Цаца на фурна – лесна, бърза и вкусна
Приготвяне на цаца на фурна 1. Подготовка на рибата Измийте добре рибките под течаща вода. Ако са дребни, просто ги отцедете; при по-едри екземпляри отстранете вътрешностите и главите по желание….
Приготвяне на цаца на фурна 1. Подготовка на рибата Измийте добре рибките под течаща вода. Ако са дребни, просто ги отцедете; при по-едри екземпляри отстранете вътрешностите и главите по желание….
Да започваме с приготвянето на разядка от сварени яйца: Подготовка на основата:Започнете с настъргване на сварените яйца и сиренето в дълбока купа. Това ще бъде основата на вашата кремообразна…
Да започваме приготвянето на заек на фурна: 1. Приготвяне на маринатата:В дълбока купа смесете всички съставки за маринатата, като разбъркате до получаване на гъста и ароматна паста. 2. Подготовка на…
Да започваме приготвянето на домашни орехови бисквити: Подготовка на сместа В голяма купа сложете бананите и ги намачкайте с вилица. След това прибавете захарта. Разбийте сместа с телена бъркалка или…
Да започваме приготвянето на Пълнени яйца със сирене: 1. Подготовка на яйцата Сварете яйцата до твърдо състояние, оставете ги да изстинат добре и ги обелете. Разрежете всяко яйце на половина…
Да започваме приготвянето на Маслени сладки с шоколад: 1. Подготовка на тестото Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар до пухкава и светла смес. Прибавете солта и мекото масло и…
Начин на приготвяне на Агнешко печено: Овкусяване на месото: Нарежете агнешкото месо на едри парчета. Щедро го натрийте със сол, червен пипер и малко олио. Поръсете с наситнения пресен джоджен,…
Как се приготвят тези ефирни лакомства – Сладки калии: Подгответе бадемите:Залейте ги с гореща вода и ги оставете за 10 минути. Обелете люспите и ги запечете до златисто във фурната….
Да започваме приготвянето на шприцовани сладки с мас: Пригответе основата:В голяма купа смесете разтопената мас със захарта и добре разбитото яйце. Към тях добавете киселото мляко, в което предварително сте…