времето си
Любов и партньорство

5 начина, по които двойките прекарват времето си заедно

Като двойка трябва да цените времето си и да се стремите срещите с половинката да бъдат колкото се може по-приятни. Загубените моменти не помагат на връзката ви и това няма да доведе до развитие. Колко време трябва да прекарват двойките заедно? Както споменаваме често, това зависи от типа време, което прекарвате заедно.

Ако живеете заедно, времето, което прекарвате, може да се различава от това на двойка, живееща от разстояние. Така че вместо да се интересувате толкова от това каква част от времето си прекарвате заедно, съсредоточете се върху начина, по който преминават моментите ви, когато сте един до друг. Това ще даде отговор на въпроса на какъв етап сте от връзката си и може ли да отделяте и по-голяма част от времето си на своя партньор.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Ето и 5 начина, по които двойките прекарват времето си заедно:

Релаксиране

Чудесен начин да прекарвате времето си заедно е просто да релаксирате. Независимо дали гледате филм, смеете се на видеоклипове в социалните мрежи или просто си говорите, наличието на малко разсейващи фактори може да бъде много полезно, за да се опознаете най-добре. Създавате интимност и ниво на комфорт, когато прекарвате времето си заедно, без да правите нищо конкретно.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Повишаване на адреналина

От друга страна, някои двойки обичат да се натоварват до краен предел заедно. Това също може да създаде несравнима връзка между двойката. Когато опитвате нови неща заедно, особено рисковани, вие разчитате един на друг за комфорт, безопасност и празнувате вълнение. Така ще усетите как прекарвате времето си в луди изживявания и то минава толкова бързо.

да комуникирате; времето си
5 начина, по които двойките прекарват времето си заедно

Изследване на нови места

Свалянето на адреналина е мястото, където живеят повечето двойки. Опитването на нови неща като пътуване до нова дестинация или нов ресторант е достатъчно разнообразие, за да разбъркате нещата, но не толкова интензивно, че да предизвика паническа атака. Тези неща ви позволяват да се учите и да израствате заедно. Виждате нови култури и се запознавате с нови хора и идеи. Тези неща са начинът, по който много двойки извличат максимума от времето си заедно. Това е идеалният начин да прекарвате времето си заедно и ако сте във връзка от разстояние.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Занимания по задачи

Ежедневните неща, като например съвместното изпълнение на поръчки, може да са по-скоро в сферата на дългосрочните отношения. Когато обичайният ви живот вземе връх, вечерта за среща може да е по-скоро правене на план какво трябва да свършите на следващия ден, отколкото разходка в парка. И в това няма нищо лошо. Двойките, които не се нуждаят от поддръжка, процъфтяват в тези неангажиращи моменти. Но това също така може да вкара много двойки в коловоз, което води до недоволство и дори до изневяра. Ако вие или вашият партньор сте отегчени от повторението или подобна рутина, може би е време да разтърсите нещата и да намерите време да опитате нови неща заедно.

времето си
5 начина, по които двойките прекарват времето си заедно

Скандали

Ако прекарвате по-голямата част от времето си заедно в караници, може би е необходимо пространство. Когато една двойка прекарва твърде много време заедно, не само че напрежението може да се повиши, но страстта и химията могат да отстъпят на заден план пред малките дразнители. Разделянето на времето, за да се видите с приятели, със семейството си и просто да останете сами, е здравословно за двойките.

Както виждате, не съществува златен размер на времето, което двойките трябва да прекарват заедно. Можем само да ви дадем средни стойности и идеи. Това зависи от вашите предпочитания, от вашите нужди и от това, от какво се състои времето, което прекарвате заедно.

Но е важно винаги да помните, че времето заедно не е най-важната част от балансирането на връзката. Не забравяйте да се фокусирате върху времето, което прекарвате разделени, за да сте концентрирани. То запазва вашата индивидуалност и идентичност. То е това, което ви поддържа уверени и цялостни в себе си. По този начин връзката ви може да допълва живота ви, а не да го определя.

Вижте още:

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Tagged ,
на горе