Как да изглеждате перфектно на плажа: Бански според типа фигура

Бански според типа фигура
Мода

Как да изглеждате перфектно на плажа: Бански според типа фигура

Как да изглеждате перфектно на плажа? Достатъчно е изберете правилния за вашата фигура бански и да го съчетаете със страхотни аксесоари. На какъв модел да заложите, цял или бански от две части да изберете? Това са някои полезни съвети при избора на бански според фигурата.

Бански според типа фигура

Бански според типа фигура

Фигура ябълка

Ябълката и фигура с по-закръглена част около талията и корема, оформени крака, пропорционални ръце и страхотни гърди. Това, което трябва да направите, ако имате такъв тип тяло, е да подчертаете хубавите си извивки. Може да го направите с цял бански с дълбоко деколте и асиметрична кройка, скриваща корема. Ако пък сте привърженички на банския от две части, нека долнището бъде с висока талия, а сутиенът с широки презрамки. Изберете тъмен цвят. Добавете красиво парео и шапка и съберете погледите на плажа.

Фигура пясъчен часовник

При тази фигура рамене и бедрата са на една и съща линия, а талията е силно подчертана. Едва ли ще ви е трудно да изберете перфектния бански. Покажете красивата си фигура с бански от две части в земен цвят, може би бежов. Може да заложите на по-интересно горнище, не класическо. Добавете красиви цветове и щампи, декоративен колан към долнището или нещо друго, което закачливо да приковава вниманието към себе си.

Фигура правоъгълник

Раменете и ръцете са на еднаква ширина, а талията не е подчертана. Вашата цел при банския е да създадете илюзия за талия. Ако предпочитате цял бански, потърсете такъв с дълбоко деколте, шарки, контрастни цветове. Обърнете внимание на линията на талията. Може да подчертаете с колан или връзки. Ако предпочитате бански от две части, една от двете трябва да придава обем на фигурата ви – вие изберете коя. Сутиен с ресни или бикини с интересен принт и връзки. Каквото и да изберете, ще си личи и ще ви накара да изглеждате страхотно!

Фигура круша

Характерни за този тип фигура са широките бедра и малкия бюст. За щастие има бански, който може да превърне недостатъците в предимства. Добавете обем в горната част – със сутиен, който се връзва на врата, с подплънки или асиметрични презрамки. Задължително в ярък цвят. Бикините трябва да са в тъмен цвят. Важно е да не насочвате внимание към тях, а единствено към горната част.

Фигура триъгълник

За тази фигура се казва, че е „най-мъжката“. Но бъдете спокойни, единствената ви задача е да стесните разликата между широките рамене и тесните бедра, за да изглеждате страхотно. Изберете цял бански с тънки презрамки, връзващи се на врата. Може да си поиграете с материята, да добавите връзки на талията или пък коланче. За завършек изберете красиво парео, може и с ресни, което да ви направи още по-атрактивни на плажа.

Изборът на подходящ бански костюм не е труден, стига да знаете какъв тип фигура имате. С нашите съвети със сигурност вече сте наясно. Остава само да потърсите и откриете перфектния бански и подходящи аксесоари към него, за да бъдете зашеметяващи на плажа това лято.

Tagged , ,
на горе