имате връзка
Любов и партньорство

Имате връзка или просто излизате?

Случайните запознанства имат много реален профил, но не е същото като това да имате връзка. Всичко между тях обаче може да е объркващо и неясно. Напълно възможно е да се намирате някъде между статута на запознанство и сериозните взаимоотношения. Възможно е да се движите в тази посока, но все още да не сте стигнали дотам. Това е напълно нормално, ако времето е на ваша страна.

Например, ако сте започнали да се срещате неангажиращо, но след няколко месеца започвате да виждате някои признаци на връзка, можете да бъдете спокойни, че нещата се движат в положителна посока.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Нека изясним някои от тези разлики между това просто да излизате на срещи и да имате истинска връзка, за да можете да сравните ситуацията.

Ако просто излизате с някого, този тип запознанства могат да означават приятели с облаги

Има вероятност да спите от време на време с приятел, който също е свободен. Това не означава, че имате връзка. Означава, че и двамата си помагате взаимно. Ако имаше нещо повече – нещо сериозно – щеше да се проведе дискусия.

Когато се срещате неангажиращо, това често не е ексклузивно

Тъй като нямате сериозни отношения с нито един човек, вероятно във всеки един момент в картинката има над двама души. Може би си пишете с един човек, но планирате среща на кафе с друг.

Това не е погрешно; тъй като не сте обвързани, просто преглеждате списък с потенциални кандидати. Може също така да се окаже, че се забавлявате и си вземате почивка от запознанствата, но все още искате хора, с които да правите нещо.

във връзката; имате връзка
Имате връзка или просто излизате?

Когато излизате с някого, невинаги означава, че трябва да спите с него

Случайните запознанства не означават, че трябва да спите с всеки, с когото говорите. Във всеки един ден може да срещнете нов човек или да спрете да си говорите с някого, с когото сте си говорили в продължение на месеци. Това не е като да имате връзка.

Идеята да спите с всеки един човек, който идва и си отива, не е съвсем реалистична за повечето хора. Всъщност понякога при неангажиращото ходене на срещи хората изобщо не преспиват с никого, а предпочитат да изчакат до установяването на сериозна връзка.

Когато се срещате небрежно, може да не се виждате много често

Ако нямате сериозни отношения с някого, защо да се виждате с него през цялото време? Може и да се виждате от време на време или може би редовно, но не и през повечето време. В момента, в който го виждате много редовно, сте все по-близо до това да имате връзка.

Случайните запознанства понякога могат да доведат до душевна болка за едната страна

Това е тъжна реалност, която всеки трябва да разбере: понякога няма да сте на едно и също мнение. Може да се окаже, че единият от вас изпитва силни чувства и мисли, че имате връзка или поне ще изградите такава, а другият – не. Може да се окаже, че единият от вас иска да се обвърже, но другият не е готов, въпреки че изпитва романтични чувства. Животът е труден, а любовта е може би един от най-трудните му аспекти. Графиците не винаги съвпадат.

връзка с; имате връзка
Имате връзка или просто излизате?

Ако се срещате с приятелите му повече от веднъж, значи сте някъде между случайните и това да имате връзка

Мислете за приятелите му като за тест. Трябва да се докажете, за да се срещнете с приятелите на някого, а след това да се докажете отново при среща с тях.

Ако все още сте в частта с доказването, може да имате шанс, а може и да нямате. Сега, ако човекът дава да се разбере, че дори не сте близки и никога няма да се срещнете с приятелите му, никога няма да стане нещо сериозно.

Да излизате продължително време на срещи без някакъв ангажимент не води до това да имате връзка

Хората, които просто излизат, обикновено не се намират в състояние да въздишат на пейка, в градината, фантазирайки за дълго, трайно бъдеще с някого.

Очакванията са ниски, така че бракът и семейното планиране всъщност не са на дневен ред. В момента, в който се появят сериозни теми, някой е развил чувства и желание да имате връзка с този човек.

Ако сте провели разговора, значи сте преминали на територията на връзката

Ако двамата влюбени гълъбчета са провели разговора „трябва да сме заедно“, нещата са доста ясни или иначе казано – вие имате връзка.

При всички случаи, ако не успявате да разгадаете сигналите, които той ви дава (или не ви) и се чудите дали имате връзка или не, най-добре е да бъдете открити с него. Поговорете честно за взаимоотношенията си и какво очаквате от тях. Колкото по-рано го направите, толкова по-добре за вас. В противен случай рискувате да развиете все повече чувства към този човек и накрая да останете с разбито сърце. А никой не иска това, така че бъдете смели. Кой знае, може той също да се притеснява да говори с вас, за да не бъде отхвърлен. И в двата случая, по-добре е да знаете нещата навреме.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Tagged
на горе