Любовен хороскоп за 16.11.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 16.11.2021 вторник

 

Днес любовният хороскоп вещае: Днес е чудесен ден да анализирате връзката си с половинката. Помислете дали е време за сериозен разговор. Ако сте готови за нова стъпка – съвместен живот, брак, раждане на дете – предлагайте на обсъждане тази тема. Хороскопът съветва, днес да разговаряте с любимия човек за моментите, които не ви допадат. В същото време си спомнете призива на Карлсон: „Спокойно, само спокойно!“ Изхвърлете от поведението си повишеният тон.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес Овенът ще може да усети цялата дълбочина на любовта си: хороскопът показва укрепването на чувствената сфера на живота, отношенията с наистина важни за вас хора излизат на преден план. Може би някакво събитие ще накара Овена да почувства колко скъп е любимия човек за него или изплуващите асоциации или спомени ще го отведат до тези размисли. По един или друг начин звездите се съветват да прекарате тази вечер в топлите и уютни прегръдки на вашата втора половина в живота.

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес Телецът рискува да се сблъска с несериозното поведение на своята половинка: неговото чисто и искрено чувство може да бъде накърнено от кокетството на партньора. Хороскопът предлага да не приемате присърце шегите на любимия човек. Може би просто му липсва вашето внимание, поради което е решил да го привлече по друг начин? Или Телецът просто си е помислил, че има причина за ревност? Вместо да показва праведен гняв, Телецът трябва да използва комплименти и подаръци: това ще позволи да си върне усещането за празник и лекота във връзката.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Днешно запознанство може да се окаже влиятелно за Близнаците. Хороскопът показва, че нов познат, който ще се появи в този ден, скоро може да изиграе важна роля в живота на знака, като стане партньор в живота им или е любовна птичка. Близнаците могат да бъдат посъветвани само едно: ако те са в постоянна комуникация и го ценят, не трябва да си играете със съдбата – не се съблазнявайте от непознати, дръжте се за вашето. Е, ако все-пак сте свободни от задължения, защо да не се доверите на Рока днес?

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Днес Ракът може да има желание да подреди нещата в отношенията си, да ги доведе до идеала. Кой начин ще избере за това – работа върху себе си или превъзпитание на другата половина в живота му – зависи от житейските обстоятелства на Рака, но любовният хороскоп съветва да имате чувство за мяра днес. Не забравяйте, че не можете да принудите никого да бъде щастлив. Вслушвайте се в желанията на любимия човек и ги оставете да бъдат несъвършени.

Любовен хороскоп за 16.11.2021 вторник

Късметче за 16.11.2021 вторник 

Съвет към всяка зодия за 16.11.2021 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Имате нужда от строг любовен съветник? Днес говорете с Лъва! Той лесно ще определи как и какво трябва да промените във връзката ви или къде да намерите сродната душа. Лъвът се чувства като истински гуру днес, независимо, че понякога сам не може да разбере любовните си авантюри. Хороскопът показва, че в този ден Лъвът е склонен да решава вместо другите и да поема твърде много. Той трябва да се въздържа от съвети, освен това не трябва да забравя да се консултира и със самия себе си.

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес съществува голям риск Девата да има нужда от свръхточна везна: тя ще иска да определи, дали нейната половинка има равен принос за връзката. Усещането, че я претеглят, може да накара Девата да склони към скандала. Хороскопът предупреждава: с това голямо желание за справедливост днес сте, като обсебени. Преди да организирате самотни пикети с искания – да подадете заявление в службата по вписванията, да разпределите средства за желана покупка или да споделите одеяло – уверете се, че съзнателен възрастен говори във вас, а не капризно дете, което пренебрегва обстоятелствата.

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Притискането не е най-добрият начин за постигане на хармония в отношенията с любимия човек, но Везните днес са готови да прибегнат дори до не особено приятни начини за постигане на своето. На този ден те са убедени: целта оправдава средствата и затова в борбата за лично щастие те могат да изберат заобиколен път. Любовният хороскоп на Везните предупреждава: дори днес да успеете да постигнете целта си, в резултат на това вашата хитрост ще бъде на ваша страна.

Любовен хороскоп за 16.11.2021 вторник

Седмичен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021 

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Възможно е днес личният живот на самия Скорпион да остане на заден план: сродната му нужда ще се нуждае от помощ или съвет в любовните дела. В този ден Скорпионът е суров, но справедлив и затова, всъщност, ще може да бъде полезен. Неговият експертен поглед отвън ще помогне на приятел да намери изход от затрудненото положение. Самият Скорпион ще се радва да се почувства необходим. Хороскопът показва, че за него е много важно как ще премине днешния ден.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Днес Стрелецът е пълен с алтруизъм и е готов да направи всичко, което любимия човек не го е молил. Ако през втората половина от деня имате чувство за мярка, тогава и двете страни ще бъдат доволни една от друга. В случай, че изведнъж половинката се отдръпне, до вечерта Стрелецът може да почувства, че нещо не е наред и да насочи не, на където трябва, своето негодувание. Хороскопът обаче, напомня за днешния ден, че предразполага за прекрасна възможност самостоятелно да определите мярката си за доброта и освободеност в любовните отношения.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес Козирогът може да види петънце в окото на любимия човек, без да забелязва дънера в собственото си. На този ден той е готов да намери сто недостатъка в поведението на втората си половина, а Козирогът не възнамерява да съхранява събраната информация в себе си. Но Козирогът, който е във връзка, в този ден трябва да се предпази от подобни опасности. Ако изведнъж си помислите, че някой до вас е много по-привлекателен от вашия избраник, не забравяйте, че просто не сте виждали този човек в особени ситуации.

Любовен хороскоп за 16.11.2021 вторник

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днес Водолеят е в сериозно настроение: той е искрен, дълбоко притеснен от събитията, случващи се в личния му живот, изобщо ще му бъде доста трудно, да се включи в любовната игра – за него сега всичко е истинско и сериозно. В този ден той рискува да приеме лекия флирт за искрен интерес, нелеп слух за достоверен факт, глупава шега за неизменна истина. Любовният хороскоп подсказва на Водолея днес да не приема всичко твърде близо до сърцето си – за да го предпази от нежелани рани!

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: „Не ме прекъсвайте, не ме прекъсвайте, днес съм като желязо…“ Наистина, в този ден е безполезно да се спори с Рибите! Уверени в собствената си правота, те дори не са готови да чуят мнението на любимия човек. Рибите може да смятат, че тяхната любовна половинка е капризна и се държи неподходящо според ситуацията, но хороскопът уверява, че причината изобщо не е в нея: колко е тъжно, но Рибите трябва да признаят собствената си грешка днес – поне пред собствените си очи и собствената си съвест!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе