ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮЛИ 2022-неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮЛИ 2022-неделя

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮЛИ 2022-неделя

Любовен хороскоп за 24 ЮЛИ 2022-неделя за всички зодии: Любовта не е въздишка на пейката, любовта е страст и неочаквани импулси, готови да излязат извън контрол в най-неподходящия момент… Днес звездите дават искреност на чувствата и спонтанност в техните прояви. Не потискайте тези напиращи емоции! Насладете се на тези невероятни чувства и мигове!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮЛИ 2022-неделя

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: изберете карта и тя ще ви „каже“ какво ви очаква в любовта

ЙОГА за двама: Да надникнем в сърцето

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН

любовен хороскоп за 24 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 24 юли 2022: Днес Овните ще са в настроение за флирт и неангажиращи срещи! Е, понякога не е зле да се отпуснете – освен ако, разбира се, сте свободни от задължения. В този случай звездите ви съветват да прекарате тази вечер там, където определено няма да скучаете и където можете да блеснете в цялата си прелест! Вашият чар и игриво поведение ще ви направят невероятно привлекателен в очите на противоположния пол.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 24 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 24 юли 2022: Връзките не са лесни за повечето представители на знака и не толкова по вина на партньорите, колкото поради обстоятелствата. Ако имате планове, тогава е препоръчително да не ги споделяте, защото нещо по-важно може да премине и „перфектната“ вечер ще бъде отменена. Ако партньорите имат желание да се видят, така да бъде, но това събитие трябва да бъде оставено на случайността, отидете в произволна посока по всяко време, тоест не се ограничавайте. За свободните знаци е по-добре да се усамотят за известно време, защото съдбата днес не е в настроение да разпръсква стрелите на Купидон.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 24 юли 2022: Днес е денят, в който Близнаците ще могат да променят ситуацията около себе си само със силата на своите мисли и желания. За да спечелят вниманието на любимият човек или да променят нещо към по-добро в отношенията си с него, звездите съветват Близнаците да се съсредоточат и да разрешат този проблем в главата си. Колкото и „антинаучно“ да е това, в близко бъдеще те имат всички шансове да наблюдават как днешните им мисли постепенно се превръщат в реалност.

РАК 

любовен хороскоп за 24 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 24 юли 2022: Ако искате тръпка, романтична, битова или друга, ще трябва да я предизвикате сами. Ако не се получи така, не се разочаровайте, това изобщо не означава, че партньорът не се интересува от вас. Напротив, той ще оцени високо усилията на любимият човек, т.е. вас, дори и да са напълно необикновени. Ако на този знак му е омръзнало да бъде самотен, то подобно отношение, примесено с нестандартен подход към срещите и общуването, бързо ще го извади от редиците на свободните хора.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 24 юли 2022: Днес звездите съветват Лъва да насочи енергията си към укрепване на връзките с хората. Говорим не само за отношенията с любим човек, но и с всички, които не са безразлични към него: роднини, приятели, колеги, дори съседи по двор. Това ще обогати вътрешният свят на Лъва и ще предостави нови възможности. И най-важното, днес положителният опит в общуването с хора, е правилният път към щастието и намирането на любов.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 24 юли 2022: Сънят, който видяхте тази нощ, ще се окаже пророчески. Опитайте се да си спомните за какво сте мечтали. Може би ви се даде информация от по-висшите светове какво ще ви се случи в бъдеще. Но, ако не можете да си спомните съдържанието на съня, това може да е за добро. В крайна сметка гледането в бъдещето не винаги е добър вариант. Все още няма да можете да се подготвите за лош сън, но винаги се радвате на добри новини, те се превръщат в неочаквана изненада.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 24 юли 2022: Днес Везните във всичко, свързано с чувствата, трябва да обърнат необходимото внимание на интуицията си! И ако не вярват в интуицията – просто да действат на принципа “лошо – добро”. Това е напълно достатъчно, за да не направят грешки в отношенията с любимия човек. Ако Везните все още са свободни, днес именно благодарение на шестото чувство имат шанс да срещнат евентуален кандидат за сърцето си.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 24 юли 2022: Не е необичайно човек да изпитва симпатия към някой друг, като е в силна връзка с партньор. Ако има такова нещо, трябва добре да помислите върху тази тема, защото не може да продължава така дълго време. Може би скоро ще дойде време да изберете и не трябва да се страхувате от това. Основното нещо е човек да бъде честен със себе си. За свободните представители на този знак не е лесно да бъдат самотни. Естественият им чар може да свърши цялата работа, вместо тях. Важно е само правилно да се преценят възможностите.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 24 юли 2022: Независимо от социалният статус, независимо дали знакът е свободен или във връзка, се препоръчва той да организира „среща“ със себе си. Това е добре позната психологическа техника, която ви позволява съзнателно да се отвлечете от належащите проблеми със самотна разходка в парка или посещение на кино. Важно е да организирате деня така, сякаш подготвяте празник за вашата половинка или човека, на когото се опитвате да угодите, т.е. възможно най-красив, вкусен и приятен.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 24 юли 2022: Днес звездите съветват Козирога и любимият човек да се занимават с творчество заедно, без значение от какво естество какво е. Нарисувайте картина в собствен стил, създайте шедьовър от конуси, създайте икебана, опечете кейк или торта. След като дадете воля и ход на творческата си енергия и въображение, вие и вашият избраник днес, не само ще се сближите един с друг, но и ще имате шанс да научите много един за друг.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 24 юли 2022: Ще ви се струва, че всичко в романтичните отношенията с любимия човек вече е приключило. Но не е. Основното е да се настроите за положително развитие на нещата. Ако сте оптимистично настроени към взаимоотношенията, те ще бъдат положителни. Опитайте се да решите всичко по-просто и рационално, не е нужно да притискате партньора. Вашите мисли ще бъдат оригинални и нетривиални. Благодарение на това ще можете да вземате бързи и адекватни решения.

РИБИ

любовен хороскоп за 24 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 24 юли 2022: Днес любимият човек няма да разбере правилно думите ви. Той/тя, дори ще направи изводи, които ще ви се сторят неочаквани и абсурдни, в които няма абсолютно никаква логика. Но нищо не може да се направи, просто трябва да се изненадате от богатото въображение на партньора си. Той очевидно знае как да направи това. Днес на четири очи ще искате да говорите с половинката си. Разговорът ще бъде сериозен и присъствието на непознати тук е безполезно. Ще бъдете заредени с добро настроение, което ще се предаде и на половинката ви. Насладете се на живота и най-добрите мигове в любовта.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица