Пълнен шаран на фурна с гъби, вино и стафиди – рецепта от старите тефтери
Приготвяне
30 мин минути
Готвене
35-45 минути
Общо
1 час и 10 мин. минути
Порции
6 порции
Предлагаме ви да приготвите шаран на фурна с гъби, вино и стафиди по стара семейна рецепта с която вашето семейство , близки и приятели ще останат очаровани от невероятния вкус на този кулинарен шедьовър.
Необходими продукти
Среден шаран – около 2 кг
Лук – 2 глави
Гъби – 250 гр.
Орехи -150 гр.
Стафиди -50 гр.
Вино – 50 мл.
Магданоз – 1 връзка
Лимон – 1 бр.
Доматено пюре – 3 с.л.
Сол
Черен пипер
Начин на приготвяне
Ето и начина на приготвяне на тази семейна рецепта за шаран с гъби и вино: