ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)

дневен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)

Дневен хороскоп за 14 септември 2022: Днешният ден се характеризира с повишена емоционалност, а емоциите могат да бъдат, както положителни, така и отрицателни. Хороскопът ви съветва, че не можете да повлияете на хода на събитията, но можете да изберете върху какво да насочите вниманието си – към оптимизма или към песимизма. Когато чашата на дилемата е наполовина пълна или наполовина празна, през деня се опитайте, да изберете първият вариант днес. Бъдете оптимисти!!!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Методът “Синьо перо”

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА

ЗАКОНЪТ и справедливостта на ВРЕМЕТО: За всички постъпки ще бъдем или възнаградени, или наказани

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

„Различната“ салатка

„Чашки“ от тиквички

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 14 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 14 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 14 септември, щастието може да се „стовари“ върху вас. Вероятно някой ще си постави за цел да ви угоди, без да сте искали нещо такова от него. Вашият благодетел днес е способен на всякакви дела, защото наистина ви желае най-доброто. Не са изключени опити да ви сближат с подходящ, според нечие мнение, партньор; кариерно издигане, за което изобщо не сте и мислили, или прекрасна ваза в знак на приятелство. Каквато и да е изненадата обаче, ще си струва да я приемете с благодарност и любов.

Дневен хороскоп за 14 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес може да бъдете взискателни и сурови: всички около вас трябва ясно и незабавно да изпълняват инструкциите ви. Честно казано, вие ​​поставяте същите стандарти и пред себе си. Например, след като сте си съставили труден график, ще намерите сили да завършите всички елементи перфектно и дори предсрочно. Хороскопът ви съветва, да се отпуснете поне вечерта, в противен случай рискувате да се наслои напрежение в семейството, уморени от днешната ви взискателност.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 14 септември, може случайно да чуете нещо много важно: откъс от разговор или новина по радиото може внезапно да ви насочи към интересна идея или да откриете липсващото парченце от пъзела, така че хороскопът ви съветва да държите ушите си отворени през целия ден. Друга особеност на деня е, че трябва да обмисляте всяка изречена фраза, в противен случай има риск да изкажете твърде много. Обърнете специално внимание на разговорите на бизнес теми и на комуникацията с клиенти.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 14 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Нито дъжд, нито сняг, нито природно бедствие могат да нарушат вътрешната ви хармония днес: всякакви външни влияния са нищо за вас! Вярно, има едно „но“; хороскопът твърди, че днес има риск сами да си развалите настроението. Не се поддавайте на самокритиката и самосъжалението. Започнете да бъдете по-толерантни към себе си! Въпреки това, душевните терзания могат да бъдат от полза за творческите Раци: шедьовърът очевидно е на път.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 14 септември, ви се очертава да бъдете рефер в нечий спор. Може би обстоятелствата ще изискват вашето лично участие в разрешаването на конфликт. Хороскопът ви дава увереност, ясен поглед към света и трезв аналитичен ум през този ден, така че ще можете да се справите по най-добрия начин със задачата на арбитър или дори участник в спор. Освен дипломатически успех, днешният ден може да донесе и късмет във финансовите дела: някои дългогодишни инвестиции или стар дълг може неочаквано да ви се върнат.

Дневен хороскоп за 14 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 14 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес е чудесен ден за вас да се справите с финансовите проблеми! Чувствайте се свободни да кандидатствате за ипотека, да поискате увеличение на заплатата – хороскопът предвижда големи шансове за подобряване на материалното ви благосъстояние. Но по въпросите с отношенията с роднини и приятели днес е доста трудно: могат да възникнат противоречия в общуването с някои от тях. За да не се случи това, трябва да сте по-внимателни към състоянието на ума ви.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Грижите и задълженията могат да ви ангажират днес. Още сутринта може да ви се стори, че сте попаднали в мъглата на рутината. Хороскопът съветва да не чакате, докато на хоризонта на живота ви се появи красива карета: създайте си удоволствието сами! Организирайте събирания с приятели или романтична вечеря за вашата сродна душа – винаги можете да намерите причина да се срещнете и да се зарадвате! Освен това, днес вашите организационни умения са много силни: под вашето пряко ръководство дори и общо изпълнение между Орел, Рак и Щука може да премине с еуфория и фойерверки! Ще бъдете отличници и в организирането на бизнес преговори, приятелски пикник или любовна среща.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес сякаш цялата енергия на света е концентрирана в Скорпионите. Колеги, шефове, роднини могат да се превърнат в истински енергийни катализатори. Но, за да не се превърнете в изтощено създание до края на деня, трябва, образно казано, да очертаете защитен кръг около себе си: формулирайте предварително причините, поради които не можете, при първо искане на другите, да зарежете всички ангажименти, за да изтичате да им разрешите проблемите на мига. Може да изпитате повишено нервно напрежение, затова хороскопът ви съветва да пазите силите си и да избягвате общуването с конфликтни хора.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 14 септември, можете да бъдете привлечени от силните усещания, а хороскопът твърди, че имате достатъчно хъс и сила за това! Какво ще бъде – покоряване на планински връх, получаване на високоплатена работа или любовен подвиг – решавате вие. Звездите ще се погрижат да ви помогнат да премахнете максимално препятствията по пътя си. Освен това, днес, ако желаете, можете лесно да намерите приятели и съмишленици, завладявайки хората с вашите идеи, дори и най-фантастичните. Чувствайте се свободни да изразите най-съкровените си мисли пред колеги и роднини или да предложите проект.

Дневен хороскоп за 14 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днешният ден може да изглежда безкраен: поредица от грижи може да ви измори до краен предел. Няма да е лесно да избягвате задължения или да прехвърляте част от делата за друг ден, така че ще трябва да съберете всичките си сили и да се справите с текущите проблеми. И за да не изглежда животът безвкусен и безрадостен, обещайте си някакво удоволствие днес: гледане на интересен филм, купуване на дрънкулка или вкусна торта. Хороскопът ви препоръчва да споделите тази малка радост с любимия човек и денят ще бъде озарен с усмивки.

Дневен хороскоп за 14 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 14 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес можете да почувствате срив и не става въпрос за прекомерен стрес, а за неправилните ви реакции, относно някои житейски ситуации. Хороскопът ви препоръчва, поне днес да преразгледате графика си и да намалите нощните бдения, като ги замените с пълноценен сън и здравословно хранене. Също така, си струва да намалите социалния си кръг за известно време: изглежда, че сега около вас са се събрали твърде много негативни личности.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес бъдете готови за нови подвизи! Остава да изберете правилно на къде да насочите усилията си, за да не се разпилявате напразно. Пригответе се за факта, че невероятната реалност ще се противопостави на движението напред с цялата си сила, тласкайки ви към малки проблеми и отвличайки вниманието от основната цел. Така че, ако успеете да изхвърлите по-голямата част от житейските проблеми, ще постигнете много силни резултати през този ден. Хороскопът съветва днес да решите коя посока е приоритетна за вас и да концентрирате цялото си внимание върху нея.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе