Любовен хороскоп за 14.11.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 14.11.2021 неделя

 

Повишената емоционалност, присъща на този ден, отваря портите за романтични подвизи. За семейните или свободните двойки това ще бъде необходимото масло в огъня, за да стопи негодуванието, да разпали страстта и да напомни за минали чувства. Основното правило е да не използвате иронични шеги и провокации, в противен случай всички усилия ще се окажат напразни.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: В неделната утрин няма  и да подозира какъв натоварен ден ви очаква. Партньорът ви ще иска да разнообрази ежедневието, с което се задоволява напоследък. В този случай, ще се опитате да осигурите всички малки, но съществени, неща на сродната ви душа, чисто и просто трябва да сте готови за това. Въпросите за мястото на срещата, транспорта, храната и музиката ще се решат едностранно, очевидно не от вашата половинка.

Що се отнася до свободните представители, проблемът със самотния живот също зависи само от вас. Ако искате да опитате късмета си в романтичната сфера, тогава трябва да направите първата крачка.

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Взаимоотношенията не са лесни за повечето представители на знака и то не толкова по вина на партньорите, а поради обстоятелствата. Ако имате планове, тогава е препоръчително да не ги детайлизирате, защото може да мине нещо по-важно и „идеалната“ вечер ще бъде отменена. Ако партньорите имат желание да се видят – така да бъде, но това събитие трябва да бъде позволено да се развие, да върви в посока на течението по всяко време, тоест да не бъде ограничено. За свободните представители на – съдбата е в настроение да разпръсне стрелите на Купидон.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: Ако искате тръпки, романтични, ежедневни или всякакви други подобни емоции, ще трябва да ги постигнете сами. Въпреки това, не се разочаровайте, защото това изобщо не означава, че партньорът не се интересува от нищо свързано с вас. Напротив, вашият любим човек ще оцени усилията, които полагате, дори и да са напълно необикновени.

 

Ако вече сте уморени да бъдете самотни, тогава това настроение, примесено с нестандартен подход към запознанството и общуването, бързо ще ви извади от редиците на свободните хора.

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Запознанства, прекарване на време някъде извън дома, събирания с приятели, романтични изненади и празненства – всичко това не е много на място за този ден. Трябва да се живее обикновено, като всеки друг, за предпочитане без кавги и обиди. А причината за това е пълната дезорганизация на знака, обърканост и разсеяност. Така нещо важно може да бъде пропуснато, забравено или незабелязан комплимент. Свободните Раци все пак ще трябва да се държат като свободни хора, в противен случай опитите да се опознаят с някого ще бъдат несполучливи.

Любовен хороскоп за 14.11.2021 неделя

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днес знакът ще бъде обгърнат с енергия, но разтревожен, неспокоен. Може би той ще започне да се държи неадекватно, ще се появят атаки на напрежение. Но ако успеете да се овладеете, тогава ще имате чудесната възможност да пренасочите енергията в полезния канал. Това ще ви помогне да бъдете внимателни към любимите си хора, да им организирате изненада, цяло приключение.

Самотните представители на знака имат възможност да опознаят някого. Свободен човек ще завладее събеседника с енергия, приказливост, самохвалство. Вярно, че е трудно да се каже колко дълго ще продължи тази връзка.

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Този знак има дузина идеи в главата си как да прекара по-добре времето си, заедно със сродната душа. Но е много вероятно партньорът да има свои собствени планове за този ден и в по-голямата си част, чисто домашни. На този фон може да възникне недоразумение от областта „Аз идвам при теб с душа, а ти…“. Ситуацията благоприятства някои хора. Те могат спокойно да примамят събеседника с интересни истории, дори и да не са истински.

Свободните от знака могат да съблазнят друг човек за отрицателно време, но няма гаранция, че самите те се нуждаят от това.

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Днес няма романтика в романтичните отношения. По-скоро ще има стабилна приятелска атмосфера между партньорите, размяна на шеги, забавни разговори. Поради това си струва да се даде предпочитание да си почивате един с друг, вместо да прекарвате време с приятели. Днес си струва да се отпуснете, като изключите всяка проява на патос, ирония и т.н.

Свободните Везни ще са в настроение да завладеят събеседника с добро човешко отношение, флиртувайте, въз основа на отличното си настроение. Свободните ще престанат да бъдат такива, веднага щом престанат да се стремят към мигновената романтика.

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Не е необичайно човек да изпитва симпатия към някой друг, независимо че е в силна връзка с друг партньор. Ако има такова нещо, трябва да помислите внимателно върху тази тема, защото това не може да продължава безкрайно дълго време. Може би скоро ще дойде време да изберете и не бива да се страхувате от това. Основното нещо е човек да е честен със себе си.

Не е лесно за свободните представители на този знак да бъдат самотни. Въпреки това естественият им чар може да свърши цялата работа вместо тях. Важно е само правилно да прецените своите възможности.

Любовен хороскоп за 14.11.2021 неделя

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Независимо от социалния статус, независимо дали сте необвързани или сте в любовна връзка, денят ви насърчава да организирате „среща“ със себе си. Това е добре позната психологическа техника, която ще ви позволи съзнателно да се отклоните от належащите проблеми, като се разхождате в парка, посещавайки киното. Важно е да подредите денят си така, сякаш организирате тържество за вашата втора половинка или човека, на когото се опитвате да угодите, т.е. нещо възможно най-красиво, вкусно и удобно.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: Атмосферата около любовта може да се разклати днес. Упоритостта на Козирога обещава да премине всички граници. Би било хубаво, ако за кратко забавите общуването с любимите хора, не се опитвайте да им наложите своята гледна точка или още повече, да оспорвате тяхното мнение.

Свободните представители на знака трябва да се замислят защо все още са свободни. В свободното си време трябва да помислите за какво е готов човек в името на любовта.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Начинът на мислене на този знак може да се различава от възгледите на партньора. Понякога една двойка се справя с това, но днес ще има ново недоразумение, дошло от нищото. Разбира се, тук няма нищо „празно“, най-вероятно проблемът се натрупвал от дълго време, поради липса на комуникация. Може би това вече се е случило и знаете, че с времето негодуванието ще се изчерпи. Това не е най-лошият подход, основното е да не започвате да се съмнявате в силата на съществуващия съюз. Но съдбата може да се усмихне на свободния Водолей и той, вече няма да бъде самотен.

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Днес любовната магия ще бъде особено силна за Рибите. Този знак ще има силно желание да угоди на партньора си, да го глези, да го нахрани вкусно, да си поговорите искрено. Не трябва да очаквате свръх красива романтика, най-вероятно ще се трансформира в по-емоционални чувства, основното е да не ги потискате, а да им се насладите напълно. На свободните представители явно им е удобни да бъдат свободни и да не зависят от никого. Желанието за размяна на прегръдки и целувки ще премине, но те имат достатъчно време да обърнат внимание на любимите си хора.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе