Тайната на силната връзка за 7 „плюса“ - 1 „минус“
Психологически

Тайната на силната връзка: за 7 „плюса“ – 1 „минус“

Тайната на силната връзка: за 7 „плюса“ – 1 „минус“, разкриват психолози. Не знаем кой е изчислил това число и защо е необходимо да го следваме, но има нещо вярно и ценно в този модел.

Казват, че за да бъдат отношенията хармонични, трябва да следвате правилото: за седем „плюса“ – един „минус“, за седем „моркова“ – един удар с „камшик“.

С други думи, за седем дни щастие – един откъснат от живота. За седем похвали – една забележка. За седем вдъхновяващи изречения, едно критично.

Тайната на силната връзка: за 7 „плюса“ - 1 „минус“

Какво мисли мъжът за вашите физически недостатъци, според зодията му

10 неща, които да направиш, преди да срещнеш мъжа на мечтите си

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

В този модел има известен дисбаланс между „добро“ и „лошо“ в отношенията и със значителни пристрастия към доброто. Тежко е такова пристрастие на моменти.

Тогава общото усещане за връзката между партньорите ще бъде: „добре сме” или „обичаме се”. Еднократни сблъсъци? Е, как без тях? Ние влизаме във взаимоотношения като формирани личности, със собствени потребности, интереси, сценарии, така че няма как без конфликти. Мек или твърд е друг въпрос.

Ако няма „против“ или хората смятат, че няма, тогава може да се предположи, че връзката е неискрена, плитка или партньорите водят паралелен живот един до друг. Конфликтите просто показват, че връзката е жива, хората все още имат какво да измислят.

По-често се случва, че в една връзка е факт следната схема: за седем „страдания“ – една „радост“. Не сте писали две седмици, след това един SMS – радост за другата страна. Всеки ден има скандали в продължение на седмица, след което изпълнявате една молба – щастие на половинката ви. Тя ви унижава няколко дни, след което веднъж показва колко е грижовна – мъжът има от какво да се издигне.

И в края на краищата, последната формула държи по-силно от всякакви окови. Това е изключително силен механизъм на взаимозависими взаимоотношения. Някои изсипват планини от нещастие върху другия човек, а след това му дават малко щастие – той ще целуне ръцете ви от благодарност.

Разбира се, всичко това са психотравми. Разбира се, този модел се придържа към онези, които предлагат на човек сценарий на съзависими отношения, несъзнателно копирани от родителското семейство. И боли, и лошо е без край, но има „морков“, мисли си човекът и по този начин се успокоява.

А любовта е там, където има седем „плюса“ и един „минус“. Жива, човешка, променяща се любов. Има много светлина, разбиране, вдъхновение, развитие. Много близост. Можете обаче да стигнете дотам само като преодолеете програмата на болните взаимоотношения, унищожавайки обичайните сценарии. Вниманието е пътят към щастлив живот.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе