Нова магнитна буря, вследствие на ново слънчево изригване - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Нова магнитна буря, вследствие на ново слънчево изригване

нова магнитна буря октомври
Разни

Нова магнитна буря, вследствие на ново слънчево изригване

Започва нова магнитна буря, която е предизвикана от ново мощно слънчево изригване. Екстремното изригване е от клас Х 1.0 и е станало на 02.10.2022, около 23:30 часа SEET. Много хора може да продължат да се чувстват напрегнати и уморени, поради високата и продължителна слънчева активност. А в този случай, тази магнитна буря се застъпи с предходната.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна магнитна буря в първият ден на октомври 2022

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Дърветата-естествени лечители

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

нова магнитна буря октомври

 

Нова магнитна буря в България на 04.10.2022

Смущенията на магнитосферата, реално не са спирали от 30.09.2022 г., и според предварителните прогнози ще продължат до 06.10.2022 г.

Според метеоролозите, очакваната магнитна буря ще продължи до 6.10.2022 г. През този период, по-конкретно на 4 октомври 2022, силата магнитната буря ще достигне до индекс Кр=6 – умерено силна магнитна буря.

Ето защо, специалистите в областта считат, че дните ​​3, 4 и 5 октомври 2022 за най-рискови, защото очакваната сила на слънчевият вятър, които ще достигне до повърхността на земята, ще умерено до силно ниво на влияние.

Как магнитната буря влияе на хората?

Въпреки факта, че магнитните бури се усещат главно от по-чувствителните към това хора, те могат да засегнат, дори и обикновените хора.

Нашата нервна система е много чувствителна към промените в магнитните колебания. Ето защо, е полезно да укрепвате имунната система, не забравяйте за физическите упражнения (ако организмът ви го позволява), правилното хранене, умерения труд, почивката и разбира се – заземяването.

Най-честите симптоми са главоболие, промени в кръвното налягане, чувствителност в областта на сърцето, болки в ставите, обостряне на симптомите на хронични заболявания, както и други симптоми, които се развиват от комбинацията на всичко по-горе. Те включват влошаване на настроението, безсъние, депресия и други неща, които могат да бъдат свързани с психическото здраве на хората.

В по-редки случаи, у някои хора, се наблюдават симптоми на летен грип – гадене, тежест в областта на слънчевия сплит, загуба на апетит, стомашно разстройство, парене по кожата, но без повишаване на телесната температура.

Препоръки за по-лесна поносимост на симптомите по време на магнитна буря:

Експерти от цял свят многократно са казвали, че няма универсален начин за борба с геомагнитните колебания. Така или иначе магнитните бури ще засегнат голяма част от световното население. Въпреки това, човек може да се придържа към някои елементарни правила, които ще му помогнат, поне частично да отслаби силата на симптомите.

* Спазване на хранителен режим. Изключете от диетата пикантни, солени и мазни храни. Преминете към зелен чай, вместо черен и кафе. Яжте пресни плодове и зеленчуци.

* Увеличете физическа активност (ако имате тази възможност), тя трябва да бъде умерена, не повече от 25 минути на ден. Няма нужда да претоварвате тялото си.

* Ако е възможно излезте на разходка, това ще ви помогне да се разсеете, а също така ще подобри състоянието ви на фона на нестабилния енергиен поток.

* Ако имате възможност правете заземяване. Събуйте се боси и стойте така върху земната повърхност.

* Стойте далеч от антени и рутери.

* Прекарайте този период в спокойна атмосфера, решавайки и изпълнявайки всичките си дела в нормален ритъм, без бързане и нервно напрежение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица