Мъжът, който държи на жената до себе си винаги ще отдели време за нея

Мъжът, който държи на жената до себе си винаги ще отдели време за нея
Любов и партньорство

Мъжът, който държи на жената до себе си винаги ще отдели време за нея

Никой не е прекалено зает, когато иска да те види. Всичко е до желанието, мила. И ако този мъж наистина държи на теб, той ще направи всичко възможно, за да прекарате време заедно.

Независимо дали става въпрос за цял ден или за един вкусен обяд. Той ще се освободи от ангажиментите си, дори и да са му важни. Знаеш ли защо? Защото ти си по-важна от тях. Ти си най-важната за него. Негов приоритет. Помни това.

И ако всеки път, когато искаш да се видите,  той се оправдава с работата си и заетостта си, то най-вероятно причината е съвсем друга. За съжаление. Никой мъж не е прекалено зает, за да види любимото си момиче.

Ето как да познаеш

Той се опитва да те види, когато може

Ако се чудиш дали той наистина е твърде зает или просто се извинява, виж колко много се опитва да те види. Винаги ли те търси, когато има свободно време или въпреки него те отбягва. Прави ли всичко възможно, за да се видите или явно предпочита да излиза с други или да остане сам, когато е свободен. Разбира се, той може да е много изморен и това е напълно нормално. Но ако всеки път се оправдава с това, най-вероятно причината е друга.

Ако той те харесва достатъчно, той ще намери поне малко време, дори ако има само двадесет минути, за да ти се обади в обедната си почивка.

Той ти помага, когато има възможност

Но един от най-ясните знаци е да гледаш действията му, а не да вярваш в думите му. Ако той се опитва да ти помогне, когато може, въпреки че е зает, тогава вероятно те харесва и наистина е много зает. А ако не прави нищо за теб и всеки път, когато го помолиш за помощ, той вероятно използва заетостта си само като извинение, за да прикрие липсата на интерес и загриженост.

Той се свързва с теб веднага, когато се освободи

Когато той е твърде зает, но все пак те харесва, той използва свободното си време, за да го прекара с теб. А ако просто използва натоварения си график като извинение, не очаквай да те потърси, дори и да е ден за почивка. Той ще предпочете нечия друга компания, но не и твоята.

Той може да се мотае с приятели, да отиде на парти, да работи по страничен проект или дори да се среща с други момичета. И отново ти не си в графика му. Но не тъгувай, мила. По този начин ти разбираш, че не държи на теб. А не заслужаваш такъв мъж. Нито пък заслужаваш да живееш в заблуда.

Един ден ще срещнеш този мъж, който ще намира време за теб, дори и в най-натоварените си дни. Защото ще те обича и ще държи на времето, прекарано с теб. И на теб самата.

Той отлага

Мъж, който те харесва, не позволява на една отменена среща да определи преживяването ви заедно. Той пренасрочва. Дори ако бъде извикан на работа късно или има милион неща, които се случват в живота му, той прави всичко възможно, за да се види и с теб, въпреки заетостта си.

Винаги е готов да намери време и се опитва да съчетава нещата. А ако не може да те види, тогава не спира да ти се извинява, защото наистина държи на теб. А мъж, който просто ти казва, че е зает и не се опитва дори да си направите други планове за следващ ден, най-вероятно използва работата си като оправдание.

Казва ли истината?

Наистина ли е твърде зает или просто не се интересува? Един от най-ясните начини да разбереш е да наблюдаваш дали той казва истината, а социалните мрежи казват всичко. Разбира се, някои момчета са умни играчи и ще скрият отпечатъка си в социалните медии, когато се оправдават. Но има и такива, които няма да успеят да скрият лъжите си.

Много е неприятно, когато той ти каже, че ще работи до късно вечерта, а час по-късно публикува снимка от ресторант с приятели. Е, може би не е чак толкова зает.

Той работи усилено, за да бъде достоен за теб

Друг знак, че той наистина е твърде зает, е, че работи усилено и донякъде, за да се докаже пред теб и да ти покаже, че е достоен за твой партньор.

Начинът да разбереш дали това е така е, че той се гордее с работата си и ти разказва за това, което прави. Той не просто прави неясни извинения или казва, че е „зает“, без да уточнява. Той с гордост ти казва защо е твърде зает, а твоята признателност и похвала означават много за него.

Когато мъжът се чувства уважаван, полезен и необходим, е по-вероятно да почувства силно привличане към жената, която го кара да се чувства по този начин.

Не може да ти каже защо е зает

Вероятно е доста странно, когато го попиташ защо е толкова зает, той да не може да ти даде отговор. И идва моментът на лъжата. Нормално е, когато си използвал фалшивата заетост като оправдание, да не може да отговориш на подобен въпрос.

Може би не е очаквал да бъдеш чак толкова любопитна, защото си мисли, че като си хлътнала по него, не би го притеснявала с подобни въпроси. В същото време, ако харесваш този мъж, няма причина да не си любопитна с какво всъщност е зает. Ако той е много неясен или отказва да каже, това вероятно е само извинение.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе