любовен хороскоп за 12 февруари
Астрология

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023: Хороскопът вещае, че днес една съкровена мечта може да се сбъдне. По един или друг начин, вашият любим човек ще допринесе за реализирането на желанията ви днес. Днес голяма част от представителите на зодиака ще имат шанс да получат подаръци от Съдбата, малки или големи, просто трябва да можете да разпознаете и оцените тяхната стойност.

Магнит за късмет: Три зодии, на които ще се усмихне съдбата през новата седмица 13-19 февруари

Дневен хороскоп за 12 февруари 2023

Сминдух: Знаем ли за уникалните лечебни свойства, които помагат при диабет, инфекции, анемия, храносмилателни нарушения…?

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Истинска любов или просто физическо привличане – как да направите разликата

ДЕЦА СЕ УЧАТ С ЛЮБОВ, А НЕ С НАКАЗАНИЯ, КАЗВА 102-ГОДИШНА УЧИТЕЛКА

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Овен

любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес, 12 февруари 2023, денят е подходящ, за да привлечете вниманието на човека, който харесвате. Можете да приложите всякакви любовни трикове: свежи цветове, привличащи вниманието аксесоари, красива и стилна прическа, модерен грим. Ако сте по-стеснителна личност, тогава една искрена усмивка ще бъде достатъчна. Възползвайте се от благоприятното стечение на обстоятелствата, за да покажете най-добрата си страна пред избраника и да дадете на съперниците повод за завист.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Телец

любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес относно любовните вълнения Телецът трябва да е подготвен за всякакви изненади! Ако вече имате любим човек до себе си, той може да ви направи подарък, изненада или да каже някаква новина, която приятно ще ви изненада. Ако Телецът е в свободно търсене на партньор, днешните изненади ще са свързани с промени в личния му живот – от откровени разговори до най-неочаквани срещи и запознанства.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Близнаци

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес романтичните планове на Близнаците може да бъдат нарушени от суровата реалност! Дори и да отделят място в дневника си за среща, за съжаление не всичко зависи от тях. Звездите предупреждават, че много неща може да се объркат днес, стигайки до отмяна на срещата. Няма нужда да се разстройвате за това: Близнаците все още ще имат много възможности да наваксат.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Рак

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес, 12 февруари 2023, звездите съветват Раците да обсъдят с любимия човек плановете за бъдещето. Тези планове не трябва да са за глобални неща, като сватба или възможност да живеете заедно (въпреки, че нищо не пречи да говорите за това, ако желаете). Днес дори обсъждането на най-простите въпроси – как да прекарате почивния ден или къде да отидете на почивка – може да предизвика у Рака и неговия избраник приятно чувство на солидарност. И какво по-хубаво от това да вървите заедно към общата цел?

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Лъв

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес звездите съветват Лъва да се огледа: изглежда, че някои от познатите са твърде притеснени от събитията в личния му живот. Може би той просто се тревожи за вас като приятел или може би това не е внимание, а любов? Както и да е, Лъвът днес трябва да внимава с чувствата на другите, дори и да няма намерение да ги споделя и да отвръща със същото. Не забравяйте, че ние сме отговорни за онези, които сме привлекли към себе си.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Дева

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес Девата е застрашена от съперничество в личния си живот! Може би ще й се стори, че някой не е безразличен към нейния любим човек. А може би Девата ще ревнува своя избраник за миналото му или за мечтите му. По един или друг начин, звездите днес не съветват да започват конфронтация – така или иначе, те няма да доведат до нищо. По-добре е да изразходвате енергия, за да направите партньора си щастлив и по този грациозен начин пренасочете вниманието му към себе си.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Везни     

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 12 февруари 2023, Везните не трябва да флиртуват, дори и да им се иска много. В най-добрия случай обектът на флирт може да ги разбере погрешно, а в най-лошия рискуват да изпаднат в неудобно положение. Това важи особено за тези Везни, които имат любим човек: днес е твърде лесно да дадете повод за ревност на избраника си. Така че, за всеки случай трябва да избягвате всякаква двусмисленост в думите си. И, колкото и да е трудно, опитайте се да не стреляте с поглед.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Скорпион

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес Скорпионът ще умее майсторски да играе с чувствата на другите – дори и на онези, които истински обича! Любовните игри обаче са подобни на игра с огъня, можете да се изгорите лошо или дори случайно да изгорите всичко до основи. Звездите предупреждават Скорпиона, че трябва да действа разумно и внимателно. Днес, опитвайки се да постигне целта си на всяка цена, той рискува да не пресметне, а цената може да бъде неоправдано висока.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Стрелец

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес Стрелецът не е против да флиртува и ще го направи много фино и деликатно. Ако стрелбата с поглед беше олимпийски спорт, тогава Стрелецът щеше да има всички шансове да спечели приза! Единственото предупреждение се отнася до онези Стрелци, които вече имат любим човек: несериозното им отношение може да предизвика оправдана ревност на партньора. За тези, чието сърце е свободно, днешният ден предоставя чудесни възможности за нови романтични запознанства!

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Козирог

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Ако мярката за успех в любовта беше броят на фантазиите, Козирогът отдавна щеше да постигне всичко, за което мечтаеше! На практика обаче само фантазиите не са достатъчни – трябва да предприемете реални стъпки към своето щастие. Днес звездите съветват Козирозите да направят поне малка крачка напред към човека, който кара сърцето им да бие по-бързо. Решете се и поговорите с него, или му се усмихнете, или просто го погледнете право в очите.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Водолей

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес, 12 февруари 2023, е денят, в който Водолеят и неговият любим човек просто трябва да получат добра порция свежи впечатления! Какви ще бъдат впечатленията е вторият въпрос, който зависи изцяло от предпочитанията на знака. Пътуване до друг град, среща с нови хора, посещение на мероприятие, на концерт, в музей, навсякъде. Днес Водолеят и неговата сродна душа ги очакват романтика навсякъде, където имат възможност да видят и научат нещо ново.

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 Риби

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023

Днес Рибите могат да бъдат раздразнени повече от всякога! Проблеми в работата, конфликти с близки, несбъднати мечти, недоволство от себе си – всичко това може да доведе до едно голямо раздразнено и мрачно настроение. На този фон Рибите са в състояние случайно да обидят любимия човек, вместо стоически да се изправят и да признаят вината си и да поискат прошка. За да не премине денят в сблъсък, днес трябва или да се контролирате много внимателно, или да общувате по-малко със сродната душа. Хороскопът съветва: предварително да предупредите любимия човек, че днес не сте в добро настроение.

infomax-logo-50-15-HW Борислав Сарафов: Списъкът „Магнитски“ е подкрепа от САЩ за усилията на прокуратурата

Любовен хороскоп за 12 февруари 2023 4 стаи в зелен цвят – изберете една

Tagged , ,
на горе