Как да си направите работен кът в спалнята

Как да си направите работен кът в спалнята
Идеи за дома

Как да си направите работен кът в спалнята

В един идеален свят всеки от нас би имал достатъчно място за домашен офис, но това невинаги е така, особено ако живеете в апартамент или малка къща и се налага този офис да бъде в спалнята ви. Независимо дали става въпрос за основна спалня, спалня за гости или резервна стая, която трябва да изпълнява двойна функция, дизайнът на офис в спалнята е чудесно място за обособяване на работно място без разсейване.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Тук сме събрали красиви идеи за създаване на работен кът в спалнята, които помагат за подобряване на продуктивността, без да се жертва стилът.

Тъй като в спалнята, където спите, релаксирате и прекарвате така необходимото ви лично време, внимавайте за бюро, което претоварва пространството или влиза в противоречие с вашата естетика. Повечето от тези идеи дават приоритет на създаването на специално пространство за работа – помислете за бюра, прибрани в ъглите, разположени до прозореца и съхранявани в гардероба. Включили сме и много идеи, които превръщат бюрата в дизайнерски решения. Например, заменете нощно шкафче с винтидж бюро или напълнете бюро със стълба с декор. За да превърнете бързо спалнята си в домашен офис, заложете на мултифункционални решения като сгъваеми повърхности и секретарски бюра.

Оказва се, че се нуждаете само от най-необходимото, за да проектирате стилна конфигурация – бюро за домашен офис и работен стол. Разбира се, добавете и други неща от първа необходимост като картини за стена, офис консумативи и декор за плота, за да повишите стила в спалнята си.

Ето и идеите как да си направите работен кът в спалнята:

Подмяна на нощно шкафче

Направете пространството си многофункционално, като замените нощното шкафче с бюро, вдъхновено от старините. Можете да добавите нощна лампа и минималистичен стол, за да направите мястото в спалнята идеално за вършене на вашите служебни ангажименти.

Приберете бюрото в кътче

Вместо да превръщате бюрото си в център на вниманието, скрийте го в някоя ниша. Ако имате бюро от естествено дърво с отворени рафтове, не забравяйте да премерите внимателно, преди да се спрете на такова за домашния офис, за да сте сигурни, че то няма да стърчи прекалено много. Така то ще се превърне в естествен ъгъл в спалнята, който няма да пречи на ежедневието ви.

в спалнята
Как да си направите работен кът в спалнята

Създайте вградено бюро

Изградете малка вградена стая между гардеробите си, като включите отворени рафтове, за да разчупите пространството. Независимо дали рисувате, работите или нанасяте грим, този компактен работен плот осигурява достатъчно място за безброй дейности. Разбира се вграждането на бюро може да излезе малко по-скъпо, но ако искате да имате приятно работно място в спалнята, може да отделите малко повече средства.

Възползвайте се максимално от естествената светлина

Разположете бюрото си пред стена с прозорци. Докато работите, усещайте топлината на слънцето и се любувайте на гледката навън. Освен това ще можете да използвате светлината, докато работите, а не да използвате лампата в спалнята.

Наклонете бюрото си

Бюрото със стълба не само се възползва от вертикалното пространство, но и осигурява място за декоративни предмети. Помислете за книги, стайни растения, рамки за снимки и вази, за да украсите работното си място в спалнята.

Поставете топла дървесина

Особено при тапицирана рамка на леглото, писалището е чудесен начин да внесете естествен дървесен елемент в спалнята. За да допълни пищния стенопис на гора, можете да се доверите на семпло решение като то, с което да запазите простотата с бюро от тъмно дърво и светлосив офис стол.

Използване на малка ниша

Независимо от размера, неудобната ниша може да се превърне в миниатюрен домашен офис в спалнята. Направете още една крачка напред, като облепите пространството с тапети или го боядисате, а след това добавете произведения на изкуството.

Универсално бюро със секретарска маса

Ако работите на бюрото си само през част от времето, намерете вариант, който да изпълнява двойна функция. Когато сгънете плота, това секретарско бюро се съчетава безпроблемно с декора в спалнята и изглежда точно като скрин – има дори чекмеджета за съхранение.

Как да си направите работен кът в спалнята
Как да си направите работен кът в спалнята

Не пестете от стил

Бюрото ви не трябва да нарушава естетиката на дизайна ви в спалнята. Едно такова помещение от необработено дърво и бамбуков стол, които се съчетават добре с останалата част от пространството е идеално решение. Голямо кръгло огледало над него завършва визията.

Преобразувайте шкаф

С помощта на плитко бюро, плаващи рафтове и подвижен стол този гардероб се превръща в практичен офис. По този начин можете да накарате малкото пространство да изпъкне. Затова огледайте се в спалнята и преценете дали това помещение може да се превърне в добър офис.

Вижте още:

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

4 съвета как да се справите с ревността

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Навици, които съсипват и най-здравия брак

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Tagged , ,
на горе