Имате ли чувства към него и изпитва ли той същото?
Любов и партньорство

Имате ли чувства към него и изпитва ли той същото?

Понякога може да е трудно да си отговорите дали имате романтични чувства към даден човек, както и той към вас. Приятно ви е в компанията му, чувствате се добре, но дали наистина това е нещо повече от приятелство?

Имате ли чувства към него и изпитва ли той същото?

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

За щастие, има някои неща, които да ви подскажат дали имате чувства към някого и дали те са взаимни.

Всяко едно поотделно не е непременно гаранция, че сте влюбени, но наличието на повече съвпадения трябва да ви накара да се замислите. Ето и примерите:

Имате сходни вкусове и интереси

Въпреки широко разпространената поговорка „противоположностите се привличат“, именно малките интереси и вкусове са тези, които първоначално помагат за развитието на една връзка. Удоволствието от споделянето на сходни симпатии и предпочитания, преживяването им заедно, безкрайният смях и спомените заедно само правят химията между хората по-съществена от всякога.

чувства към

Другите си мислят, че се срещате

Често ли хората са ви питали дали се срещате? Или пък някога са ви правили комплимент, че и двамата изглеждате добре заедно? А колко често сте разяснявали факта, че вие двамата не сте заедно? Е, когато романтичната химия между хората е висока и изпитвате чувства към него, дори другите могат да го усетят и видят. Начинът, по който се държите, говорите, усмихвате се, говорите и се държите, докато сте заедно, говори много за чувствата ви един към друг.

Желание да създавате спомени заедно

Когато имате чувства към някого, вие изпитвате копнеж и желание да създавате неограничени спомени заедно. Искате да се впускате в приключения, да постигате заедно общи цели, да играете игри, да опитвате нови неща заедно, и каквото се сетите. Нещо повече, никой от вас не се чувства задължен да го прави само заради другия човек. Вие взаимно желаете да създавате спомени, които ще останат за цял живот.

чувства към

Уважавате се един друг

Изключителното уважение също е един от категоричните признаци за дълбоко вкоренена химия между хората. Дори по време на трудни моменти, лоши фази, спорове и сблъсъци никой от вас няма да се сниши, за да не уважава или да злослови за другия. Това е така, защото осъзнавате, че в края на краищата сте екип и няма място за непримиримост, независимо от обстоятелствата.

Той е вашето безопасно пространство и вие неговото

Когато хората имат чувства към някого и се свързват на дълбоко ниво, те по някакъв начин се превръщат в безопасно пространство. Те стават толкова спокойни един за друг, че се чувстват като у дома си, т.е. уютно, приканващо и топло. Сърдечният ви ритъм ще бъде спокоен, ще бъдете напълно удовлетворени, ще се чувствате прегърнати, няма да има място за напрежение или стрес и плавно ще се отпуснете.

Винаги мислите за него

Има един известен цитат: „Ти си последната ми мисъл, преди да заспя, и също така първата ми мисъл, когато се събудя“. Точно това се случва в действителност, когато между хората има дълбока химия и имат чувства към някого. Те винаги ще мислят за вас, когато и двамата не сте заедно. И вие сигурно сте чували това няколко пъти чрез общите ви приятели.

чувства към

Няма място за съдене

Можете да бъдете тромавото си аз, да носите смущаващи дрехи, да се смеете с глупав смях и да разказвате лоши вицове. Без значение какво правите, когато имате чувства към него и той към вас, това няма да ви притеснява, защото просто няма да има осъждане. Защото, когато химията между мъжа и жената е толкова поглъщаща, няма вторачване в наивните навици и детските грешки. Можете да бъдете автентичната си същност, без никога да се чувствате подигравани или незначителни.

Липсва ви, когато не сте заедно

Забелязвали ли сте някога колко мрачни, изгубени или отнесени се чувствате, когато не сте около най-близките си приятели или този конкретен човек? Или може би просто не сте своята жизнерадостна същност, защото е минало много време, откакто двамата сте се срещали и сте прекарвали качествено време? Липсата на нечие присъствие е възхитително чист знак, с който се обозначава наличието на чувства към него. Той също така подсказва колко силно сърцето ви желае да бъде с него, въпреки че може би си прекарвате празнично с други хора.

Надскачате себе си

Правенето на неща и предприемането на допълнителни стъпки винаги идват отвътре и само за няколко избрани значими хора в живота ни, включително и когато изпитвате по-специални чувства към някого. Когато обаче тези усилия станат взаимни и непредизвикани, тогава това отразява солидна химия между хората. Именно тогава осъзнавате, че искате дълготрайна връзка с другия човек, и с желание и радост ще предприемете допълнителни мерки, за да я осъществите.

Вижте още:

Как да си намирате нови приятели като възрастен

6 трика как да завържете нови приятелства и да подобрите социалния си живот

Приятелството пред любовта – 4 зодии, които го предпочитат

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Tagged , ,
на горе