Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021
Астрология

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021

 

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Любовната прогноза за предстоящата седмица за Овена е просто прекрасна, но за да се сбъдне, той трябва да подреди нещата в делата си. Може би е имало някакви търкания или недоразумения между Овните и любимия му човек, които трябва да бъдат поправени. Ако е така, тогава какво да очаквате? Някой трябва да направи първата крачка, нали? Звездите съветват Овена да направи щедър подарък на любимата си душа още в понеделник, който ще я накара да забрави за обидите и ще зарадва и двамата, например комплект луксозно копринено бельо.

 

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: През идната седмица звездите съветват Телците да погледнат на себе си през очите на любимия. Защо той не вярва напълно в искреността на комплиментите на избраника? Дали, един Телец смята, че наистина не отговаря на толкова високи критерии? Достатъчно е Телецът да погледне себе си през очите на този, който го обича, и отговорът ще му стане ясен. Всичко, което наистина му липсва, е самочувствие и малко повече увереност. Ако другите се възхищават на добродетелите на Телеца, тогава той трябва да се гордее със себе си!

 

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: През предстоящата седмица в любовните дела Близнаците ги очакват противоречия, когато умът и сърцето ще бъдат извън синхрон. Логиката ще им говори едно, а интуицията и чувствата – съвсем друго, водейки истинска борба в душата на Близнаците! За да не се втурват от една крайност в друга, Близнаците ще се нуждаят от външна помощ във вторник. Можете да се обърнете към някого за съвет, но е по-добре първо сами да си изясните чувствата и да се успокоите, настройвайки се на хармонична вълна.

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: През следващите седем дни, ако Ракът иска да привлече вниманието на човека, който харесва, най-добрата тактика е леко да се прави, че не го забелязва. Е, или поне да демонстрира своята независимост и разнообразие от интереси. Нека не си въобразява, че Ракът мисли за него по цял ден! В четвъртък Ракът ще има много неща за вършене, но ще има и много фенове (почитатели)… Недостатъците на този подход са възможната ревност на избраника. Плюсове – Незабравима среща през следващите дни.

 

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Любимият/любимата на Лъвът може изведнъж да поеме инициативата в свои ръце и да направи нещо, което Лео никога не е очаквал от него! Може би ще предложи среща на Лъва на необичайно място, ще го запознае със странните си приятели, с хобито си или с нещо друго от света, от който Царят преди е бил далеч, като от Луната. Няма нужда да му се съпротивлявате: прекрасно е. Тази обмяна на емоции и преживявания ще ви сближи, обновява чувствата и помага на връзката да се развива. През втората половина от седмицата енергийният потенциал на Лъва ще е на краен предел, той ще може да направи положителни промени в живота си, ако не седи със скръстени ръце.

 

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: В предстоящата седмица Девата ще се сблъска с проблема в изграждането на отношения с потенциал за развитие. Тя и нейният любим човек ще са склонни да се притискат един друг, опитвайки се да налагат своите решения или мисли. Това може да бъде истинско изпитание за вашите нерви. За да избегне разрастване на конфликта, Девата трябва честно да си отговори на въпроса: „Какво се случва?“ Иска ли твърде много нейният избраник? Или самата Дева реагира твърде емоционално? Ако въпросът е само в исканията на партньора, още в понеделник трябва да говорите с него откровено и от сърце.

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: През предстоящата седмица Везните ще са повече от всякога склонни да се съмняват във всичко. Особено – в любовните им отношения, които в началото изглеждаха толкова примамливи, а сега, изглежда, не оправдават напълно възложените им надежди. Въпреки това, е твърде рано да се правят заключения, камо ли да се предприемат някакви конкретни стъпки. „Разрошеността“ на чувствата на Везните е само „подправка“ към настроението и разположението на звездите. Тяхното виждане за ситуацията може драстично да се промени.

 

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: През следващите дни Скорпионът ще бъде в настроение за дребни търкания с любимия човек. Може би, още в самото начало на седмицата, Скорпионът ще се тревожи за някакъв въпрос и ще направи всичко, за да изясни ситуацията докрай. Единственото неприятно нещо е, че в похвалния си стремеж да стигне до сърцевината на въпроса, той може да прояви твърдост и дори жестокост. Във вторник, стремейки се към истината, той е в състояние да продължи напред, без да забелязва, че в същото време наранява чувствата на избраника си.

 

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: През тези дни Стрелецът ще се отличава с повишена емоционалност! Но за да не доведе това до конфликти с близките, звездите съветват да насочите мощната си енергия в спокоен канал. Обръщайте внимание на всичко красиво, което е наоколо. През втората половина от седмицаа, следвайки красотата във всичките й форми, било то цъфнало цвете в градината, красива поезия или красив човек от противоположния пол, Стрелецът, като Алиса от приказката, има шанс да стигне до Страната на чудесата и да завърже интересни запознанства там.

Седмичен любовен хороскоп от 15.11.2021 до 21.11.2021

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Още в понеделник звездите призовават Козирога да се впусне в интроспекция, като вземе за пример минали връзки. Той трябва да се опита да отговори на въпроса какво се е объркало в тях и в кой момент? Какво е направил правилно и какво (ако имаше такава възможност) би искал да промени в действията си? След това Козирогът трябва да се върне в настоящите дни: връзката му с любимия човек не прилича ли на онази минала ситуация? Ако има прилика, тогава Козирогът може да направи заключение как да продължи.

 

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: В личния си живот, Водолеят трябва да преосмисли понятието, наречено „навик“ или поне да го погледне от друг ъгъл. Струва ли ви се, Водолеи, че в отношенията с любимия човек има по-малко страст? Че всичко отдавна е влязло в дълбоки коловози? В обикновения живот, обаче има повече делнични дни, отколкото празници. Необходимо е да проявявате въображение и инициатива ден след ден, така че животът – без значение дали е обикновен или личен – да изглежда свеж и пъстър за Водолея.

 

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: За предстоящите дни звездите съветват Рибите, да покажат максимална естественост, искреност и простота в отношенията с любимия човек. Колко често искате да изглеждате по-добри, отколкото сте в очите на някой, за когото ви е грижа? Понеделник е отличен и страхотен ден за Рибите да свалят картонената корона на Идеалната принцеса (или принц), разкривайки истинското им лице. Те трябва да покажат на любимия си човек кои са в обикновения живот, да говорят с него приятелски, от сърце. Рано или късно все пак трябва да направите това, но в понеделник, просто трябва отворите сърцето си. Бъдете сигурни, че в замяна ще получите искреност и разбиране от сродната душа.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе