5 ЖЕНСКИ КАЧЕСТВА, КОИТО БЕЗСПОРНО ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС

5 ЖЕНСКИ КАЧЕСТВА, КОИТО БЕЗСПОРНО ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС
Любов и партньорство

5 ЖЕНСКИ КАЧЕСТВА, КОИТО БЕЗСПОРНО ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС

 

 

Коко Шанел казва:  „Едно момиче се нуждае от две основни качества, то трябва да бъде стилно и пленително.“

До известна степен мъжете не винаги могат или може би не намират правилните думи, за да изразят какво точно искат от една жена. Мили момичета, някои представители на силния пол не са свикнали да изразяват истинските емоции, които чувстват в сърцето си, така че може да им е трудно да говорят за своите физически и емоционални нужди, а не че не изпитват нищо към вас. Много често това се оказва причина за възникване на недоразумения препъни камък в отношенията между мъжа и жената.

Съществуват някои безспорни качества, които според повечето мъже им действат като магнит.

 

Ето как да го накарате, да се влюби във вас:

 

  1. Бъдете труднодостъпни.

Като цяло много жени, а дори и мъже се опитват да предизвикат интереса на противоположния пол, демонстрирайки известна недостъпност.

Преди да отговорят на съобщението, могат да изминат няколко часа или дни, за да не изглеждат отчаяни или че са много заети с надеждата, че така мъжът ще прояви още по-силен интерес към тях.

Някои опитни психолози твърдят, че този подход може да предизвикат и обратния ефект, т.е. вместо привличане – отдалечаване.

Можете да приложите и други женски хитринки, а именно: когато сте заедно по съвсем тънък начин, му намеквайте, че се интересувате от него и че го харесвате.

Доказано е, че човек се влюбва в онази личност, която показва своите симпатии.

Що се отнася до недостъпността, тогава наистина трябва да се заемете с бизнес . Това не означава да седите вкъщи и през цялото време да прелиствате емисията на социалните мрежи, а наистина да участвате във всички аспекти на живота си. Имате работа, социален живот, хобита и други хобита, които ви харесват.

Ако ежедневието вие запълнено с бизнес или някакво хоби, то това ще ви прави недостъпни за известен период от време. Учените са доказали, че твърде заетите хора, създават впечатлението за „ограниченост“.

 

  1. Предизвиквайте силни емоции.

Необходимо е да предизвиквате силни емоции у мъжа, когато сте заедно. На подсъзнателно ниво, той ще ги свърже с вас, а повярвайте, това ще създаде необходимата искра, от която да лумне огънят на любовта и страстта.

Когато пренасяте негативните емоции, които сте натрупали от работа, това явление се нарича „емоционално изтичане“, или с други думи казано – склонността на психиката, да се свързва със силни емоции към най-близкия човек.

Това е свързано с факта, че принципно физическата възбуда прераства в сексуално привличане. Ето защо, ако откриете начин да предизвикате силни емоции у него, не се колебайте, да го прилагате.

  1. Усмихвайте се чаровно на шегите му.

Може би, много жени ще приемат този съвет с известна доза съмнение, но този трик може да промени връзката ви из основи.

Разбира се, не е нужно да се заливате от смях всеки път, когато той разкаже смешна история. Покажете му, че харесвате чувството му за хумор.

Ако наистина искате да се смеете, просто се смейте, заедно с него.

Опитът от наблюденията на психолозите показва, че хуморът е един от най-силните фактори в сексуалното желание.

Жените си падат по мъже с чувство за хумор, защото то е признак за интелигентност. А мъжете определено предпочитат онези дами, които оценяват шегите им, това също допринася за физическото привличане.

  1. Бъдете общителни.

В много проучвания се твърди, че сте по-привлекателни, когато сте в компания с приятели. Човешкият мозък е устроен да класифицира различни елементи (форми, предмети и хора) намиращи се в групи. Това е вроден инстинкт за оцеляване, който оказва съществено влияние в социалния живот на човека.

Една малка промяна във външния облик, дори само за снимка с приятели, ще увеличи вашата привлекателност.

  1. Чувствайте.

В това отношение място за тайна няма. Всеки мъж, който се интересува от една жена, се стреми към интимност с нея. Такава е мъжката природа.

Много хора подценяват въздействието на физическото докосване. Голяма част от силният пол живеят с години без да докосват, прегръщат, милват или някаква друга форма на привързаност. От друга страна – жените имат силна физическа необходимост да получават ласки редовно.

Затова не губете повече време, а използвайте езика на тялото, за да възбудите чувствата му, като го докоснете „неволно“ по ръката или крака, особено по крака.

Дами, запомнете: Мъжете обожават да бъдат дразнени и предизвиквани. Те обичат да чувстват нарастващата възбуда в тях.

И, не на последно място, мъжете се нуждаят от разнообразие в леглото, така че не се срамувайте понякога да поемате инициативата във ваши ръце. Попитайте какво желае и го направете, естествено, че и вие трябва да го искате, в противен случай всичко би било напразно.

Вижте още ⤵️

Как да разберем,  че жената не се чувства обичана 

Знаци,които показват,че той тайно се грижи за теб 

6 най-арогантните зодии, които винаги си мислят, че са прави

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе