Как да го съблазниш – 10 начина, споделени от мъже, които ще те изненадат

Как да го съблазниш
Любов и партньорство Психология

Как да го съблазниш – 10 начина, споделени от мъже, които ще те изненадат

Без да го осъзнавате, изглеждате секси и желани за него, когато:

 

 Обличаш бяла тениска без сутиен.

„Ние, мъжете, намираме обикновените бели тениски за безкрайно секси – много по-горещи от мини роклите, например. Затова не се колебайте да я облечете с обикновени джинси и да се разхождате така у дома – това вълнува въображението ни “- Димо, 31 години.

 

 Прегръщате го силно.

„Не само, че нейното горещо тяло е притиснато към моето, но и усещам аромата на нейния парфюм, който е просто страхотен.“ – Стоян, 23 години.

 

 Галиш бедрото му.

 

„Обичам, когато приятелката ми седи до мен и започва да ме гали от коляното нагоре и го прави с напълно невинен вид. Това нейно движение винаги ме вълнува.“ – Владо, 38 г.

 

 Изпъвате гърба си.

 

„Момичетата вероятно са наясно как ни влияят всички тези пози и йога упражнения пред телевизора. Харесва ми, когато тя изпъва и извива гърба си – в такива моменти ми напомня за много секси коте „- Ивайло, 27 години.

 

 Захапвате долната си устна .

 

„Това е универсален начин за съблазняване, който работи възможно най-ефективно, ако го направите по невнимание, естествено, сякаш мислите за нещо.“ – Марко, 24 години.

 

 Ядете храни, които трябва да се облизват или смучат.

 

„Съжалявам, но бананите и сладоледът изглеждат невероятно секси в устата на момиче. Когато видя подобна картина на улицата, се опитвам веднага да си спомня моя 70-годишен учител по физика, за да не се впускам във фантазии “- Александър, 31-годишен.

 

 

Играете си с кичур коса.

 

„Ако едно момиче го направи правилно, тогава тя може да бъде сигурна, че съм в краката й. И ако косата й мирише на нещо нежно…като жасмин, то аз съм готов да се разтопя“ – Антон, 30г.

 

 Носите ризата му.

 

„Искрено вярвам, че няма по-секси пижама от мъжката ми риза. Бяло или синьо, с навити ръкави и разкопчани горни копчета – като гледам любимата си в такава „рокля“, искам да правя секс с нея и да я предпазя от всички неприятности в същото време „- Илия, 29 години.

 

 

Прибиране вкъщи след интензивна тренировка.

 

„Не разбирам защо приятелката ми не ми позволява да я целувам и прегръщам, когато се върне от сутрешното си бягане. Потната й и зачервена кожа, учестеното дишане и естествените феромони буквално ме подлудяват“, Марин, 33-годишен.

 

 

Когато сте малко мръсна.

 

„Ако едно момиче изглежда така, сякаш е паднало в кошче за боклук, това изобщо не е секси, но ако стане малко прашно след измиване на колата или работа в градината, това е! ”, – Юри, 36 години.

 

Вижте още⤵️

Знаци, които показват, че той тайно се грижи за теб

Знаци, които показват, че той е отегчен от теб

Любовта свършва там,  където започват лъжите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе