5 въпроса, с които да си отговорите колко време трябва да прекарвате с партньора

време за себе си 2; колко време
Любов и партньорство

5 въпроса, с които да си отговорите колко време трябва да прекарвате с партньора

Участниците в една връзка често си задават въпроса колко време е добре да бъдат до партньора си. Дали няма да си омръзнат твърде рано, ако са постоянно заедно, или пък ако не се виждат често, това няма да разруши връзката им. Истината е, че нещата са много индивидуално.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

За да разберете колко време трябва да прекарват двойките заедно, по-конкретно вие и вашият партньор, има някои въпроси, които може да си зададете и да обсъдите заедно.

Както казахме, всяка двойка е различна – от предпочитанията до нуждите. Изглежда, че по-новите двойки и дългогодишните двойки имат различни представи за това колко време е подходящо да прекарват заедно. За повечето нови двойки обаче нямат търпение да прекарат колкото се може повече време заедно. Всичко това е свързано с онзи период на меден месец, който привлича хората заедно и ги привързва още повече един към друг. Разбира се, това не трае вечно, но през първите няколко седмици и месеци вероятно ще прекарвате повече време заедно, отколкото ако мине малко повече време.

По тази причина, ако сте в дългосрочна връзка, не гледайте назад към предишните дни и не се чудете колко време сте прекарвали заедно тогава и дали сега нещо не е наред с вашите отношения. Това е нормален и естествен цикъл.

Дадохме ви няколко идеи, към които да се стремите, но отново, не всички двойки са еднакви. Някои от тях много повече време прекарват разделени, някои двойки живеят далеч една от друга и използват видеоразговори за срещи, а някои предпочитат да прекарват много повече време заедно.

колко партньори; колко време
5 въпроса, с които да си отговорите колко време трябва да прекарвате с партньора

Така че, когато изработвате собствената си „щастлива среда“, вземете предвид тези въпроси и точки, а не се чудете прекалено много колко време прекарвате заедно.

Какъв тип двойка сте вие?

Най-щастливи ли сте, когато сте заедно, просто се излежавате и изпълнявате задачи? Или предпочитате да прекарвате времето си заедно на планирани срещи? Или пък обичате да наваксвате с телефонно обаждане в края на деня? Къде се чувствате добре? Харесва ли ви да се разделяте, защото така времето, което прекарвате заедно, придобива по-голямо значение? Това са неща, за които трябва да поговорите и да решите заедно. Ако намерите отговор на тези въпроси, ще ви стане ясно колко време трябва да бъдете един до друг.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Какви сте поотделно?

Това е нещо, което трябва да обмислите вътрешно. Обичате ли да прекарвате времето си насаме? Имате ли нужда от мързелива вечер в гледане на телевизия веднъж седмично? Или пък ви доставя удоволствие да сте около партньора си? Ако сте много независими, може би се наслаждавате на времето си за себе си и имате нужда от това. Но други обичат да зависят от другите и да имат хора, които зависят от тях. За тях въпросът колко време е добре да са до половинката си не съществува.  Те просто знаят, че не могат без него.

временната раздяла; колко време
5 въпроса, с които да си отговорите колко време трябва да прекарвате с партньора

Обичате ли да оставате сами?

Ако сте човек, който обича да прекарва времето си сам, и прекарате една седмица с някого, с когото се срещате, независимо колко много го харесвате, ще ви се прииска да прекарате един мързелив уикенд сами. В такъв случай твърде многото време заедно може да ви направи претоварени. Ако това ви прилича, може би трябва да помислите колко време означава твърде много за вас.

Лесно ли се чувствате претоварени или задушени?

Някои хора могат да се почувстват претоварени, ако нещата се развиват твърде бързо или станат прекалено сериозни твърде бързо. Това може да е много, за да се адаптирате към него. И обикновено това се случва, когато прекарвате голяма част от времето си с партньора си. Помислете колко време отделяте на половинката и с какви занимания е запълнено то. Това би означавало, че като двойка не трябва да прекарвате цялото си време заедно. Да се отдръпнете, за да не се разделите може да се окаже здравословно в случая.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Обичате ли много внимание?

Вие сте човек, който се храни с това, че е около другите? Или пък обичате винаги да има някой, с когото да разговаряте и да правите нещо заедно? Ако е така, като двойка трябва да прекарвате свободното си време заедно. Може би не е необходимо да ходите на модни срещи, а просто да правите ежедневни неща заедно, което би било най-добре за вас.

Отговаряйки си на тези въпроси, ще разберете по-лесно колко време ви е необходимо, за да прекарвате с партньора си. И тук не става въпрос за това дали го обичате или не, а за хората, които сте и какви нужди имате.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Tagged , ,
на горе