ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25 ЮЛИ 2022-понеделник - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25 ЮЛИ 2022-понеделник

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25 ЮЛИ 2022-понеделник

Любовен хороскоп за 25 ЮЛИ 2022-понеделник за всички зодии: Днес вашата любима половинка упорито ще изисква цялото ви внимание, така че още от сутринта трябва да са готови за молбите и капризите на любимия човек. Според хороскопа, за всички знаци, трябва да следвате желанията на сродната душа, само по този начин ще бъде възможно да се поддържа идилия във връзката. Свободните представители на знаците от Зодиака също няма да бъдат подминати от капризите на близки роднини или приятели.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 25 ЮЛИ 2022-понеделник

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

Съдбоносен подарък в края на юли 2022 за ТРИ ЗОДИИ

❤Л О К У М К И ❤…Мммммм…❤ Лесно, вкусно и много сладичко!

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

ОВЕН

любовен хороскоп за 25 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 25 юли 2022: Романтичният път е най-силният днес. Този знак ще има силно желание да угоди на партньора, да угоди, да го нахрани вкусно, да говори искрено. Не трябва да очаквате красива романтика, най-вероятно тя ще се превърне в по-ентусиазирани усещания, основното е да не ги потискате, а да им се насладите максимално. Самотните представители на знака са си доста добре, да са така и да не зависят от никого. Желанието за размяна на прегръдки и целувки ще премине, но те имат достатъчно време да обърнат внимание на любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 25 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 25 юли 2022: Любовната атмосфера може да бъде разклатена днес. Упоритостта на Телеца обещава да надхвърли всякакви граници. Би било добре, ако вие сами се забавите в общуването с близките, не се опитвате да им налагате гледната си точка и по-малко оспорвате тяхното мнение. Свободните представители на знака трябва да се замислят защо все още са самотни. В крайна сметка връзките са съвместна работа и е малко вероятно да успеете да останете верни на всичките си навици, без да се поддадете на партньора си. В свободното си време човек трябва да разсъждава върху това на какво е готов в името на любовта.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 25 юли 2022: Начинът на мислене на този знак може да се различава от мирогледа на партньора. Понякога една двойка се справя с това, но днес ще възникне друго от нулата. Разбира се, тук няма нищо „празно“, най-вероятно проблемът се натрупва от дълго време поради липсата на изявления. Може би това вече се е случило и знаете, че с времето негодуванието ще се изчерпи. Това не е най-лошият подход, основното е да не започвате да се съмнявате в силата на съществуващия съюз. Но съдбата може да се усмихне на свободните Близнаци и те вече няма да се чувства така.

РАК 

любовен хороскоп за 25 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 25 юли 2022: Небесните тела „работят“ извънредно този ден, за да ви дадат точно това, което искате. Сезонът на Раците винаги е забавно време, тъй като насърчава комуникацията и ви помага да намерите нови начини да се насладите на летните нощи. Отделете време, за да опишете, да изразите истинските си чувства. Това ще ви помогне да подредите нещата. Част от пасивната енергия, която може да изпитвате, може да се дължи на това, че не споделяте достатъчно себе си с хората, които обичате.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 25 юли 2022: Енергията, излъчвана от планетите, създава перфектната атмосфера за една романтична нощ, особено ако можете да овладеете емоциите си, когато любовният ви интерес, заслепен от вашия чар, завладее разума си над вас. Ще успеете ли да останете хладни и безчувствени, дори и да не искате? Знаците на небесната карта предполагат, че може да попаднете във вътрешна битка в този момент. Очаква ви напълно неочаквана изненада с нотки на нежна романтика!

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 25 юли 2022: Ако нещо ви се струва нередно, ще трябва директно да го кажете! Може да си пожелаете да мислите за това партньорство, когато насочите поглед нагоре към звездното небе. Може да сте доста потайни, но ако се чувствате неудобно в партньорството си, мълчанието, вместо да говорите, само ще натовари емоциите. Не оставяйте нищо отворено за тълкуване. Вашият партньор трябва да бъде на ваша страна, така че бъдете готови да споделите притесненията си. Ще имате шанс да разберете, дали отговаря на вас с емпатия и желание за разбиране, или ви съди и задава въпроси.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 25 юли 2022: Не се колебайте, а бъдете готови – този ден наистина може да промени личният ви любовен живот! В крайна сметка Меркурий – вашата управляваща планета – вече няма да бъде ретрограден, което ще проправи пътя за по-дълбоко и по-ясно ниво на комуникация във вашите отношения. Заради енергията на някои планети може да не сте в настроение за сантименталности, но любовта понякога, която е колкото тиха, е толкова и потайна, сладка. Само не споделяйте пред завистливи и недостойни хора свещените подробности от личния ви живот.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 25 юли 2022: Енергията, излъчвана от планетите днес, е особено силна и влиятелна. Ако се окажете в ситуация, в която чувствата ви към някой друг надделяват над здравия разум и способността ви да се държите земно и разумно – тогава бъдете внимателни. Но кога някога сте се притеснявали да се придържате към практическата страна на нещата, когато има толкова много забавление? И наистина, кой има право да ви вини за това?

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 25 юли 2022: Днес Стрелците ще бъдат категорични и безкомпромисни, което може да създаде проблеми в любовната сфера. При подобно поведение е трудно не само да се завържат нови познанства или да се сближите с обекта на симпатия, но и да поддържате дълго изградени отношения с любим човек. Съветът на звездите за Стрелците, е да не се нахвърлят, опитайте се да се вслушате в мнението на другите и бъдете малко по-гъвкави. Не забравяйте, че усмивката може дори да разтопи ледовете на Арктика и още-повече сърцето на човек, който ви съчувства или е влюбен във вас!

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 25 юли 2022: Днес сте много емоционални и чувствителни, в една връзка е важно да усетите сходството в душите и като правило проявявате любовта си с грижа и попечителство и очаквате същото от сродната си душа. Чудесен ден за хармонизация и изграждане на взаимоотношения, половинката ви ще бъде оптимистична. Ако между вас има известни затруднения и недоразумения, значи днес лесно ще постигнете помирение. Ако в този ден нямате с кого да се срещнете, не се обезкуражавайте, правете това, което ви вдъхновява, спорт или творчество. Можете да привлечете своята сродна душа със своя талант и потенциал.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 25 юли 2022: За Водолеите в любовта е възможност да изпъкнат, да демонстрират най-добрите си качества. Любовта зарежда и изпълва този знак, създавайки атмосфера на радост и празник. Много от вас може да преживеят промени в личния си живот, но какви ще бъдат те зависи до голяма степен от вас. Опитайте се да не влизате в конфликти и да не устройвате сцени на ревност. По-добре подгответе творчески подарък за вашата сродна душа, напишете стихотворение или песен. Ако не сте във връзка, така имате шанс да срещнете любовта си днес. Затова не се колебайте да отидете на културно събитие, да посетите приятели или ресторант.

РИБИ

любовен хороскоп за 25 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 25 юли 2022: В личните отношения все-още има какво да се желае. Между вас и партньора ви има недоразумения, което води до понижено настроение. Освен това, ще изплуват някои минали тайни, които ще предизвикат разговор. Вашият партньор има голямо желание да си почине от създалото се напрежение. Може би наистина сте отишли твърде далеч. Помислете за това, анализирайте поведението си. Премахнете ненужната ирония от комуникацията си. Свободните Риби ще се почувстват разочаровани. Може би сте имали надежди за ново познанство, но е останала неоправдана.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица