Знаци, които показват, че той е отегчен от теб
Любов и партньорство

Знаци, които показват, че той е отегчен от теб

 

Отношенията са странни и много сложни. И ако математиката ви е била трудна в училище, то почакайте да пораснете и да имате истинска връзка. Тогава ще разберете какво наистина означава да изпитваш трудности. Само че любовта не е задача, която с помощта на приятел може да решиш. Тук всичко зависи само и единствено от теб и партньора ти. Но колко сложни могат да бъдат отношенията между мъжа и жената в една връзка? Отначало винаги е лесно, докато не се познавате и изпитвате силен интерес и привличане един към друг. Истинско предизвикателство е да опазиш тази тръпка с времето. Напоследък забелязваш промяна в неговото поведение и отношението му към теб. Имаш чувството, че той не се интересува вече от връзката ви. Нима е отегчен от теб? Но как успя да го допуснеш? Мислиш ли, че има друга? Може би просто е изморен от всичко, а ти си твърде черногледа. Или може би съмненията ти ще се окажат верни. За да се убедиш в това, виж знаците, които показват, че той наистина е отегчен от теб и връзката ви.

 

Не ти праща текстови съобщения както преди

Социалните мрежи може да направят една жена параноична. Но все пак и те са тези, които дават отговор на много въпроси. Ако преди сте поддържали постоянно контакт и той непрекъснато ти е изпращал съобщения, когато не сте заедно, а изведнъж е спрял да те търси, със сигурност има причина за тази промяна. Кой не би изпитвал нужда да те чуе как си, ако има връзка с теб и сте далече един от друг? Ако разговорите ви стават все по-кратки и ти отговаря след часове, той се отдалече от теб.

Не си му приоритет

Ех, този приоритет! Клише, но тъй вярно! Дава отговори на толкова много въпроси, сред които и най-често задавания – „Аз важна ли съм за него?“ Когато човек израства, той променя своите приоритети. Във връзката обаче е друго. Ти имаш отношения с този човек и той е твоят партньор. Любовта е истинска само тогава, когато поставяш нуждите на своята половинка пред своите собствени. Без оправдания, без обяснения. Тя е най-важната за теб и всичко друго може да почака. Но ако си във връзка и все по-често се нареждаш последна в графика му, твърде вероятно е да е изгубил интерес към теб.

Неловко мълчание

Мълчанието в една връзка означава две неща – или е знак за истински комфорт или обратното. Разликата е начинът, по който се чувствате и двамата, когато мълчите. Има хора, с които дори мълчанието е приятно. Вие сте свързани с тях и няма нужда непрекъснато да си говорите. Но понякога това мълчание може да бъде знак за сериозен проблем. Особено, когато започваш да се чувстваш некомфортно в компанията на половинката си, с която само си мълчите.

Той изглежда далечен

Конкретна причина уж няма, но той вече не е онзи от преди. Някак си е по-странен, по-далечен. Искаш да го докоснеш, прегърнеш, но вече не е същото. Имаш чувството, че общуваш с напълно непознат мъж. Понякога не усещаш неговото присъствие, въпреки че е до теб в този момент. Това е така, защото най-вероятно той се е отчуждил. Проблем, който жената винаги усеща. Но ако това наистина е така и партньорът ти се е отдалечил от теб, най-вероятно е отегчен и изморен от връзката ви.

Единствено в леглото сте интимни

Неведнъж сме казвали, че интимността е много повече от половия акт. Особено, когато става въпрос за влюбена двойка. И ти много добре знаеш това. И не само правиш разлика, но и я усещаш. Интимността ви вече се свежда само до леглото, което все още използвате заедно. И до там. Без нежни докосвания, случайни целувки, силни прегръдки. Той вече не е същия като преди. Нима ти се е наситил? Омръзнала ли си му? За съжаление, когато интимността между една двойка се промени, най-вероятно причината е отчуждението и отегчението, което изпитва един от двамата.

Усещаш, че крие нещо от теб

Интуицията е толкова вярна понякога, за съжаление! Жените усещат всичко. Те много добре знаят, когато един мъж спира да изпитва нещо към тях. Просто нямат смелостта да го признаят и кажат на глас. Надяват се, че ако се правят, че нищо не се случва и всичко е постарому, може би нещата ще си останат както преди. Но уви – рано или късно, това, което усещат, че ще се случи, наистина се случва. И ако ти имаш чувството, че нещо не е наред във връзката ви и, че той се държи странно с теб, все едно се е отегчил, най-вероятно е така.

Вижте още ⤵️

11 експертни съвета за успешен втори брак 

Седемте зодии, които са най-доминантни партньори 

Пет признака на емоционално интелигентните семейства

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе