КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ЖЕНАТА НЕ СЕ ЧУВСТВА ОБИЧАНА ОТ ПАРТНЬОРА СИ

КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ЖЕНАТА НЕ СЕ ЧУВСТВА ОБИЧАНА ОТ ПАРТНЬОРА СИ
Любов и партньорство

КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ЖЕНАТА НЕ СЕ ЧУВСТВА ОБИЧАНА ОТ ПАРТНЬОРА СИ

 

 

За да се чувства добре, една жена се нуждае от мъж, който да й се възхищава, да я дарава с любов и грижа . Много важно за жените е и вниманието и наличието на романтични жестове във връзката. Но дори и обвързани, някои дами не се чувстват обичани от избраника си. Много мъже забравят, че връзката им може да пострада, ако половинката им започне да се чувства нещастна и редовно пренебрегвана. Причината за това често е, че представителите на силния пол насочват вниманието си към други неща – кариера, хобита, сметки и др. Днес ще ви запознаем с няколко признака, които дават ясен сигнал, че жената не се чувства обичана от своя партньор.

Тя обръща внимание на други мъже

Дори още докато са във връзка много жени започват да обръщат внимание на другите мъже, още преди да са сигурни, че са на път да се разделят. И това не е изненадващо, защото не винаги е готова да прекрати връзката внезапно и иска да има план „Б“. Ето защо жените започват да флиртуват с други мъже открито и да проявяват интерес към тях. Най-интересното е, че жената в този момент неизпитва вина. Точно тогава жените започват да изневеряват.

 Жената решава всички проблеми сама

Възможно ли е да си представим, че една щастлива жена ще решава всичките си проблеми сама? Това е онзи момент, в който партньора не показва никаква подкрепа и заинтересованост към нея. Това се случва само, когато има критична ситуация във връзката. Обикновено има две възможности:

 

Мъжът не помагат или просто игнорира определени проблеми.

Жената се научава да решава проблемите си без помощта на мъж. Във всеки случай това показва, че дамата вече не вярва в съществуващите отношения. При появата на тези знаци тя може да разчита само и единствено на себе си.

 

Жените нямат самочувствие

Ако една жена не обича себе си, как може да поддържа добро самочувствие? В съзнанието й веднага се появяват съмнения и известни страхове. Самокитичността е типична черта, която жената рядко използвав нейната положителност.По-скоро е склонна да критикува себе си. Нaпримeр, aкo мъжът нe oбичa, винaги имa причинa зa тoвa, кoятo пoлoвинкaтa му дoри мoжe би пoдcъзнaтeлнo уceщa.Повечето жени са свикнали да обвиняват само себе си, дори и да не го показват публично. Следователно, ако една жена не се чувства обичана, всичко това ще се отрази в живота й. На пръв поглед това може да изглежда глупаво, но е точно така.

Не говори на мъжа си с мили думи

Каквъв е смисъла да даваш любов на някой, който не се интересува и не отговаря на чувствата ти по подходящ начин? Всички жени напълно усещат този момент, поради което не казват топли думи на партньорите си. Важно е да се обърне внимание на един прост факт: скандали, кавги и конфликти, които винаги ще се появяват във взаимните отношения. Но ако има любов, те няма да  влияят във връзката. Липсата на любов обаче пряко влияе върху качеството на съвместния живот. С течение на времето и двете страни ще почувстват напрежение, но ще продължат да живеят по навик.  Най-интересното е, че този модел на взаимоотношения е една от най-често срещаните. За съжаление, в много семейства има такъв период, когато съпругът по някакъв начин става комфортен съсед или роднина.Партньорите просто продължават да живеят, споделяйки роли и отговорности.  И двамата мълчат и продължават да се движат по инерция, защото се страхуват  да направят решителна крачка към раздялата.

Жената се опитва да остане сама със себе си повече време

Ако загубите чувството, че сте обичани в една връзка, трябва да реагирате незабавно, защото повечето дами се опитват да намерят зона на комфорт и  се затворят в себе си. Ето защо те започват да ходят на фитнес или да намират други дейности, за да запълнят празнотата в сърцата си. Всичко това е лесно за обяснение, защото всяка жена иска да е наясно с нещата. Дълбоко в себе си тя се надява, че половинката и ще забележи негативните промени и ще направи подходящи заключения. Но по този въпрос можем само да гадаем.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе