4 зодии, които ценят пространството във връзките
Астрология Любов и партньорство

Кои зодии ценят пространството във връзките

Ако сте влюбени в момента, със сигурност искате да сте колкото се може по-близо до своята половинка и да забравите за пространството във връзките. Близостта е нещо много важно, което определя силата на привличане между двамата партньори. С времето обаче се получава една пропаст и ако не се направи усилие да се запази страстта, но може вашите отношения да приключат.

Докато някои хора жадуват за внимание и любов от страна на партньора си, други имат различни желания и пространството във връзките е едно от тях. Последните искат да се развиват като личности и винаги търсят своето време, когато са във връзка. За тях това да видят как връзката се развива може да не им донесе толкова щастие, ако нямат независимост и лично пространство.

Те може да обичат партньорите си, но обикновено не търсят емоционална сигурност от спътниците си и опитват да са независими. Чувстват се по-пълноценни отвътре и се стремят да се развиват самостоятелно, дори когато са в любовен ангажимент.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова и Славена Вътова едва не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

infomax-logo-50-15-HWЕто диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Според астрологията ето списък на зодиакалните знаци, които ценят пространството във връзките и искат да има дистанция, която ги прави по-щастливи:

Телец

Хората, родени под знака на Телеца, са известни със своите ориентирани към кариерата и упорити характери. Биковете от зодиака се нуждаят от време, за да се впишат, затова винаги ограничават света около себе си. За тях прекарването на време със себе си е изключително жизненоважно. Без значение колко са спокойни и колко добре се чувстват с някого, те винаги търсят моменти, в които да бъдат със себе си.

Самотата не ги кара да изпадат в депресивни състояния, а напротив. Това им дава време за мислене и различен поглед към ситуацията. Способността чрез пространството във връзките да се намира решение на някой проблем е ключово. Понякога именно тази дистанция подобрява нещата между двама партньори, ако те се нуждаят от време, за да премислят нещата.

телец - пространството във връзките

Свръхпреработената храна носи по-висок риск от рак

8 суперхрани за завладяващ секс

Васил Левски: Примерът, който да ни вдъхновява и да не забравяме кои сме

Дева

Девите хора, които обичат рутината и това да правят нещата по определен начин. За тях спонтанността нарушава целия им график, като същевременно ги изважда от релси. Да останат организирани е това, към което се стремят, затова те често не обичат да се мотаят безцелно с партньора си. Те по-скоро биха искали да посветят времето си на организиране и планиране на нещата, вместо да го пропилеят, без да правят нищо.

Ако все още не са сигурни в бъдещето на връзката, тези хора може да се нуждаят от известен период от време, за да премислят нещата. Тогава именно те най-много ценят пространството във връзките. Без да бъдат притеснявани от никого, те могат да вземат важните решения. Нещото, което най-много не понасят, е някой да бъде прекалено настоятелен. Това може да провали всичко. Просто бъдете малко по-търпеливи с този знак и резултатите ще дойдат.

дева - пространството във връзките

Как да обявите раздялата?

4 лъжички зехтин на ден за здраво сърце

5 най-добри макробиотични компреса

Скорпион

Въпреки че хората с този знак са известни със своята страстна и интензивна любов, те също толкова желаят време за себе си. В тези моменти те могат да подредят чувствата и мислите си. Когато са в продължителната компания на партньора си, Скорпионите се чувстват изгубени и изтощени.

Това е и причината винаги да търсят така необходимото време със себе си, за да презаредят вътрешно ума и душата си. Затова те ценят толкова много пространството във връзките. То може да им даде спокойствие и време да направят важните крачки напред.

скорпион - пространството във връзките

Триангулация: какво е това и как да не разруши връзката ви?

Търсите секс или интимност? Има разлика

Можем ли да творим осъзнато живота си, ако овладеем силата на мисълта?

Стрелец

Известни със своята социална, екстровертна и общителна личност, Стрелците не обичат продължителното общуване с партньорите си. Прекале дългите и безсмислено понякога разговори само могат да ги отегчат и да ги накарат да се чувстват в плен.

Те не обичат прилепчивите романтични неща, затова винаги поддържат здравословни граници с любимия си. Хората от тази зодия не биха имали нищо против да отидат за няколко дни с приятели или колеги на място, където ще са без половинката си. Те приемат пространството във връзките като нещо полезно и време за почивка. Това не означава, че са безчувствени и не обичат партньора си, напротив. Просто те знаят, че пространството във връзката може да има положителен ефект.

стрелец - пространството във връзките

Гореспоменатите знаци обичат да остават без партньорите си за известно време, за да се насладят на малко спокойствие. Затова им дайте пространството във връзките, което търсят, за да се чувстват в безопасност около вас. Разбира се, прекалената и честа дистанция също не помага, затова е най-добре да се намери баланса, за да проработи връзката.

Вижте още:

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе