Как да направите така, че да му липсвате и той да мисли постоянно за вас

как да му липсвате
Любов и партньорство

Как да направите така, че да му липсвате и той да мисли постоянно за вас

Няма значение поради каква причина в момента не сте заедно. Това може да бъде временна раздяла или пък несполучлив опит да заживеете заедно, но вие бихте искали да му дадете още един шанс. Нека да видим съветите на психолозите за това как да действате, за да накарате мъжът да усеща осезаемо липсата ви.

На първо място, макар, че звучи парадоксално, не се фокусирайте върху мисълта го накарате да осъзнае, че му липсвате. Много често, постъпвайки по този начин, доста жени получават точно обратното на желания резултат. Не бива да му показвате какво мислите за него и да го питате постоянно дали не му е мъчно за вас. Дори точно обратното – просто забравете за това и си продължете да общувате по най-нормалния начин.

Имайте предвид, че когато една връзка се развива скорострелно, опасността да приключи по същия начин е огромна.

Като цяло се водете от един основен принцип – не давайте на мъжа всичко, каквото пожелае.

Направите ли тази грешка ще си патите. Защото никой не цени това, което му се предлага наготово. Нека той да е стимулиран да се бори за вас. Флиртувайте, примамвайте го с чара си, но и поддържайте дистанция. По този начин ще се окажете много по-ценена.

Трябва винаги да имате важни неща за вършене, заради които ви е трудно да отидете на среща, например. Такива, които не ви позволяват да се отдадете изцяло на мъжа.

При много двойки отношенията се развиват по такъв начин, че мъжът има възможност да живее свободен и независим живот, докато жените – не.

Той може спокойно да отиде на футбол с приятели или да отиде на риболов, а половинката му да седи у дома и да го чака с топъл обяд и подготвена с красиво бельо.

Ако искате да го отегчите, тогава жертвайте себе си и времето си за него и ще го направите наистина. Искате ли  да му задържите интереса, обаче, както и да го накарате да жадува за компанията ви, трябва да бъдете независима.

Вие също може да седнете с приятелките си в кафене след работа, вашият мъж не бива да забравя, че сте равнопоставени, съветват психолозите.

Бъдете независими както в реалния живот, така и във виртуалния. Спрете да му изпращате постоянно виртуални целувки.

Не бива и да му казвате всичко за себе си, дори ако сте много близки – нека той знае всичко за миналото ви, историята на вашето семейство или всеки от членовете му поотделно, както и какви са вашите мечти.

Но той не трябва да му обяснявате подробно за това, което сте правили през деня или седмицата, за всичките си приятели и взаимоотношенията с тях, за връзките с колеги, както и за събитията, случващи се в офиса. Запазете известна поверителност.

Живейте спокойно и хармонично. Разбира се, това няма да проработи веднага, но постепенно ще се получи. Такъв живот ще ви направи  щастливи и винаги приятни за общуване, а вашият любим ще се радва да бъде част от живота на успешен и радостен човек.

Tagged , , , , , ,
на горе