10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)
Любов и партньорство

Той все още те ОБИЧА? Ето как да разбереш

Горе главата, скъпа! Това, че си се разделила с него в никакъв случай не означава, че завинаги ще останете разделени. Напротив. Много двойки отново намират път един към друг, дори и когато са го изгубили. Всичко зависи от любовта, която все още живее във вашите сърца.

Ако той изпитва чувства към теб, много скоро ще се върне в живота ти. Но този път и двамата трябва да се постараете повече, за да опазите отношенията ви здрави. В днешно време е много лесно една връзка да бъде разрушена. Повечето забравиха да държат на своя партньор и веднага след раздялата са склонни да го заменят с друг, като нова и по-интересна вещ. Но ти не бъди като тях. Чакаш го? Ние ще ти подскажеш какъв ще бъде финалът на любовната ви приказка. И разбира се ако има любов – ще бъде щастлив.

Ето знаците, които показват, че бившият ти много скоро ще се върне в живота ти, защото все още те обича.

 

Все още те обича

Където има неугаснали чувства, шансът отново да се съберете е много голям. Как да разбереш дали те обича, въпреки че сте разделени? Много е лесно. Дори и да не ти го казва, той сам ще се издаде чрез постъпките и поведението си. Мъжете също страдат. И се привързват силно към своите половинки.

Може би раздялата между вас е настъпила поради причини, които и двамата не сте успели да ги предотвратите, като разстояние, недоразумения или нещо друг незначително и поправимо. И сега, когато се е минало време и двамата вече не сте под ефекта на емоциите, осъзнавате каква грешка сте допуснали. Никога не е късно за втори шанс. Особено тогава, когато любовта все още съществува.

Продължава да те търси

Още един ясен знак, че има чувства към теб. Ако той не спира да те търси, въпреки раздялата ви и обещанието, че всеки ще продължи сам по пътя си, със сигурност не иска да го спази. Скъпа, ти може и да си бивша, но си незабравима. Да, вярно е, че няма незаменими хора, но понякога това, което чувстваме, когато сме в компанията на определен човек, това чувство не може да бъде заменено за нищо на света. Ако ти искаш отново да се съберете не го отблъсквай. Отговаряй му на обажданията и съобщенията. Може би отново ще намерите път един към друг и Дай Боже този път е завинаги.

Разпитва приятелите ти и семейството ти за теб

Това, че сте разделени в никакъв случай не означава, че и двамата сте забравили един за друг. Ти си все още важна за него, както и той е важен за теб. Ако се чудиш все още дали изпитва нещо към теб, това доказва съмненията ти. Той не спира да разпитва твоите приятели и семейството ти не само за теб, но и за любовния ти живот.

Мислиш ли, че го прави просто от любопитство? И ако е така, защо тогава не попита директно теб. Никой мъж не се интересува от авантюрите на жена, която му е напълно безразлично. Да, скъпа. Той пита за теб, защото все още е влюбен в теб. Готова ли си да му дадеш втори шанс?

Фен в социалните мрежи

Много странно, нали? Уж искаше да се раздели с теб, а днес не спира да харесва всяка една твоя снимка и публикация в социалните мрежи и да ти отговаря на сторитата, които качваш. От бивш приятел се превърна в най-големия ти онлайн фен. Защо си мислиш го прави? Иска да спечели отново вниманието ти и не може да ти позволи да го забравиш. А и не си мисли, че не следи кои мъже ти харесват и коментират снимките. Вярно е, че никога не би си го признал, но всички знаем, че мъжете тайно проверявате своите половинки, дори и когато вече са бивши такива.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе