Признаци, че имате емоционална връзка с него
Любов и партньорство

Признаци, че имате емоционална връзка с него

 

Всяка  жена мечтае за някого с когото да има по-дълбока и емоционална връзка. Неподправена, истинска и чиста. В романтичните филми всичко изглежда толкова лесно, но истината е, че в реалния живот е много по-различно. И не се случва на всяка жена. Понякога прекарваш целия си живот в търсене на този човек, а друг път отказваш да вярваш, че ще го откриеш и спираш да го търсиш. Но ако все пак си го открила, ние ще ти помогнем да разпознаеш признаците, които издават, че имате силна емоционална връзка с него.

 

Имате си доверие

В основата на здравата и успешна връзка стои доверието. Ако връзката ви е емоционална, ти автоматично се доверяваш на партньора ти, без никаква доза съмнение. Доверието е знак на уважение. И на това, че знаеш какво е най-добре за отсрещния човек.

Различни възгледи

Не се тревожи ако понякога мненията не съвпадат.  В никакъв случай не е задължително за всичко да мислите по един и същ начин. Всеки един от вас има различни възгледи и дори е здравословно да водите подобни дискусии, разбира се с ясно изразени аргументи. Иначе спорът ви се превръща в безсмислен и в загуба на време.

Външният вид остава на заден план

Когато си емоционално обвързана с него, започваш все по-малко да обръщаш внимание на това как изглежда. В началото на връзката ви ти си привлечена от външния му вид, но с течение на времето и задълбочаването на отношенията ви това спира да те интересува. Ти вече си го опознала и обикнала заради него самия, не заради тялото или лицето му. Душите ви са свързани и дори най-красивият мъж на света не би изместил, защото за теб той е най-добрият.

Уязвима си в негово присъствие

Чувстваш се уязвима, когато той е около теб, но това не те плаши. В случаите на емоционално обвързване, уязвимостта е признак на сила, не на слабост. Нямаш притеснение да споделяш как се чувстваш или от какво се страхуваш, защото си сигурна в него и му имаш пълно доверие.

Усещате, когато нещо не е наред

Когато нещо странно се случва между двама ви, винаги го усещаш. При емоционалната връзка интуицията работи повече. В тези случаи трябва да споделите един с друг какво чувствате до най-малкия детайл.

Споделяте си всичко, което ви се случва

Ако нямаш търпение да споделиш, когато нещо ти се случи в живота, независимо дали е добро или лошо или пък просто искаш да му разкажеш как е минал денят ти, то със сигурност емоционалната ти връзка с него е много силна.

Опитвате се да разберете взаимно интересите си

Един от признаците за емоционалното обвързване е да искаш да научиш за интересите на партньора си и да се опитваш да ги споделяш. Това също е и знак на уважение и по този начин ти показваш, че наистина те е грижа за него. Дори и интересите и хобитата ви да се различават ще откриете баланс, защото връзката ви е здрава и нищо не би ѝ повлияло.

Интимността на второ място

Интимността определено е важен в една връзка, но емоционалната интимност измества на заден план физическата. По този начин ти се свързваш много по-дълбоко с партньора си и връзката ви е на друго ниво. Има моменти, които са много по-емоционални от правенето на секс, като държането на ръце, целувката по челото или дори прегръдката.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе