любовен хороскоп за 19 февруари 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023: Днес вашата подкрепа за любимия човек е много необходима за него. Трябва да му кажете правилните действия в трудна ситуация. Вашето мнение ще бъде основно за него днес. В зависимост от това колко добър съвет ще дадете на партньора си, ще зависи бъдещата ви връзка с него. Но звездите предвещават, че денят ще бъде благоприятен и за двама ви.

Месечен хороскоп МАРТ 2023 – всички знаци на зодиака

Дневен хороскоп за 17 февруари 2023

Цигански хороскоп, който ще ви разкаже всичко за вашия характер

Подлуди мъжа – малки трикове с бижута

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

5 неща, които трябва да опитате поне веднъж в леглото

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Кои зодии са родени да променят света?

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Овен

любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес, 17 февруари 2023, ще успеете да се сдобиете с известна информация за партньора си, която ще ви помогне да разберете и оцените по-добре ситуацията. Състоянието на връзката ви напоследък е доста объркващо и не успявате да интерпретирате или разберете сигналите, които партньорът ви изпраща. Днес може да се наложи да предприемете някои драстични действия въз основа на тази информация, но запазете хладнокръвие, когато вземате решение.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Телец

любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес може да се окажете в компанията на някой, който копнее да бъде с вас и отдавна чака вашето внимание. Това може да се окаже страстна и сериозна романтична среща и това е, което търсите! Страхотен ден, възползвайте се максимално от него! И,Телци, не забравяйте… просто бъдете себе си!

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Близнаци

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес е жизненоважно да не правите прибързани заключения и да не позволявате на погрешни схващания да се натрупват във връзката ви. Опитайте се да бъдете по-открити и честни, тъй като рискувате атмосферата на недоверие да се настани здраво във връзката ви през този период. Бъдете особено внимателни да не позволите на трето лице да повлияе на мнението ви за партньора и поведението ви към него/нея.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Рак

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес, 17 февруари 2023, вие сте уникално и специално Божие творение и никой няма право да ви притиска в ъгъла. Ако мислите така, изразявайте мислите си фино и изящно в действията си. Ситуацията ще придобие друг обрат. Вашият партньор ще ви разбере. В момента любовта ви е разсеяна от околната среда. Но веднага щом възникне трудна ситуация, той ще разбере цената за вас.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Лъв

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Колкото и да се опитвате, трудно ще привлечете цялото внимание на партньора ви. Време е да го/я запознаете с вашите действия. Приберете се по-рано днес и сгответе за по-добрата половинка. Украсете стаята и запалете свещи. Любовта е във въздуха. Днес покажете на партньора си какво значи за вас. Той със сигурност ще разбере това. Ако не живеете заедно, обадете се и любезно го поканете на романтична вечеря в домашна обстановка.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Дева

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Трябва да поддържате стабилна нагласа и да обмисляте нещата рационално и логично, преди да започнете да се движите с двата крака. За вас това е време за фантазия. Така че, насочете ума си към романтика и самонаслаждение. Прилагането на фантазията към романтичните връзки ще ви се отрази добре, но резултатите може да са много различни, ако се опитате да използвате фантазията на работното си място.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Везни     

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 17 февруари 2023, трябва да съчувствате повече на партньора си. Той/тя може би е бил/била под силен стрес, но вие се притеснявахте как това се отразява на вас и отношението на партньора ви към вас. Трябва да осъзнаете, че любовта изисква безусловна подкрепа и сега не е моментът да се тревожите повече за себе си, отколкото за партньора си.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Скорпион

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес трябва да се освежите и ободрите. Насладете се на време на романтика и прости удоволствия с партньора си и се опитайте да забравите за големите проблеми за днес. Връзката ви е твърде напрегната, за да се отпуснете истински. Трябва да се възползвате от този шанс, за да направите някои прости и приятни дейности и да се насладите на времето си в компанията на другия.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Стрелец

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес късметът в любовните афери ще бъде на страната на тези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота, от връзките! Хороскопът съветва в този ден да не се срамувате, а да следвате желанията и емоциите си. Слушайте сърцето и интуицията, които ще бъдат точни, не заглушавайте гласа на тялото си. Днес вашите мечти и фантазии са готови да се сбъднат, дайте им път! Късметът и възгледите на противоположния пол буквално ще бъдат привлечени от тези, които гледат на света позитивно.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Козирог

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес не бива да бързате. Може би сте по-склонни към страстта и затова не успявате да осъзнаете, че връзките са многостранни врати. Трябва да се движите в кръг, който е едновременно вълнуващ и предизвикателен. Ще имате шанс да се свържете с някого, на когото сте се възхищавали през годините. Ще бъдете много щастливи отново да имате този човек около себе си.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Водолей

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес, 17 февруари 2023, имате всички шансове да срещнете любовта на живота ви на най-обикновено място. И въпреки, че звучи като сцена от романтична комедия, според хороскопа, днес подобна случайна среща може да има далечно бъдеще. В този ден се препоръчва да обърнете специално внимание на всякакви знаци от Вселената – може би те ще ви отведат при точният човек, с който да изпитате много дълбоки чувства. Слушайте вътрешният си глас и бъдете отворени за срещи. Разбира се, без да забравяте за предпазливостта.

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023 Риби

Любовен хороскоп за 17 февруари 2023

Днес ще бъдете склонни към критики и вашият романтичен партньор не прави изключение. Ето защо, звездите ви съветват да се поспрете, ясно и категорично ще претеглите плюсовете и минусите на връзката, за да решите дали да я продължите или не. С такова счетоводство е вероятно да подцените собствените си чувства или дори изобщо да не ги вземете предвид. Трябва да слушате сърцето и емоциите си, преди да вземете, каквито и да е решения днес.

infomax-logo-50-15-HW Поднесоха нова серия от сагата с Юлиан Вергов и Диана Димитрова, бил изнудван

infomax-logo-50-15-HW Лазар Лазаров става министър-председател за малко, благоволи да съобщи пресцентърът

Tagged , ,
на горе