Всяка зодия има две лица: кое е вашето?
Астрология

Всяка зодия има две лица: кое е вашето?

 

Всеки зодиакален знак може да има два различни набора характеристики. Ето защо хора от един и същи знак се възприемат различно – едни са приятни, а други – обратното.

 

 

 Двете лица на знака Овен

Овен 1: Той е изключително темпераментен. Влизането в конфликт с него е дреболия. Той спори с всички и с всичко. Никога не прехапва езика си в спор.

Овен № 2: Понякога може да бъде малко егоист, но в същото време може да изпълни приятелите и близките си с много любов, грижа и разбиране. Той е привързан, симпатичен и готов да скочи в огъня за своите хора.

Двете лица на Телец

Телец № 1: Той е невероятно мързелив. Можеш да разчиташ на него за работа, но щом свърши с професионалните си задължения, той сяда на дивана и е невъзможно да го вдигнеш от него освен насила.

Телец № 2: Това е човек, който е доста спокоен, готви добре и с когото можете да говорите на почти всякакви теми. Добър служител, приятел, на когото можете да разчитате. Точен, делови и необичайно за земен тригон … топъл.

Двете лица на Близнаци

Близнаци 1: Това е човек, който може да се нарече двуличен. Може да е хитър, интригантстващ, клюкарстващ и може да изкопае дълбока дупка за всеки, който му се изпречи.

Близнаци 2: страхотен спътник за пътуване, невероятна компания за незабравимо парти… Като цяло той е от хората, с които можете да правите всичко. Той се интересува от всичко, не се страхува от новостите, има интересни интереси.

Двете лица на зодия Рак

Рак № 1: Склонен към притежание и токсичност. Той е склонен да държи членове на семейството или приятели под стъклен навес и да следи всяко тяхно движение. Позволява да бъде използван и не се грижи за собствените си нужди.

Рак номер 2: Проявява грижа и състрадание и може да се разчита на помощ във всяка ситуация, но само ако това не е в ущърб на него или нея. Този Рак е наясно с нуждите си и се грижи преди всичко за себе си.

Двете лица на зодия Лъв

Лъв № 1: Изключително егоцентричен. За него няма по-висока стойност от него самия. Този Лъв е убеден в собствената си стойност и изисква другите да се покланят пред него.

Лъв № 2: Обича да бъде център на внимание, но не до степен да бъде претоварен. Той може да стане сърцето на партито. Забавлява всички около себе си, отворен е и лесно установява контакт. Случва се да се приближи до някой срамежлив и да му говори, за да не му се налага да стои сам.

Двете лица на зодиака Дева

Дева 1: Е егоистичен педант. И яростен критик. Тя безмилостно посочва грешки не само на непознати, но и на най-близките си. Тя се грижи за чистотата до преувеличено ниво и може да вдигне шум, защото някой не е донесъл чашата в кухнята.

Дева 2: Има голям кръг от приятели и обича да поддържа връзка с тях. Тя често напуска къщата и винаги е във връзка, когато някой близък трябва да поговори или да утеши. Тя е страхотна в решаването на проблемите на други хора.

 

 Двете лица на Везните

Везни 1: Използва способностите си, за да манипулира другите. Преструва се на приятел, слуша тайни, подкрепя, но един ден изведнъж забива нож в гърба. Обикновено за постигане на собствените си цели.

Везни 2: майстор на дипломацията, затова действа като миротворец, когато близките започват да се карат. Той се грижи семейството и приятелите да са усмихнати. Когато бъде помолена за помощ, винаги я предостави.

Двете лица на Скорпион

Скорпион № 1: Най-големият прелъстител в света. Той използва хитри трикове, за да завърти главата на интересуващия го човек. Дори ако човекът вече е зает. След това бързо му омръзва преследваният заек и той преминава към по-нататъшен лов.

Скорпион № 2: много емоционален, въпреки че външно може да не го показва. Той се привързва към един човек и се опитва да направи връзката им пълна със страст, разбирателство, изградена на принципа на партньорството.

 

Двете лица на знака Стрелец

Стрелец № 1: Не знае какво иска, но го иска силно. Той няма представа за живота, не може да мисли за бъдещето, не може да пусне корени и не може да се справи с постоянна връзка. Като капак, вместо просто да си тръгне, той продължава да търси по-добри варианти.

Стрелец 2: Любопитен към света, обича да пътува, има много интереси и се нуждае от пространство. В същото време той много оценява факта, че някъде там го очаква дом и човек, близък до сърцето му. Той редовно се връща там и дава всичко най-добро.

 

Двете лица на Козирозите

Козирог 1: вярва, че знае всичко и винаги е прав. Той е изключителен работохолик. Той пренебрегва всички области от живота си, като работи след работно време, през уикендите и дори през празниците.

Козирог № 2: Неговото слово е свещено. Когато той каже, че ще направи нещо, можете да сте сигурни, че то наистина ще се случи. Можете да разчитате на него както в работата, така и в ежедневието си. Той никога няма да остави приятел в беда.

Двете лица на знака Водолей

Водолей 1: независим и откъснат от реалността. Не се проявява в твърди социални рамки. Не може да се справи със своите отговорности, не може да се справи с взаимоотношенията. Има странни интереси.

Водолей № 2: Не може да лъже. Дори когато се опита, веднага се вижда, че не е искрен. Толерантен, приема всички около себе си, не осъжда и не отхвърля никого. Той вижда нещо ценно във всеки човек.

 

Двете лица на зодия Риби

Риба №1: Не се намира в реалността, живее в света на книгите, филмите или стимулантите. Когато е трезвена, светът й изглежда твърде сложен и неприветлив. Тя е хленчеща и има лош нрав.

Риби № 2: Мечтател, Романтик, Емпат. Обича природата, изкуството, красотата и хората. Приятелите могат да разчитат на тази Рибка. Той е чудесен утешител.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе