Съобщенията му „говорят“ дали ви харесва

дали ви харесва
Психология Любов и партньорство

Съобщенията му „говорят“ дали ви харесва

 

Флиртът обикновено е очевиден, когато се случва в реалния живот, но е много по-трудно да се разберат намеренията на мъжа, когато сте отдалечени. За да разберете дали той ви харесва, трябва да анализирате съобщенията му и начина му на комуникация с вас чрез Вайбър или месинджър. Поведението на един мъж ще разкрие много за чувствата му към вас.

1.Забележете колко често ви изпраща съобщения. Мъж, който ви харесва, постоянно ще е онлайн, за да разговаря с вас. Например, той понякога може да ви пише просто така, дори и да не сте онлайн. Може би изведнъж осъзнавате, че прекарвате часове и дори нощи в кореспонденция с този човек! Това е знак, че той обича да общува с вас и винаги намира време за това

2.Обърнете внимание колко бързо отговаря на вашите съобщения. Ако му изпратите SMS и той не ви отговори повече от час, въпреки че знаете, че е онлайн, той може просто да е учтив с вас. Но ако той веднага отговори на вашето съобщение и след това продължи разговора, най-вероятно ви харесва.

Освен това мъжът, който ви харесва, ще ви пише веднага щом се появите онлайн в социалната мрежа или месинджър.

3.Анализирайте качеството на съобщенията, които той ви изпраща. Някои отговарят на съобщения само от учтивост. Ако е така, съобщенията ще бъдат кратки и сухи, една или две думи без намек за продължаване на разговора. От друга страна, ако мъжът те харесва, той ще се опита да те опознае, да попита за нещо, да сподели впечатленията си от деня и т.н.

Ако се интересува от теб, той ще попита: „Как мина денят ти?“ или „Какво ще правиш този уикенд?“ Такива въпроси показват, че той се интересува от живота ви.

4.Потърсете признаци на флирт. Често мъжете флиртуват, когато харесват момиче. Признаци на онлайн флирт: комплименти, леки шеги, използване на удивителни знаци, емотикони.

Той може да напише нещо от рода на: „Изглеждаш толкова привлекателна на профилната си снимка“.

 

5.Не правете прибързани заключения въз основа само на един разговор. Никога не поставяйте всичките си надежди и страхове само върху базата на един или два разговора във Вайбър или месинджър. Много хора са „онлайн“ в месинджъри, дори когато нямат време за чат. Кратките му отговори може да означават, че просто е зает.

Но ако такова поведение е постоянно, най-вероятно това е знак, че той не ви харесва.

Вижте още⤵️

Послушай сърцето си. То най-добре знае кое ще те направи щастлива!

И най-влюбената и вярна жена се уморява да прощавана мъжа, които не я цени.

Мъжът, който държи на жената до себе си  винаги ще отдели време за нея

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе