И мъжете се нуждаят от любов, грижа и внимание. Също като жените

И мъжете се нуждаят от любов, грижа и внимание. Също като жените
Любов и партньорство

И мъжете се нуждаят от любов, грижа и внимание. Също като жените

Мъжете са също толкова важни, колкото и жените. И тяхното щастие също е от значение. Въпреки че не са от най-приказливите и много трудно биха споделили чувствата си и биха се разкрили пред някоя жена, дори и да става въпрос за тяхната партньорка, те също имат чувства, погрешно на всички твърдения.

Мъжете, също като жените се нуждаят от любов, грижа, подкрепа и внимание. Те доста често премълчават това, което чувстват, но пък не успяват да го скрият напълно. Защото поведението им ги издава. Както и езикът на тялото също показва тяхното емоционално състояние.

Представяме ти признаците, които показват, че той не е щастлив.

 

Не се грижи за себе си

Откакто се познавате, той винаги е държал на външния си вид. Посещавал е редовно фризьор, дрехите му винаги са били чисти, а любимото му място е било фитнеса. Той е от мъжете, които правят впечатление. От мъжете, които се грижат за начина по който изглеждат, защото смятат, че това е от значение. И ти си харесвала точно това в него и то много. Но уви.

Днес е различен. Сякаш няма нищо общи с онзи мъж, с който се запозна. Изглежда занемарен, пуснал е брада, а дрехите му са толкова мръсни и захабени. Дори е напълнял, което е твърде нетипични за него. Както и цялостното му поведение. Сякаш е болен, но не е. Здрав е – физически. Но не и емоционално.

Не полага никакви усилия

Спомняш ли си онези приятни вечери, на които той те канеше постоянно? И всички онези неочаквани подаръци и изненади? Подготовката около всеки празник и дългите романтични разходки. Всичко това някак си е останало в миналото, а днес той не полага абсолютно никакви усилия за връзката ви.

Не ти прави изненади, не изпитва желание да празнува, който и да е празник. Сякаш вече нищо няма смисъл за него. Включително и любовта ви. Романтиката е останала някъде в далечното минало. Може би той е уморен от тази връзка, защото да не полагаш никакви усилия е знак за мъж, който е тайно нещастен.

Има нови приятели, за които не знаеш

Кои са тези нови хора, с които общува? На кои места ходят? Сякаш не знаеш нищо за живота му. Нищо чудно, че мислиш, че той е нещастен в тази връзка. Сякаш вече сте напълно непознати и той не ти споделя нищо. Има нови приятели, с които предпочита да прекарва свободното си време, а за теб е постоянно зает. Може би вече не изпитва щастие, нито пък любов към теб. Но тогава защо сте още заедно?

И дали това е истинската причина? Трябва да помислиш добре. Защото това може и да е тих протест срещу теб. Може би си го обидила по някакъв начин и ти прави напук? Или сте толкова отчуждени един от друг и неусетно се позволили да се превърнете в двама напълно непознати.

Предпочита компанията на телефона си пред твоята

Вече почти не прекарвате време заедно, но дори и в малкото такова, в което сте двамата, той не отделя поглед от екрана на телефона си. Предпочита виртуалната компания пред твоята. Можем съвсем спокойно да кажем, че това е доста обидно за теб и със сигурност се чувстваш зле. Но пък от друг страна това е ясен показател, че ти не си му приятна. Да, може и да те заболи от истината, но по-добре да я разбереш. Съмненията убиват женската психика.

Той просто не иска да говори с теб

Безброй проучвания подчертават важността на добрата комуникация в една връзка. Това е жизненоважно за изграждане на интимност и доверие. Но твоят мъж просто не иска да говори с теб. Питала ли си го дали нещо не е наред?  Но от негова страна има отново само и единствено мълчание. Но ако всеки път, когато поставиш въпроса за вашата връзка, той се отдръпва и мълчи, тогава най-вероятно самият той ще докара тази връзка до раздяла. Глупаво е да се обвиняваш, когато ти си единствената, която се бори за вашата любов да оцелее.

По промените му в поведението и не само, но и във външния вид, може да познаеш кога един мъж е в щастлива връзка и кога в токсична. И разбира се, не е задължително отношенията да са токсични, но винаги си личи, когато той е нещастен. Само трябва да се научиш да разчиташ знаците.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе