарява с работна активност, енергия, способност за бързо разбиране на същността и решаване на проблеми в движение. Всички тези качества ще им бъдат полезни: ситуацията ще се промени бързо, изисквайки от Везните бързи и същевременно ясни и точни решения. Това е чудесен шанс за тях, за да изпъкнат пред другите – втората такава възможност, едва ли ще се появи през следващите седмици.

 

СКОРПИОН

Главата на Скорпиона ще бъде толкова пълна с различни въпроси, че рискува да изпадне в ступор! Особено ако, ситуацията изисква той да бъде на няколко места едновременно или ще му бъде дадена задача, с която Скорпионът трябва да се справи възможно най-скоро. Въпреки това, колкото и претъпкан да е графикът за деня, звездите от хороскопа съветват Скорпиона да започне с едно нещо. По-добре да изпълни една малка задача, но качествено, отколкото да гони десет заека по цял ден и в крайна сметка да остане с празни ръце.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Любовен хороскоп за 22.10.2021 петък

СТРЕЛЕЦ

Тайната на успеха на Стрелеца не е да действа сам, а в екип! Ако съумее, да се почувства в ролята на зъбно колело в добре смазан механизъм, тогава в този случай никакви неприятности няма да могат да го разстроят. Благодарение на това отношение, Стрелецът ще се справи по-лесно от обикновеното с решаването на повечето проблеми. Той сам ще получи отговори на някои въпроси, на други – като поиска съвет от другите. Да, и самият той ще помага на тези, които се нуждаят от него и то повече от веднъж за деня. За деня Стрелецът е в състояние да постигне и невъзможното!

 

КОЗИРОГ

Събитията около Козирога ще бъдат отражение на собствените му действия, мисли и чувства. „Каквото посееш, такова и ще пожънеш“ е мотото за деня на знака. Ако Козирогът е агресивен към другите, те с удоволствие ще му се отплатят със същата монета. Но всички алтруистични импулси и добри дела също няма да останат незабелязани, връщайки се към него многократно. Отнасяйте се с другите така, както бихте искали да се отнасят с вас, и няма да съжалявате.

 

ВОДОЛЕЙ

В разгара на деня Водолеят може от време на време да почувства известни притеснения или нерешени проблеми. Вкъщи той ще бъде разсеян по проблемите в работата, а на работа – по домашните. Това ще го разсее и може да доведе до недоразумения и смущения. За да не се обърка съвсем, звездите от хороскопа съветват Водолея, да не се разсейва от външни мисли и чувства, в противен случай броят на проблемите му може да се увеличи.

 

РИБИ

В този ден Рибите ще трябва да могат да държат пръста си върху бутона на събитията и да се адаптират към бързо променящата се ситуация. Ако успеят, те ще могат да извлекат много ползи за себе си – по-специално, свързани с техните доходи. Ако Рибите решат да не се суетят и оставят събитията да вървят по своя път, те просто ще останат при своите. Е, един от техните бързи конкуренти ще се възползва от късмета на съдбата.

Вижте още⤵️

Късметче за 22.10.2021 петък 

Любовен хороскоп за 22.10.2021 петък

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

Интимен хороскоп за 2022 г

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе