астрологичен съвет

Съвет за 16.04.2024 към всяка зодия

Съвет за 16.04.2024 към всяка зодия: Облечете новият ден с усмивка, напълнете джобовете си догоре с добро настроение, хванете здраво мечтите си и потегляйте с пълна газ да работите за тях през новия ден! Да дадем шанс на новия ден да стане най – прекрасния в живота ни. Да изживеем цялостно, осъзнато, интензивно и докрай всичко онова, което животът ни предлага днес.

Виж и поръчай онлайн тук- оригинален подарък за щастливо дете от HappyMarket.bg 

 

5-те топ правила при язденето на кон

Свежи идеи за великденски маникюр

6 съвета, които ще ви направят по-добри родители

 

Ето какъв е вашият Съвет за 16.04.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 16.04.2024, помниш ли, когато беше малък и всеки ти казваше, че всичко е удивително? Все още е…Животът не винаги се развива както го планираме…Понякога е много по- хубав! Бъдете благодарни за всички проблеми, които НЯМАТЕ! Дадена ви е малка искра на лудостта, с която да препускате през дните . И не бива да я губите.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият Съвет за 16.04.2024, най-доброто решение, което вземаш всеки ден, е да си в добро настроение.Щастливите дни не идват при теб. Трябва ти да вървиш към тях. Ако срещнеш някой,който е изгубил усмивката си, бъди щедър, предложи му своята.Всички се усмихваме на един и същи език.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 16.04.2024, ако искате да дадете подарък на скъп човек до вас, дайте му време, внимание и любящо сърце! От това по-хубав подарък няма.В живота са важни хората, които ти желаят щастие, но още по-важни са тези, които те правят щастлив…И какво има по-хубаво от това!? Дайте шанс на новия ден да стане най – прекрасния в живота ти.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 16.04.2024, търси мъдростта на годините, но виждай света през очите на дете.Докато си жив..,всичко е възможно! Прекрасно Е .., когато гледаш на живота с бистър поглед и пълно сърце.. Любовта започва от теб сами я и не е важно какво правим, а колко любов и внимание влагаме в това, което правим!Прави всичко със сърцето си! Ако има хора, които не разбират какво правиш – значи посланието не е за тях …

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 16.04.2024, Има две важни неща, които човек не трябва да забравя в живота си: да използва Вещи, а не хора да Обича хора, а не вещи! Каквото и да става, лошите дни минават… точно както и всички останали. Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда. Това е всичко.′ Единственият символ на превъзходство, който се познава, като черта в някои хора, е добротата.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 16.04.2024, най-добрият танц в живота е този, който има с кого да споделиш всичките си радости, вълнения, страхове, притеснения, умора, тревога, стрес от деня и в замяна да получиш истинско разбиране, подкрепа, съпричастност, утеха или просто взаимност. Научи се да живееш спокойно със себе си, защото другите могат да се справят без теб, но ти без себе си не можеш.Не очаквай да получаваш това, което даваш. Не всеки има сърце като твоето…

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 16.04.2024, дори и животът ти да се преобърне наопаки, никога не губи вярата си, че това, което предстои, е по-добро от това, на което си свикнал.Шансът никога не е само един. Един е само живота и никога няма лош ден. Освен ако сам не си го направиш такъв с мислите си! Чудеса стават всеки ден, стига да имаш любящи очи да ги виждаш, животът е най-голямото чудо…

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 16.04.2024, нов ден- ново начало. Отвори очи с благодарност и се наслади на новия ден с отворено сърце…Винаги намирай време за важните неща и любимите хора, които те правят щастлив и те карат да се чувстваш жив, а за още по-чудесен ден днес си изберете, сутришни капчици любов , добавете си красота, която да оцвети деня ви. Изберете си надежда, която да озари мислите ви…Изберете си Щастието …

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 16.04.2024, трябва да вярваш! Нищо не е невъзможно! Понякога това, което искаш, не е толкова далеч, колкото си мислиш.хората, имаме само един недостатък – често забравяме за своите достойнства… Обичайте себе си! И, не търси друго одобрение, освен вътрешното си чувство, че си направил най-доброто…

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 16.04.2024, ако искаш да постигнеш нещо, не си го пожелавай – действай. Животът е твърде кратък за да чакаш. Хубавите моменти са толкова кратки, че единственото, което можем да направим е да ги изживеем пълноценно от сърце и докрай с любимите хора…а защо не за си ги създаваме и по-често.

 

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 16.04.2024, Бог ни е сложил очите отпред, за да виждаме къде отиваме, а не къде сме били!Пуснеш ли миналото – получаваш бъдеще. Трябва да умееш да се радваш на живота.С усмивка да посрещаш всеки нов ден.Бъди добър математик! Умножавай всяка радост,разделяй се с тъгата, изваждай излишни гадости и всичко минало…събирай надежда и вяра за бъдещето!

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 16.04.2024, даден ти е живот; твой дълг е да намериш нещо красиво в него, без значение колко е крехко.Научете се да намирате радост в ежедневието – това е най-добрият начин за привличане на щастие. Първото богатство е здравето за теб и на любимите хора, след него е всичко останало… Може би не всичко става така, както го искаме, но мечтателите никога не губят надеждата си. Те знаят, че всеки следващ момент е чудо.

Последни новини
Астрология

Съвет за 16.04.2024 към всяка зодия

на горе