8 качества, които ви правят НЕЗАБРАВИМА ЖЕНА

незабравима жена
Психология

8 качества, които ви правят НЕЗАБРАВИМА ЖЕНА

Кое е това, което прави една жена незабравима? Само за външния й вид ли, или има нещо друго? Отговорът се крие в следните думи: „Образът може да избледнее, но личността остава завинаги“.

Грижата за външния ви вид е важна, но не е решаващ фактор, когато става въпрос за получаването на титлата „незабравима жена“.

Една незабравима жена е тази, която върви през живота с увереност, показва чисто сърце и има онази специална искра в очите си, която казва на останалия свят, че тази жена живее живота си пълноценно.

Тя знае какво иска и не се страхува да го поиска.

Тя знае, че мъжете са привлечени само от външния й вид, но истинските са очаровани от нейната личност.

Ако сте незабравима жена, вероятно е много от следните характеристики да се отнасят за вас.

СИЛНА МОЛИТВА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ 

Ето 8 причини, поради които толкова много мъже са хипнотизирани от вас и просто не могат да ви извадят от съзнанието си!

 

Ти си страстна

Няма значение дали става въпрос за вашите хобита или просто да вършите задълженията си. Винаги правите нещата със специално внимание и търпение! Вие сте страстни във всичко, което правите, защото не знаете друг начин.

Вие поставяте свой собствен щрих върху всичко, което правите и казвате.

Искате всичко да изглежда добре и полагате специални усилия, за да бъде така, както сте си го представяли. Вашата следа е разпознаваема навсякъде.

Вижда се в начина, по който ходите, говорите и всичко, което правите, което ви прави напълно незабравими!

Как да разберем, че флиртуват с нас

Знаеш как да отстояваш себе си

Не се нуждаете от мъж, който да ви направи щастлива, защото сте независима жена, която знае как да отстоява себе си.

Вярвате в истината и взаимността и не понасяте лъжи, манипулации и други глупости.

Винаги се грижите за слабите и ги защитавате. Вие сте решена да направите този свят по -добро място и знаете, че промяната идва от вас.

 

Знаеш си стойността

Могат да ви кажат най -обидните думи, но няма да ви пука, защото знаете стойността си. Вие сте уверени и знаете какво предлагате на масата. Оценявате мнението на другите хора и очаквате същото в замяна. И ако те не ви отвърнат, просто ги изтривате, защото нямате място в живота си за какъвто и да е вид токсичност.

 Ти си една единствена за него. И няма нищо по прекрасно от това

Не се задоволявате с посредственото

Не се задоволявате с посредствени думи, жестове и любов. Винаги полагате усилия да бъдете най -добрата версия на себе си, защото не сте доволна от нищо друго.

Вие сте истинска и надеждна и никога не играете игри.

Ако не ви дадат заслуженото, просто ги изтривате от живота си, но никога не се оставяте да ви заблуждават със сладки приказки и лъжи.

Стремите се да постигнете величие, което ви прави в крайна сметка вдъхновяваща и незабравима.

 

Признаци, че имате емоционална връзка с него 

Честна си

Когато някой ви пита за вашето мнение за нещо, никога не го лъжете. Вие сте честна и дълбоко  вярвате, че честността е основата на всяка успешна връзка. И хората ви обичат за това.

Те знаят, че когато ви попитат за вашето мнение, вие ще им кажете точно това, което имате предвид, а не само това, което искат да чуят.

 

Когато обичаш, обичаш с цялото си тяло и сърце

Когато обичаш, ставаш любов. Никога не казваш едно нещо днес и утре друго.

Придържаш се към думите и обещанията си, защото знаеш, че те са най -скъпият подарък, който можеш да дадеш на някого.

Не се страхуваш да обичатш с цялото си сърце, дори и преди да си била наранявана. Все още виждашнай -доброто в другите, въпреки че си била разочарована многократно. И жена, която има голямо сърце като твоето, е жена, която е трудно да се забрави.

Прости начини да накарате тръпката да ви забележи 

Подкрепяш

Винаги си най -голямата подкрепа за тези, които се нуждаят от нея. Помагаш на другите да постигнат мечтите си, защото да ги видиш щастливи означава самата ти да си щастлива.

 

Твоите действия и думи вдъхновяват другите да работят върху себе си и ти си живо доказателство, че ако се работи усилено, можете да се постигне всичко!

Никога не позволяваш на никого да убеждава другите, че не могат да направят нещо, защото знаеш, че могат, и вярваш в тях с цялото си сърце.

Мъжете никога не забравят времената, когато ти си била най -голямата им сила – затова и те никога не те забравят.

 

 

Имаш чиста душа

Вълнуваш се от малки неща, като дете за любимата му играчка. Ти оценяваш всичко около теб и се прекланяш пред красотата на природата. Правиш това, защото имаш чиста душа и свободен дух в едно тяло.

Не се обграждаш с токсични хора. Ти си мъдра за това как прекарваш времето си и с кого.

Поради това имаш вдъхновяваща, магнетична енергия, която привлича специални хора в живота ти и гарантира, че те никога няма да те забравят!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе