Знаци, които показват, че той тайно се грижи за теб
Любов и партньорство

Знаци, които показват, че той тайно се грижи за теб

 

Ако си мислите, че жените са сложна материя – грешите. Мъжете са още по-трудни за разгадаване. А като добавим и егото, което всеки един представител на мъжкия пол притежава, определено жените отстъпват мястото им по сложност. Да, нежния пол може би иска от всичко – внимание, грижа, любов, уважение, ухажване, но винаги са искрени и показват чувствата си. Когато една жена е влюбена, тя просто го споделя. Когато я е грижа за теб – тя се интересува от теб. Открито. Не поставя егото  пред щастието. За разлика от мъжа, който дори и да изпитва симпатии към някоя дама, за нищо на света не би си признал директно и първи. Но действията издават човека и това, което носиш в себе си, не може да го скриеш. А влюбеният мъж се познава по нещата, които прави за жената, в която е „тайно“ влюбен. Е, любовта не е престъпление и няма да бъдеш осъден ако директно заявиш, че изпитваш нещо към нея, а и това е най-красивото чувство, нали?! Но все пак ако той е решил до последно да мълчи, виж знаците, които го издават, че тайно се интересува и грижи за теб.

Прекарва много време с теб

Времето е безценно. Никога не може да го върнеш. Всеки един миг от нашия живот е безплатен подарък, който Бог ни подаря всяка сутрин, когато отворим очи. Точно и заради това трябва да подбираме внимателно хората, с които го прекарваме. И ако той е избрал да го сподели с теб, със сигурност не е случайност. Защо да си губи времето с някой, който не е толкова важен за него? Социалната подкрепа е свързана с по-добро психическо и физическо здраве. Когато знаеш, че някой се грижи за теб със сигурност ще се чувстваш много по-добре, дори щастлива.

Чувства се комфортно около теб

Знаеш, че той се грижи за теб, защото, когато сте двамата се чувства добре и не се притеснява от компанията ти. Никога не е нервен, напротив. Не му се налага да прави неща, които не харесва, защото знае, че ти го познаваш добре и ще разбереш това. Не е почитател на дългите разговори, но не и когато тези разговори са с теб. Тогава времето му минава неусетно, а той се чувства все по-приятно след това. Ако се чувства спокойно около теб, това означава, че наистина е загрижен за теб.

Винаги те изслушва

Той не само ще изслушва до последно всяка една дума, която казваш, но и винаги ще се опитва да те разбере и подкрепи. Без значение колко скучна може да му бъде темата, която си подхванала, той ще се интересува от теб и ще бъде твой слушател до последно. Би било хубаво ако му отвърнеш със същото уважение. Така ще му покажеш, че ти също се интересуваш от него и може би ще го окуражиш да предприеме следващата стъпка. А всички знае коя е тя.

Помни дори най-малката подробност

Няма по-ясен и категоричен знак, че той е загрижен за теб от този, че помни абсолютно всичко, което му казваш до най-малката подробност. Може би ще ти задава въпроси, но това е само, защото ще иска те опознае по-добре и да се опита да разбере начинът, по който гледаш на живота.

Той е честен

Честността е рядко срещана, затова е много ценна. И този човек, който наистина го е грижа за теб, ще бъде на 100 процента честен. Няма да ти спестява абсолютно нищо, нито да изрича сладки лъжи. Когато не харесва нещо, което правиш – повярвай, няма да ти го спести. И ако ти се струва, че понякога е прекалено суров с теб, помисли – ако те лъжеше постоянно как щеше да му имаш доверие? Честността подобрява комуникацията, а когато тя е успешна, отношенията ви са гладки и добри. Да бъдеш откровен е най-добрият начин да покажеш, че ти пука за някого.

Уважава твоите интереси

Когато един мъж те харесва и го е грижа за теб, ще направи много повече от това да разбере за твоите интереси и хобита. Той ще участва в тях. Ако харесваш Зумба, ще дойде с теб, дори и танците да не са му от най-любимите. Това показва, че те уважава и цени много повече, отколкото си мислиш. Повечето мъже намират за сладко, докато жената срещу тях споделя хобитата си. Той ще прави всичко възможно, за да те вижда щастлива.

Не те приема за даденост

Никоя жена не обича да бъде възприема като даденост. Но повечето не забелязват, когато това се случи. А чести признаци са липса на уважение, манипулиране, пренебрегване. Мъжът, който го е грижа, е пълна противоположност на всичко изброено. Той ще уважава не само теб, но и твоите решения и мнения.

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе