Цаца на фурна – лесна, бърза и вкусна

Приготвяне на цаца на фурна 1. Подготовка на рибата Измийте добре рибките под течаща вода. Ако са дребни, просто ги отцедете; при по-едри екземпляри отстранете вътрешностите и главите по желание….

Разядка от варени яйца – класика с богат вкус

Да започваме с приготвянето на разядка от сварени яйца:   Подготовка на основата:Започнете с настъргване на сварените яйца и сиренето в дълбока купа. Това ще бъде основата на вашата кремообразна…

Маслени сладки с шоколад

Да започваме приготвянето на Маслени сладки с шоколад: 1. Подготовка на тестото Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар до пухкава и светла смес. Прибавете солта и мекото масло и…

Шприцовани сладки с мас – традиционен вкус, който стопля сърцето

Да започваме приготвянето на шприцовани сладки с мас: Пригответе основата:В голяма купа смесете разтопената мас със захарта и добре разбитото яйце. Към тях добавете киселото мляко, в което предварително сте…

на горе