Каква е МАГИЧЕСКАТА ДАРБА на всяка зодия - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Каква е МАГИЧЕСКАТА ДАРБА на всяка зодия

Магическата дарба
Астрология

Каква е МАГИЧЕСКАТА ДАРБА на всяка зодия

Днес ще ви кажем каква е магическата дарба на всяка зодия.Кой не е мечтал, поне в детството, да притежава магически сили?

Оказва се, че необичайни сили се съдържат във всеки от нас, просто трябва да ги разпознаете и да започнете да ги развивате. За това какви магически способности има всяка зодия, прочетете в тази статия.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Ето каква е магическата дарба на всяка зодия

Овен

Магическата дарба на Овните е да превърнат всяко свое желание в реалност. Вярно е, че Овните се учат да използват тази своя дарба през целия си живот и колкото по-добре е усвоено умението, толкова по-успешен е Овенът.

Телец

Магическата дарба на Телеца е способността да разбира природата. Затова Телците са отлични градинари, цветята в тяхната градина са най-красивите. А Телецът може да отглежда най-вкусните и здравословни плодове и зеленчуци в градината си.

Близнаци

Магическата дарба на Близнаците се крие в тяхната зашеметяваща интуиция. Отнема обаче много време, за да се научите как да използвате този дар. В идеалния случай Близнаците не трябва да мислят и анализират нещо, просто да слушат себе си.

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Шест зодии ще имат КЪСМЕТ с ПАРИТЕ през Октомври 2022

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Рак

Магическата дарба и суперсилата на Раците е способността да разбират хората, дори когато мълчат. Раците имат достъп до най-закътаните кътчета на душата, за тях е невъзможно да излъжат за чувствата си.

Лъв

Магическата дарба на Лъвовете е да превръщат всичко, до което се докоснат, в злато. В преносен смисъл, разбира се. Лъвовете имат вкус към всичко успешно и луксозно и със своето внимание и грижа могат да осигурят успеха на покровителстваните.

Дева

Магическата дарба на Девата е да слага нещата в ред, независимо от всичко. Девите по някакъв свръхестествен начин подреждат къщата, документите, главата и живота на някой друг.

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

Неочакван КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през уикенда 30.09-2.10 за пет зодии

ЛЕК ОТ ЗЕЛЕНИ ОРЕХИ: Подобрява зрението, подпомага щитовидната жлеза, укрепва имунната система и…

ДЖИНДЖИФИЛОВА ТИНКТУРА – НАЙ-МОЩНИЯТ ИМУНОМОДУЛАТОР!

Везни

Магическата дарба на Везни може да се нарече способността лесно да създава топла, красива атмосфера, дори ако съвсем наскоро въздухът е бил пламнал от противоречия. Това е магически дар на дипломатичност и естетика, няма как да го кажем по друг начин.

Скорпион

Магическата дарба на Скорпиона се крие в тънкия контрол над чувствата на другите хора. Скорпионът има връзка с емоционалния център на своя събеседник и знае как да постигне целта си, като контролира емоциите и действията на другите хора.

Козирог

Магическата дарба на Козирога е способността да вижда същността на нещата. Поради тази причина Козирогът е почти невъзможен за измама: той буквално усеща несъответствията в речта и действията на някой друг.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Водолей

Магическата дарба на Водолея се крие в способността му да получава информация сякаш от самия космос и да бъде една крачка пред цялото човечество. Благодарение на способността да виждат бъдещето и глобалната картина, Водолеите почти не се тревожат за дреболии.

 

Риба

Магическата дарба на Риби се състои в способността да спечели всеки човек, както мъж, така и жена, и дете, и старец. Всяка Риба използва тази дарба, както моралът й повелява. Някои Риби стават отлични възпитатели и помощници, други – виртуозни измамници.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица