козирог-хороскоп
Астрология

КОЗИРОГ-хороскоп за септември 2023

Козирог-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака зодия на Козирог? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Козирог-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за септември 2023

Козирог-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Козирог-хороскоп за септември 2023

Козирог-хороскоп за септември: Най-доброто, което можете да направите през септември, е да се откажете от всякакви необмислени и рисковани действия. Отървете се от всичко, което ви дразни и предизвиква неприятни чувства. При спорове се придържайте към неутрална позиция, не взимайте страна. Погледнете философски на възможните загуби. Намерете общ език с близки хора и бизнес партньори, не спорете с тях, открито покажете своето разположение. С една дума, грижете се за умствената и физическата си сила. Скоро ще ви трябват.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Вселената ме покровителства!“

Козирог-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Козирог-хороскоп за септември: Най-малко до 17 септември е необходимо да спазвате стриктно режима на труд и почивка. Премахнете тежките физически натоварвания (погрижете се за краката и гърба си), пестете енергия, вършете повече работа за ума и душата. Сега храносмилателната система е изложена на риск, така че обърнете специално внимание на храненето. Прегледайте диетата си, за да избегнете стомашни проблеми. Премахнете пърженото, газираните напитки и силния алкохол.

Първата половина на септември е благоприятна за грижа за кожата на лицето и тялото. Поглезете се със СПА процедури, нанасяйте по-често подхранващи маски на лицето и козметични продукти за стягане на тялото. Провеждайте подмладяващи дейности.

Козирог-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

козирог-хороскоп за септември 2023

Козирог: Семейните Козирози да бъдат спокойни. Домът ще бъде тихо уютно пристанище. А в него – внимание, грижа, подаръци от близки, приятни изненади от деца. През първата половина на месеца пътуванията извън града за уикенда с цялото семейство ще имат благоприятен ефект върху вашето настроение и благополучие. И като бонус – установяване на доверителна връзка с децата и взаимно разбирателство с близките.

В края на месеца свободните представители на знака ще имат незабравимо романтично запознанство. Чувството може да бъде много силно и взаимно. Засега не казвайте на никого подробности за първия си роман – някой може да завиди и да помрачи вашето щастие.

Козирог-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Козирог: Прекалената активност и инициативност в работата може да навреди на кариерата. Бъдете търпеливи, не насилвайте нещата и останете спокойни. Това, от което се нуждаете в момента, е фокус и спокойствие. Не поемайте повишени задължения, бъдете разумни и последователни. Ако е възможно, избягвайте контакт с ръководството, за да не предизвикате недоволството му и да не попаднете на порция незаслужена критика.

Работете спокойно, не се хвалете с постиженията си пред никого, спазвайте коректност в общуването с колегите. Всички тези препоръки са валидни до 20 септември. След това постепенно преминете към активен режим, решете належащи професионални въпроси, поемете инициативата във финансовата посока. Колкото по-активно започнете да действате, толкова повече възможности ще имате за увеличаване на доходите, но в същото време би било добре да сведете до минимум разходната част на бюджета.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Дзен: „Движението и тишината са лишени от независимо съществуване и възникват едно от друго. Прекратяването на движението е покой, а прекратяването на покоя е движение. Движението е неразривно свързано с почивката. Движението зависи от почивката, както почивката зависи от движението. Както възвишеното има нужда от ниското, така и низшето се нуждае от високото. Колкото по-ниско падаш, толкова по-високо се издигаш духом.

Козирог-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

През септември картата на чашите ви покровителства. Предвещава добри новини, възникване на нови или възраждане на стари чувства, начало или подновяване на романтични отношения. В същото време картата бележи пристигането на вдъхновение и ви настройва за творческа работа. Може би ще бъдете поканени на някакво тържество, свързано с раждане на дете, годеж или сватба, и това ще послужи като тласък за вашето собствено емоционално и чувствено развитие. Децата ще играят важна роля във всички събития. Ако този месец се местите на друга работа, то обърнете повече внимание на емоционалната страна в отношенията с колеги и колеги.

Козирог-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

козирог-хороскоп

Козирог: Ще имате всичко необходимо за постигане на успех във всяко начинание. Просто обуздайте малко амбицията си, внимавайте да не развалите отношенията си с приятели и колеги. Ако не надценявате летвата на претенциите си, тогава желанията ви ще се сбъднат, особено ако са свързани с дълго пътуване и връзки с чужбина. Настройте се за бъдещето, оставете миналото зад себе си без съжаление, не се безпокойте с неприятни спомени.

ДЕВА-хороскоп за септември 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за септември 2023

СКОРПИОН-хороскоп за септември 2023

Tagged , , ,
на горе