Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

9 недостатъка най-добрият ти приятел да е мъж; родителите й; с интроверт
Любов и партньорство

Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

За един мъж, който е открил любовта на живота си, но все още не се е запознал с родителите й, предстои нещо голямо. Срещата с бащата и майката на момичето, в което в влюбен не само, че е емоционална, о може да бъде и съдбоносна за развитието на връзката. Всеки човек иска да се хареса на бъдещия си тъст и тъща, за да може да е напълно спокоен, че нещата вървят добре.

Конфликтът с родителите й в никакъв случай не е желан още на първата среща. Много е вероятно в бъдеще да имате разногласия, но е добре първата ви среща да мине добре.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Затова е хубаво да не правите елементарни грешки, които да оставят лоши впечатления у родителите й, когато си тръгнете. Ето и кои са те:

Да шляпнете приятелката си по задните части

Пред баща й… Луд ли си? Ако имаш късмет, ще получиш само строг поглед и плътно свити устни, но ако той е от старата школа, ще се измъкнеш толкова бързо, колкото те носят краката. Може би с половинката правите това нещо, когато сте сами. Това обаче е абсолютно недопустимо в присъствието на родителите й. Покажи, че си сериозен мъж, който уважава детето им.

Потупване или прегръщане на майката на момичето

Никой с ума си не би направил подобно нещо, дори на шега. Но за всеки случай никога не се опитвайте да го направите. Този път може да се стигне до по-сериозни проблеми от бащата. Всякакви докосвания освен ръкостискането с родителите й по време на запознаване са неприемливи. Колкото и добре да върви разговорът, не трябва да прекрачвате границата.

харесва мъже; родителите й
Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

Оплакване от храната

Имайте малко маниери. Бихте ли се оплакали от храната на майката на половинката си? Ако е така, трябва добре да помислите за незабавна промяна на характера си. Още по-лошо е, ако храната не е от вашата култура и вие започнете да мрънкате колко е лоша на вкус. Не е необходимо да харесваш всяко едно ястие на този свят, но да оценяваш културата на приятелката си е абсолютният минимум. Не забравяй, че родителите й са се погрижили за твоя комфорт и менюто е направено така, че да ти хареса. Дори да има повече сол от необходимото, е добре да премълчите този факт.

Не бъдете подмазвачи

Въпреки че да бъдеш груб е огромно „не“, ласкателството също е забранено, когато е доведено до крайност. Прекалените комплименти могат ясно да покажат, че искате да бъдете харесани, а това може да бъде много отблъскващо. Опитайте се да намерите златната среща, за да може и вие и родителите й да се чувствате удобно.

Не псувайте

Грубият език не е препоръчителен. Особено на майката това няма да се хареса и няколко лошо употребени думи и споменаване на нечии роднини ще я накарат да се опитва да саботира връзката при всяка възможност. Не искате първото впечатление на родителите й да бъде, че сте простак.

Не правете празни хвалби

Тук отново можем да се върнем от съветите преди малко. Чудесно е да имате стремежи, но не започвайте да казвате на баща ѝ, че ще станете следващият президент. Той е много по-възрастен от вас, вероятно и много по-мъдър, и няма да преглътне тази глупост. Опитайте се да говорите реални неща, които наистина могат да се случат.

Мъжете от тези три зодии стават успешни рано в живота си; родителите й
Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

Не издавайте нелицеприятни звуци на масата

Тук може да ви се стори абсурдно, но става въпрос за елементарно възпитание. Уви, не всички младежи го имат и затова е добре да го споменем. Дръжте газовете си на място, когато се нахраните също е добре да не се оригвате.

Не пийте твърде много

Или преди, или по време на събитието това не трябва да се случва. Твърде многото алкохол може да разхлаби устните, пикочния мехур, червата и мозъка и потенциално да доведе до всичко от гореизброеното.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Tagged ,
на горе