ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 14 септември 2022: Сряда е денят, в който всичко в любовта и отношенията обещава да се развие изключително успешно. С едно малко условие: за това трябва да преодолеете желанието за бездействие. Звездите от хороскопа ще ви водят към спокойствие и релаксация, но повярвайте: ако все пак предпочитате романтична среща или излизане с любимия, вместо вечер на дивана пред телевизора – направете го! Освен това, днес е чудесен ден за задушевни разговори, работа върху отношенията, с цел тяхното подобряване. Обградете вашата мила сродна душа с грижа и обич!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)

ТОП 3 зодии, които определено ще имат КЪСМЕТ до края на септември

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Георги Раковски – Българинът владеещ 8 езика, включително 3 древни

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 14 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 14 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Ако личният ви живот се е превърнал в сиво ежедневие, време е да добавите ярки цветове към него! Долу скуката и навика – време е да съживите връзката и ако сърцето ви е свободно – организирайте излет за красиви кандидати. Дори когато нещата са натоварени, отделете време в натоварения си график, за да изпиете чаша кафе със сладък колега или да вземете от любимата торта на любимият ви човек на път за вкъщи. За да изпитате приятното чувство на влюбване, са достатъчни само няколко романтични щрихи, които можете да скицирате сами!

Любовен хороскоп за 14 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 14 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес любовните ви отношения с половинката може да бъдат напрегнати от проблеми висящи във въздуха. Звездите от хороскопа предупреждават, че не трябва да реагирате агресивно на думите на любимия човек. Най-доброто, което можете да направите днес, е да обсъдите спокойно ситуацията, като се въздържате от хапливи забележки и ответни упреци. Само взаимното уважение и желанието да се разберете ще помогнат на вас и вашия избраник в този ден, най-накрая да изясните и заровите в миналото този проблем.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 14 септември, ще се чувствате като в приказка на мечтите. Ще бъдете потопени в мисли за любов, романтика и личен живот. Но работните процеси и ежедневните дела могат да изостанат от такова отношение. От време на време можете да се реете в розовите облаци на мечтите си, като същевременно ще оставяте  на заден план реалните задачи, които стоят пред вас. От друга страна, защо да не се оставите на течението в този ден? Според хороскопа, днес си струва да се примирите с подобно състояние на духа. Да, няма да счупите рекордите за производителност, но това мечтателно настроение в душата ви ще бъде силно привлекателно за хората от противоположния пол!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 14 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес ще имате труден разговор с човек, който играе важна роля в личният ви живот. Може би това е бивш или настоящ партньор, или може би негови (нейни) роднини или приятели, семеен психолог или някой друг. Хороскопът предупреждава: всеки сериозен разговор в този ден е изпитание за психиката, но по-голямо изпитание е премълчаването на проблемите. Днес, ако планувате да проведете разговор за любов и отношения, тогава трябва да се опитате да говорите просто, ясно и лесно, без да обвинявате, а да намирате общ език. Подобна позиция ще помогне на отношенията между вас да достигнат нови висоти.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес ви очаква вълнуваща и съвсем неочаквана изненада от любимият ви човек! Най-вероятно ще е нещо малко или дори нематериално, но вашият партньор е в състояние да вложи много любов в него. Задачата за днес е да оцените максимално този жест на нежност и внимание. Хороскопът отбелязва, че сряда е чудесен ден за вас да „следите“ любимият ви човек и да си отбелязвате колко пъти през деня той прави нещо в името на връзката ви. Няма да съжалявате и със сигурност ще бъдете изненадани от резултата от такова романтично наблюдение. Може би ще установите, че най-вероятно не сте забелязвали досега тези трогателни прояви на грижа и любов!

Любовен хороскоп за 14 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако сте разочаровани от връзката си или дори напълно сте спрели да вярвате в любовта, тогава днес е денят, в който е време да премахнете недостатъците и да поработите върху грешките. Днес звездите на хороскопа са особено благосклонни към вас, така че спрете да се обезсърчавате – време е да установите любовни отношения! В този ден трябва да си поставите достойна цел и уверено да вървите към своето щастие.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Ако сте влюбени, тогава днес, 14 септември, можете да спите малко, да се движите много и да не уморите изобщо! Крилете на любовта ви зареждат. За всичко са виновни чувствата, които ви вдъхновяват. Любовта в този ден е в състояние да ви даде толкова много енергия, че ще ви бъде достатъчна да преобърнете целия свят. Хороскопът вещае: днес можете всичко! Колкото и трудна да е задачата, силите, дарени от любовта, ще ви помогнат да я изпълните с лекота. Звездите ви съветват смело да разчитате на този ден като много успешен и да подредите личния си живот максимално!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 14 септември, ще се събудите отпочинали и вдъхновени! Причината са силните емоции и чувства към любимия човек или, ако все още сте сами, приятно очакване на тези чувства. Заедно с любовта, енергията и желанието за покоряване на нови върхове обещават да дойдат в душата ви. Усещането за подем и всемогъщество ще ви накара да се почувствате като свръхчовек и може да ви придружава цял ден, най-важното е да се възползвате от вдъхновеното състояние навреме. Хороскопът съветва: днес е моментът да си поставите няколко глобални цели и на вълната от ентусиазъм, да започнете решителни действия за спечелване на сърца!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Дори да искате да се скриете в тихото любовно гнездо днес, приятели и роднини вероятно ще се нуждаят от вашето внимание, така че вечерта на четири очи със сродната ви душа ще бъде възможна, но в късните часове. Има само един изход – опитайте се да обедините всички в голяма компания. Това ще ви помогне да се сближите с хора, които са ви скъпи. Днес ще усетите едва доловимо настроението на другите и ще можете идеално да насочите комуникацията в правилната посока. За Стрелецът, който е в романтично търсене, хороскопът не съветва да се превръща в отшелник, за да не пропусне съдбовната си среща!

Любовен хороскоп 14 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

В този ден ще изглеждате в очите на партньора като бодлив таралеж. Това се дължи на натрупаната умора, която ще ви провокира да бъдете остри с околните. Дори и близките да се опитват да ви погалят, вие вероятно упорито ще се съпротивлявате. Хороскопът ви съветва, че имате нужда от почивка – не само от работа, но и от активно общуване и дори от прекомерни емоции. Не е нужно да се заключвате в замък. Можете да се усамотите с любимия човек на дивана пред телевизора, като изключите телефоните. Днес се нуждаете от спокойна вечер, за да възстановите силите си, както физическите, така и психическите.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 септември 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес имате възможност да се почувствате като рок звезда на концерт! Любовта буквално ще се рее около вас и във въздуха. Изглежда, че всички наоколо искат да грабнат парче от дрехите ви – ентусиазмът на другите може да бъде толкова ярък и няма да има край на предложенията да се опознаете, достатъчно е да преминете отвъд прага. Ако засега сте необвързани, денят е чудесен за романтична среща. Може би дори две или три.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 14 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

„Колкото и да храните вълка, той все ще гледа към гората“ – това е мотото, което най-точно ви описва днес. Дори и всичко да е наред във връзката ви с партньора, тялото и душата ви най-вероятно ще копнеят за съблазън, внимание, страст. Любовният хороскоп ви уверява: днес сте толкова горещи, че можете да изгорите и нараните, така че не бива да бъдете несериозни и да използвате силата на своя чар срещу случайни хора. Съсредоточете се върху този, който наистина ви интересуват и го уловете във фантазиите си!

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе