Седемте зодии, които са най-доминантни партньори
Астрология Любов и партньорство

Седемте зодии, които са най-доминантни партньори

Намирането на някого, с когото да се разбирате само с поглед, между вас да има химия и взаимно уважение е от изключителна важност, за да имате дълготрайна връзка. Това обаче често е трудна задача.

Всеки човек е различен, като някои обичат поемат инициативата в една връзка, което ги прави по-съвместими с покорни партньори и обратно. Като се има предвид това, днес ще обърнем внимание на седемте зодии, които са най-доминиращите партньори в живота. Ако имате особен афинитет към този тип хора, това може просто да ви помогне да намерите своята сродна душа.  Ако ли не, ще знаете кои зодии да избягвате.

Лъв. Лъвът, като крал на джунглата, е авторитетен и властен, а представителите на тази зодия отразяват тези качества. Те са харизматични, но могат да бъдат силни партньори и често искат да имат властта за вземане на решения във връзките си. Лъвовете добре обмислят всяко предложение и са известни с това, че притежават естествени лидерски качества. Лъвовете също така имат невероятен чар и знаят как да се възползват от него.

Овен. Подобно на Лъва, Овенът също е роден лидер и може адекватно да реагира дори и в напечени ситуации.  Тези хора са открити и очакват другите да направят същото. Тяхната самоувереност се отразява и в отношенията с партньора, като ги прави неволно доминиращи в една връзка.

Стрелец. Зодиакалният символ на Стрелеца се състои от древно митично създание, известно като кентавър – отчасти човек и отчасти кон. Ето защо те обичат да живеят свободно и да пътуват, като не са привърженици на строгите правила. В стремежа си да живеят със собствено темпо, те се оказват контролиращи и доминиращи личности, включително и в любовта.

Телец. Тези хора са изключително практични в живота. Те не обичат да имат нереалистични очаквания  и обикновено са спокойни, освен ако не бъдат поставени в трудна ситуация. Естествената им работа в екип и трудолюбиви способности често излизат като доминиращи, но те са едни от най-надеждните зодиакални знаци.

Скорпион. Скорпионите са силно независими и изпитват чувство на притежание към партньорите си, което ги прави по-склонни да доминират в една връзка. Те често са неразбрани заради прекалено голямата си страст, своята непримиримост и бавно изграждане на доверие към някого. Въпреки това, след като се отдадат на връзка, това е за цял живот.

Близнаци. Близнаците са известни с това, че гледат от птичи поглед по всички въпроси. Те обичат да претеглят плюсовете и минусите на всяка ситуация и да предприемат решителни действия, чак след като обмислят всички аспекти. Въпреки това, след като решат нещо, е трудно да променят мисленето си. Те често вярват на 100% в това, което правят и почти не отстъпват. Техният упорит начин на мислене ги прави една от доминиращите зодии в този списък.

Везни.  Везните обикновено са непринудени и обичат всичко около тях да е лежерно и без ненужни усложнения. Въпреки това, след като бъдат обвинени в него, те ще се опитат  да направят всичко възможно, за да се поправят, вместо да направят скандал. Интелигентността и богатата им проницателност ги правят харизматични личности. Те обаче имат невероятна способност да влияят на хората и поради това понякога се считат за опасни и доминиращи.

Вижте още ⤵️

Как да разрешите споровете за пари във връзката 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе